Instagram u panici: Kim Kardašijan izblajhala obrve, ali opet ima crne, šta sad?

Da aktuelni trend nije da obrve budu što deblje ili tetovirane, a koji je postavila, pored drugih, upravo ona, možda bi ovaj trenutak slavne Kardašijanke i prošao neopaženo. Ovako...

Nedelja, 09.05.2021.

17:00

Izvor: Super žena

Instagram u panici: Kim Kardašijan izblajhala obrve, ali opet ima crne, šta sad?
Foto: Profimedia

Podeli:

Kim Kardašijan na Instagramu ima oko 220 miliona pratilaca. I milioni žena godinama prate sve što ona radi. Kim sa sestrama diktira trendove (zašto je tako, sasvim je druga priča). Tako je počelo da se podrazumeva da se stavljaju silikoni, rade intervencije na licu, pa na zadnjici, pa da se trepavice veštački povećavaju stavljanjem takozvanih silikonskih trepavica, da se na lice stavlja trajna šminka, pa da obrve budu što deblje, pa da se u stvari tetoviraju.

A onda se Kim Kardašijan, jednog jutra probudila i rešila da izblajha obrve i da izgleda kao da ih nema uopšte.

*ALT

Mediji, koji su svesni uticaja koje na žene ima Kim Kardašijan, izvestili su već o ovoj promeni. Na Instagramu, pa i na svetskim ženskim portalima, već danima se objavljuju saveti kako se farbaju obrve i o čemu se mora voditi računa.

*ALT

Na Instagram nalozima već se nalaze i saveti kakva šminka se nosi sa izblajhanim obrvama i sl.

I sve se to dešava od 29. aprila, kada je Kardašijanka postavila fotografiju izblajhanih obrva.

No, poslednje njene fotografije na Instagramu dodatno su zbunile sve pratioce Kim Kardašijan. U kućnom ambijentu, dok se igra sa decom, njene obrve su - crne.

Onima koji prate Kardašijan trend nije lako sada a verovatno ni salonima za iscrtavanje i tetoviranje obrva. Kim Kardašijan praktično je sludela pratioce sada: Šta raditi sada, blajhati obrve ili ne?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.