Modni izveštaj sa MTV nagrada: Jarke boje, oskudne i providne kreacije FOTO

Žuta boja je dominirala crvenim tepihom.

Utorak, 18.05.2021.

12:52

Izvor: Super žena

Modni izveštaj sa MTV nagrada: Jarke boje, oskudne i providne kreacije FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Dodela MTV filmskih i TV nagrada održana je u nedelju u Los Anđelesu, u dvorani "Holivood Paladium", a mnoge slavne ličnosti su prošle crvenim tepihom. Jarke boje, oskudne kreacije i asimetrija u odevnim izborima vladale su u modnim izborima zvanica.

Po mnogima, ovogodišnje kombinacije na crvenom tepihu ocenjene su kao "daleko od glamura", ali ipak "zabavne".

Posebnu pažnju je privukla TikTok senzacija, Adison Rej (20) koja je pojavila u minijaturnom providom topu, dugoj suknji i kardiganu, dok joj je stomak bio potuno go. Kreaciju potisuje dizajner Kristofer Esber, a njen izgled su hvalili mnogi putem instagrama.

Lana Kondor, zvezda limunade "To All The Boys" obukla je crno srebrnu svetlucavu toaletu sa pečatom čuvenog italijanskog dizajnera Armanija.

Glumica Viktorija Pedreti se opredelila za urbanu kreaciju - dugi široki donji deo je uparula sa kropovanom majicom naglašenih rukava.

Nekadašnja rijaliti zvezda Paris Hilton se za ovu priliku je izabrala limun žutu haljinu, asimetričnog završetka koju potisuje dizajner Filip Plein.

Manekenka Hajdi Klum je bila veoma primećena u crnom provokativnom providnom kopletu i lakovanim čizmama.

Glumica Mendi Mur pojavila na ovom događaju prvi put u javnosti nakon porođaja u januaru. Mendi je nosila jarko žutu haljinu, naglašenog dekoltea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare