"Za lepotu se mora trpeti": Influenserka će i "proplakati" zbog cipela od 599 evra

Influenserka Sonja Kovač često privlači pažnju zanimljivim modnim dodacima kojima upotpuni svoje modne outfite, a ovog puta pažnju su privukle cipele kojima se pohvalila na Instagramu.

Ponedeljak, 19.07.2021.

10:44

Izvor: B92

Podeli:

"Ready or not...Cipelice lutalice, jeste li spremne!? Nisam ni znala da mogu da stanem u broj 38! Kako je moja baka govorila: za lepotu se mora istrpeti! Isplati se i proplakati zbog ovih lepotica!", napisala je i dodala hashtagove; #shoelover #shoeaddict.

Sonja je oduševljena svojim novim cipelama/sandalama u neon zelenoj boji s piramidalnom petom koja je trenutno najveći hit. Cipele su na internet stranici "theattico" već rasprodate a cena im je tačno 599 evra.

Sonjini pratioci pohvalili su njene nove cipele, a bilo je i onih koji nisu baš skloni ovakvom izboru neobičnih cipela koje su ovog leta totalni hit među trendseterima. "Može li se hodati u njima je moje pitanje?", "I najlošija obuća i odeća na tebi izgleda vrhunski! Woooow baš ti lepo stoji! WOW! Vrh, predivno ti stoje", bili su komplimenti i pitanje koje su joj napisali obožavaoci na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare