Nevolje naše influenserke zbog haljine, napali je tviteraši: "Ko je mlada, a ko kuma?"

Influenserka Lea Stanković, koju na Instagramu ima više od 700 hiljada pratilaca, bila je kuma na svadbi svojoj koleginici, glumici i pevačici Dženi Martin, koja se udala za srpskog glumca Uroša Jovčića.

Ponedeljak, 30.08.2021.

13:14

Izvor: Super žena

Nevolje naše influenserke zbog haljine, napali je tviteraši:
Ilustracija/ Foto: Profimedia

Podeli:

Haljina koju je Lea ponela na venčanju napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama.

Lea Stanković se, naime, na svadbi pojavila u haljini koja izgleda kao venčanica, te su mnogi korisnici društvenih mreža osudili njen potez.

"Ne, nije manifestacija 'kolektivno venčanje'", napisala je jedna korisnica Tvitera, uz fotografije iz crkve, zbog kojih su se mnogi zbunili i pisali da im nije jasno ko je na slici mlada, a ko kuma.

"Kako je nije sramota, užas", "Baš neukusno, da ne znam pomislila bih da je ona mlada", "Meni je stvarno skandalozno kako se Lea Stanković obukla za tuđe venčanje, bukvalno dno", bili su neki od komentara.

"Mislim da je Lea takvu stvar namerno uradila i da je taj tip prijatelja koji mora biti u centru pažnje", napisala je jedna tviterašica a loši komentari samo su se nizali: "Samo još veo da je stavila", "Neotesano"...

Lea Stanković se zatim oglasila na Instagramu i odgovorila na negativne komentare.

"Dženi i ja smo zajedno birale haljine, naravno da je znala šta ću da obučem i naravno da joj se haljina dopala. Smešni su mi komentari da sam htela da budem lepša od nje, Dženi je toliko bila lepa, ne znam zašto komentarišete šta je ko obukao, a ne jedno lepo prijateljstvo" - poručila je Lea nakon brojnih osuda.

Ponovila je i fotografiju na kojoj su ona i mlada zajedno, pa podvukla da je njena haljina roze, a mladina bela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.