Parada polugolih zvezda na dodeli muzičkih nagrada, neke i bez gaćica FOTO

Golišavi autfiti kao modni izbori nisu manjkali na dodeli MTV VMA nagrada.

Ponedeljak, 13.09.2021.

10:41

Izvor: Super žena

Parada polugolih zvezda na dodeli muzičkih nagrada, neke i bez gaćica FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Megan Foks pojavila se u potpuno prozirnoj "Mugler" haljini ukrašenoj sitnim kristalićima, koja je više otkrivala nego skrivala te je pokazala njene obline i premale gaćice za crveni tepih.

*ALT

Ašanti je svoj "modni izraz" pronašla u haljini koju uglavnom čine grudnjak, parče tkanine i - kaiševi: oko struka, oko nogu, oko listova.

*ALT

Pevačica i plesačica Normani u belom autfitu na crvenom tepihu pojavila se - bez gaćica. Prekratka suknja jedva je prekrila intimni deo, a svima je bilo jasno da ispod nje nema ništa.

*ALT

Za razliku od njih, pevačica Kjara je pokazala kako može, ako se već želi, da se istakne seksipil a da se ne otkrije previše. U dugoj haljini od crne čipke, naglasila je dekolte i gole grudi, a pokrila intimni deo i po oceni mnogih, nije izgledala vulgarno.

*ALT

Za kraj, paradu čudnih autfita upotpunila je pop ikona Madona, doduše, na žurci posle ceremonije dodela nagrada. U seksi crnom kožnom korsetu i sa belim velom za venčanja, zasigurno je skrenula pažnju na sebe.

Može i ovako: Kad si prava zvezda, ne treba ni ti šminka na crvenom tepihu FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.