Naomi Kembel u toplesu reklamira farmerice FOTO

Jedan od najpoznatijih supermodela svih vremena blista u novoj kampanji za čuveni brend Kalvin Klajn.

Četvrtak, 16.09.2021.

10:06

Izvor: B92

Naomi Kembel u toplesu reklamira farmerice FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kada je u maju ove godine na Instagramu objavila da će postati majka, mnogi su pomislili da će Naomi Kembel (51) da se povuče iz sveta mode.

Iako je i sama najavila pauzu, primetili smo da nije dugo izdržala - već je reklamirala jedan spa cantar, ovih dana u fokusu je nova Kalvin Klajn modna kampanja gde se Naomi pojavljuje u toplesu.

U ležećem položaju, atraktivna manekenka je u farmericama, a rukom je prekrila grudi. Takođe, fotografije gde stoji i gde je takođe u toplesu su privukle pažnju.

Foto: Profimedia

Fotografisao ju je Kampbel Adi, snimanje je održalnou jednoj vili u Milanu, a nova linija će izaći na tržište u petak.

Podsetimo, kada je razgledala izloge u "Kovent gardenu" 1986., ugledala ju je Bet Bold, direktorka "Sinhro model" agencije. Od tada je njena karijera krenula munjevito da napreduje.

Pre svog 16. rođendana se pojavila na naslovnici britanskog izdanja magazina "Elle", a posle toga Kembelovu su angažovali Đani Versaće, Azedin Alaja i drugi za modne revije. Pozirala je i svim poznatim modnim fotografima, a zajedno sa manekenkama Kristi Tarlington i Lindom Evanđelistom formirala je "trojstvo" koje je bilo prepoznatljivo svuda u svetu tokom devedesetih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare