Deva Kasel zasenila sve na reviji u Parizu FOTO

Deva Kasel, starija ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela, očarala se svojom pojavom sve sinoć na reviji modne kuće "Dior" u Parizu.

Sreda, 29.09.2021.

14:08

Izvor: Super žena

Deva Kasel zasenila sve na reviji u Parizu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Deva, koja je sada zaštitino lice brenda "Dolče i Gabana", kao svojevremeno njena majka, krasila je naslovnice francuskog magazina "Elle", a na naslovnoj strani italijanskog "Voga" fotografisala se zajedno sa svojom majkom Monikom.

Na reviji se pojavila u jednostavnom i elegantnom izdanju - širokim pantalonama i korsetu iste boje, bez imalo vulgarnosti, provokacija i izazovnih komada odeće. Duga crna kosa i minimalna šminka samo su pojačali utisak i naglasili njenu prirodnu lepotu i harizmu.

Deva nosi teret lepote svoje majke, po mnogima najlepše žene sveta, i često je bila izložena poređenjima i komentarima da nije ni približno lepa kao Monika. Deva uspeva da se dostojanstveno izbori sa tim opaskama i ide svojim putem, gradeći svoj put iako pod senkom slavnih roditelja.

Fatalna Monika Beluči: Najatraktivnija žena na svetu slavi rođendan FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.