Ema Votson u pantalonama i haljini, u isto vreme FOTO

Glumica Ema Votson pojavila se u neobičnoj modnoj kombinaciji na dodeli "Earthshot" nagrada u Londonu

Ponedeljak, 18.10.2021.

10:44

Izvor: Super žena

Ema Votson u pantalonama i haljini, u isto vreme FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

U crnim dugim pantalonama i beloj bluza haljini sa čipkom skrenula je pažnju na sebe pa je iz svih uglova pozirala fotografima na crvenom tepihu.

Glumica, koja je kako je njen agent potvrdio, u februaru je rešila da pravi pauzu od glume, i da neće primati nove poslovne ponude.

Ema, koju je proslavila uloga Hermione u Hariju Poteru kada je imala samo deset godina, a zatim samo nizala uloge , napravila je pauzu i od društvenih mreža.

"Nadam se da ste svi dobro u ovim teškim vremenima. Hvala svima onima koji daju sve od sebe da budemo sigurni i zaštićeni od ove pošasti. To što nema nikakvih vesti o meni je samo znak da pandemiju provodim kao i svi drugi. Muku mučim sa pravljenjem test za hleb, brinem o svojim bližnjima i trudim se da ne širim virus. Ako se zaista nešto veliko dogodi u mom životu, budite sigurni da ću vas lično ja obavestiti", napisala je svojim pratiocima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare