Manekenka nikad lepša: Vatrenocrvena Kristi Brinkli FOTO

Američka manekenka i glumica Kristi Brinkli i u sedmoj deceniji života okupira poglede javnosti gde god se pojavi. Čini se da je i ovog puta pobrala mnogobrojne komplimente kada je prošetala crvenim tepihom.

Sreda, 01.12.2021.

13:35

Izvor: Super žena

Manekenka nikad lepša: Vatrenocrvena Kristi Brinkli FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Šezdesetsedmogodišnja manekenka je u sklopu dodele nagrada nedeljnog časopisa "Futver njuz" (Footwear News) u Njujorku prošetala u satenskom crvenom odelu.

Ovim je pokazala da vreme nije merilo njene vitke figure i neprolazne ženstvenosti, a i sama Kristi Brinkli je priznala da voli dobro stilizovano odelo, skrojeno prema njenim merama.

"Obožavam dobro skrojeno odelo, baš prema mom ukusu", izjavila je ova plavuša.

Draž ovom svečanom crvenom kompletu daje i elegantno dizajniran dvostruki crni kaiš koji je nosila oko struka, ali i crne salonke s potpisom modne kuće Luj Viton.

Kako je jednom prilikom izjavila za medije, ova plavokosa manekenka svoju vitku liniju pripisuje zdravom načinu života, vegetarijanskoj ishrani i redovnoj fizičkoj aktivnosti.

"Ja sam vegetarijanka od 12. godine života. Takođe, učim i decu da jedu sve vrste povrća kako bi dobili sve nutritivne vrednosti elementarne za njihov rast i razvoj. Isto kao što volim raznolikost u svojoj ishrani, takođe volim da tu istu raznolikost imam prilikom svakodnevnog vežbanja", kaže ona za strane medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.