Ne viđamo je često u javnosti: Evo kako izgleda ćerka Antonija Banderasa FOTO

Najveću pažnju je privukla Stela Banderas, ćerka Antonija Banderasa i Melani Grifit.

Ponedeljak, 31.01.2022.

10:13

Izvor: Super žena

Ne viđamo je često u javnosti: Evo kako izgleda ćerka Antonija Banderasa  FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Nedavno je na Nedelji visoke mode u Parizu brend Dior predstavio novu kolekciju, a ovom događaju prisustvovale su mnogobrojne javne ličnosti iz različuitih svera umetnosti.

Ipak, najveću pažnju je privukla Stela Banderas, ćerka Antonija Baderasa i Melani Grifit, koju ne viđamo često u javnosti.

Stela je na Dior reviju stigla u elegantnom, upečatljivom izdanju. Ona je nosila crveni komplet - blejzer i mini suknju dubokog struka.

Ovoj odevnoj kombinaciji dodala je klasičnu crnu rolku i crne salonke, a od nakita je nosila diskretnu zlatnu ogrlicu i torbicu sa Diorovim potpisom.

Celokupni izgled upotpunila je svedenom šminkom, koja je naglasila njene maslinastozelene oči, ali i prirodan izgled.

Inače, Stela još uvek pokušava da se pronađe u svetu filmske industrije, te je njena jedina uloga bila u filmu "Crazy in Alabama".

Iako nema dovoljno iskustva na filmskom platnu, Stela, pak ima u modelingu - bila je već zvezda u nekoliko modnih editorijala prestižnih časopisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.