One su iste - zbog ovih modnih kombinacija oduševile su javnost FOTO

Svetski mediji već duže vreme prišu o neverovatnoj fizičkoj sličnosti između Kejt Midlton i danske princeze Meri. Sada su to pokazale i putem svojih modnih kombinacija.

Četvrtak, 24.02.2022.

11:00

Izvor: Super žena

One su iste - zbog ovih modnih kombinacija oduševile su javnost FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Tokom svog dvodnevnog boravka u Kopenhagenu ove nedelje, Kejt Midlton susrela se i s svojom dragom prijateljicom, danskom princezom Meri, s kojom je povezuju mnoge stvari, a mediji često ističu njihovu neverovatnu fizičku sličnost.

Sve o skrivenom talentu Kejt Midlton

Za priliku obe dame, 40-godišnja Kejt i 50-godišnja princeza Meri nosile su slične odevne predmete koje zrače elegancijom.

Tri portreta za "tri aspekta njene ličnosti" FOTO

I dok je Kejt odabrala 3.000 funti vredan kaput-haljinu s potpisom modne kuće Catherine Walker, Meri se odlučila za beli kaput, u kojem se već pojavljivala u javnosti. Zanimljivo je da su obe dame nosile bisere, crne kožne rukavice i salonke sa tanjom potpetice, dok su u rukama držale clutch torbice.

Princeza Meri je ispod belog kaputa nosila crnu haljinu, šal u crnoj boji, a crne su bile i grilonke. Kejt Midlton je imala najlonke boje kože.

A osim što su već tokom godina imale identične modne kombinacije, slične su i njihove životne priče, budući da ni Kate ni Meri nisu rođenjem postale pripadnice kraljevske porodice. Kate se za princa Vilijama udala 2011. i s njim je dobila troje dece, dok se Mari za danskog princa Frederika udala 2004. godine i rodila mu četvero dece.

I dok je Kejt Midlton, odrastajući u srednjoj klasi, upoznala princa na fakultetu, Meri Elizabet Donaldson svog budućeg supruga upoznala je u dalekoj Australiji i to u jednom pabu. Ona je radila kao direktorica prodaje, dok je on bio u Australiji zbog Olimpijskih igara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare