Široke pantalone su pravi hit ove sezone; svima dobro stoje, a evo kako da ih kombinujete FOTO

Mnogo je razloga zbog kojih žene obožavaju pantalone visokog struka.

Petak, 25.02.2022.

11:54

Izvor: B92

Široke pantalone su pravi hit ove sezone; svima dobro stoje, a evo kako da ih kombinujete FOTO
Foto: Creative Lab/Shutterstock

Podeli:

Bez obzira na trendove koji nas motivišu na eksperimentisanje, postoje neki komadi koji odolevaju modnim promenama, a među njima su svakako i pantalone visokog struka.

Super trik kako da od obične svilene košulje napravite odevni predmet za posebne prilike VIDEO

Ovaj odevni komad ističe figuru peščanog sata, vizuelno produžava noge, pokriva stomačić i sprečava pojavu nepoželjnog 'muffin topa' koji nas muči kod pantalona niskog struka. Pored svega, izuzetno su udobne.

Zašto se muške i ženske košulje kopčaju sa različitih strana? Evo odgovora

Naravno, potrebno je odabrati pravi par. Obratite pažnju na nekoliko stvari, dužina je važna: trebalo bi da bude ili puna (kad stojimo u potpeticama) ili iznad gležnja kako bi vizuelno izdužile noge. Pantalone koje su tačno do zgloba imaće kontraefekt.

Visoki struk treba da bude na nivou našeg prirodnog struka, ne niže ili ispod grudi. Često se može dogoditi da su nam pantalone dobre u bedrima, ali široke u struku; u tom slučaju tražite dalje ili potražite veštu krojačicu koja će ih suziti na idealnu širinu. A kako ih stilizovatii? Donosimo nekoliko šik predloga.

Pantalone visokog struka + ženstvena bluza

S ovosezonskim trendom neoromantizma, teško je odoleti romantičnim bluzama opuštenih krojeva, ukrašenih karnerima i izrađenim od svile, čipke ili satena. Idealno izgledaju uz pantalone visokog struka, a trik je da ih utaknete u pantalone, čime ćete istaći struk i dodati malo volumena gornjem delu tela.

Pantalone visokog struka + pletivo

Krupno ili tanko pletivo izgledaće bolje ako ga upašemo u pantalone i na taj način vizuelno produžimo noge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare