Napravite mesta u cipelarniku - ovi modeli obuće obeležiće 2022. godinu FOTO

Ovo su vodeći trendovi u svetu mode.

Ponedeljak, 28.02.2022.

13:05

Izvor: Super žena

Napravite mesta u cipelarniku - ovi modeli obuće obeležiće 2022. godinu FOTO
Foto: Moustache Girl/Shutterstock

Podeli:

Ove sezone jednostavnost i minimalizam padaju u drugi plan. Najpoznatiji dizajneri sveta predstavili su modele koje će biti "na tronu" u 2022.godini - spremite se da sve oči budu uprte u Vas kad ušetate u prostoriju. Ovo je godina tufni, kristala, platformi i upečatljivog izgleda.

Široke pantalone su pravi hit ove sezone; svima dobro stoje, a evo kako da ih kombinujete FOTO

Cipele sa četvrtastim vrhom

Ovaj model zaludeo je modne influensere i svetske dizajnere. Ove cipele idealna su opcija za još uvek hladne dane, a u njima ćete, bez svake sumnje, izgledati kao ikona stila.

One su iste - zbog ovih modnih kombinacija oduševile su javnost FOTO

Baletanke

Povratak baletanki na velika vrata najavljen je ove godine. Jedna od najpoznatijih dizajnerskih kuća Chanel vesnik je vraćanja u modu ravnih i udobnih baletanki koje su prilagodljive svakoj kombinaciji.

Nakit koji će obeležiti novu sezonu je više nego ekstravagantan FOTO

Cipele sa mašnama i šljokicama

Efektnost i upečatljivost ovih cipela jedan je od razloga zašto su ih brojnih dizajneri najavili za revije koje dolaze. Mašne, šljokice i svila učiniće svaku vašu kombinaciju originalnom i neponovljivom.

Platforme

Omiljeni model skoro svim ženama! Platforme su udobne, primećene i izdužiće Vašu figuru. Versace im je obezbedio sigurno mesto na listi najpopularnijih modela ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare