"Šta je ovo, dođavola?" - saradnja između dva najmoćnija brenda razočarala mnoge FOTO/VIDEO

Balenciaga i Adidas službeno su udružili snage, te su tokom modne revije za proleće 2023. godine, koja je održana u Njujorku, predstavili komade iz zajedničke kolekcije.

Ponedeljak, 23.05.2022.

13:04

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Pored modnih komada, nastalih kao krajnji produkt saradnje dva brenda, modeli su nosili maske koje su im u potpunosti prekrile lica.

Predstavljena pod nazivom "Balenciaga/Adidas", kolekcija ima za cilj mešanja arhive oba brenda kako bi se "reinterpretirao DNK svakog od njih". Prema izjavi brenda, takođe, je inspirisan kasnim 90-im i ranim 2000-ima.

Adidas je vest podelio na svom Instagram profilu nakon Balenciagine modne revije za proleće 2023. godine.

Kolekcija Balenciaga x Adidas obuhvata različite odevne predmete - od čarapa koje koštaju 210 dolara do kožne jakne s kapuljačom koje idu i do 5.500 dolara.

Nova kolekcija uključuje: majice, dukserice, čarape i jakne s različitim logotipima - uglavnom s natpisom Balenciaga uz Adidasov logo.

Kompanija Adidas je fotografije sa revije objavila na svom zvaničnom Instagram profilu, međutim, ljudi nisu oduševljeni ovom saradnjom.

"Već mi je dosadno...", "Šta je ovo, do**vola?", "Hmm, ne", bili su samo neki od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.