Udobnost i elegancija: Odevne kombinacije najlepše Rumunke idealne su za prolećne dane

Topli prolećni dani zahtevaju smenu odevnih predmeta. Vreme je da zimske kapute i krznene jakne zamenimo laganijom garderobom, koja će u isto vreme pružiti komfor i eleganciju.

Petak, 24.03.2023.

12:52

Autor: J.V.

Udobnost i elegancija: Odevne kombinacije najlepše Rumunke idealne su za prolećne dane
Foto: Profimedia

Podeli:

S tim u vezi, ukoliko nemate ideja kako da se pripremite za prolećne dane, odnosno, koja je prava kombinacija za vas, mi vam u nastavku teksta dajemo primere odevnih predmeta koji mogu da vam posluže za različite prilike.

Zanosna Rumunka Madalina Genea biće primer lepog i stilizovanog oblačenja za predstojeće dane.

1. Floralna haljina sa kojom nema greške

Kolorična haljina sa floralnim dezenom može da posluži kako za dnevne varijante, tako i za noćne izlaske, a rumunska glumica Madalina Genea zna kako da kombinuje odgovarajuće aksesoare.

2. Crna kožna jakna i kožne pantalone u istoj boji

Ova odevna kombinacija rezervisana je za noćne izlaske. Ukoliko niste fan lepršavih ili, pak uskih haljina, ova garderoba idealna je za vas.

3. Lepo odelo

Tzv. oversajz odelo u prljavobeloj boji idealno je kako za noćne, tako i za dnevne varijante. Izbor je vaš, sve zavisi od ličnih preferenci. Dobra stvar kod ove odevne kombinacije je ta što ne morate da nosite preterano naglašene modne dodatke uz nju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.