Najlepše kreacije Saše Vidića nosila je njegova večita inspiracija Nikolina Pišek

Poznati srpski dizajner Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini života u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu, a vest su preneli svi domaći mediji.

Ponedeljak, 24.04.2023.

15:25

Izvor: Super žena

Najlepše kreacije Saše Vidića nosila je njegova večita inspiracija Nikolina Pišek
Foto: M.M./ATAImages

Podeli:

Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene, među kojima su bili kako pevači, glumci i voditelji, i sportisti ali i političari.

Estrada se oprašta od Saše Vidića: "Voli te drugarica beskrajno!" FOTO

Vidić je bio osnivač modne marke "Broz" i sarađivao je sa Svetlanom Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić, Darom Bubamarom i brojnim poznatim muzičkim zvezdama.

Neobični život Saše Vidića: Izbeglica iz Hrvatske, pravio dresove za srpske fudbalere

Jedna od njegovih najvećih muza bila je voditeljka Nikolina Pišek sa kojom je bio i porodični prijatelj. Saša je za domaće medije uvek pričao o zajedničkim planoviam sa voditeljkom, a nije ni tajna da su radili zajedno na modnim editorijalima.

Vest o smrti srpskog dizajnera pogodila je Nikolinu Pišek, te se emotivnim rečima oprostial od njega.

"Volim te, nedostaješ", napisala je ona u opisu zajedničke fotografiej sa Sašom Vidićem koju je objavila u Instagram priči.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare