Srpska Lara Kroft napravila haljinu od metaka, mnogi kažu da "ubija" kako izgleda VIDEO

Ekskluzivno u jutru na TV "Prva" videćete haljinu napravljenu od metaka, odnosno čaura. Neki su rekli da "ubija" kako izgleda, a neke dame – da bi se u njoj i udale. Dizajnerka Miona Badžević Anđelković je detaljno opisala proces pravljenja ove toalete.

Moda | Prva/Superžena |
Podeli
Foto: Printscreen/TV Prva
Foto: Printscreen/TV Prva

"Ni ja sama nisam očekivala da će haljina od čaura privući toliko pažnje. To jeste bio neki moj izraz ljubavi i umetnosti. I mnogo mi je drago što je konačno prepoznato kao nešto lepo i pozitivno", rekla je Miona, šampionka u praktičnom streljaštvu.

U daljem razgovoru za TV Prva naša sportistkinja je istakla da joj najveću podršku u životu pružaju deca, njena dva dečaka.

"Deca obožavaju kad vide mamu da je zadovoljna i srećna. Deca vole kad vide mamu da je nešto završila, to je čini zadovoljnom i ponosnom. Takođe, njih dvoje vole da učestvuju u maminim aktivnostima."

A na pitanje kako je od profesionalne sportistkinje došla do titule dizajnerke, Miona Badžević Anđelković priznaje da je to njena druga ljubav.

"Ja već deset godina radim haljine od kože i metala sa svojom prijateljicom i partnerkom", kaže ona i dodaje da je svoju ljubav prema streljaštvu spojila sa dizajniranjem haljina.

Kako je tekao kreativni proces, detaljnije pogledajte u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 15 sledeca idi na stranu