Nedeljni horoskop za period od 20. 03. do 26.03.2017.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ponedeljak, 20.03.2017.

09:06

Izvor: B92

Nedeljni horoskop za period od 20. 03. do 26.03.2017.

Podeli:

OVAN

*ALT

Hrana

Malo uživanja u hrani nije naodmet – u ovom ste periodu u jednom hedonističkom raspoloženju - samo nemojte preterivati i dozvoliti da vas apetiti „povuku“. Makar se kontrolišite po pitanju slatkiša.

Ljubav

Sunce ulazi u vaš znak – eto nama proleća, a eto slobodnim Ovnovima I prvog velikog ovogodišnjeg zaljubljivanja! Spoj Sunca I retrogradne Venere u vašem znaku doneće pokretanje jedne čudne ljubavne priče – odnosa u kom ćete potpuno “izgubiti glavu” I biti verovatno povučeni jakom hemijom I strašću. Naravno, interesuje vas da li je ovo veza koja može trajati….pa, iskreno rečeno – nisam sigurna, ali je izvesno da će vam doneti veliko zadovoljstvo….makar na svom početku….Što se zauzetih tiče, imate samo dve opcije – ili ćete u potpunosti I kompletno napraviti problem u svojoj vezi, I dovesti je do same granice prekida…..ili ćete voljenu osobu postaviti na “ljubavni tron”, I igrati “kako ona svira”. Nije baš neki izbor, ali trenutno zlatne sredine neće biti.

Posao

Ulazak Sunca u polje ličnosti istina je – donosi Ovnovima veliku energiju, želju za pokretom, inicijativu, svest o sopstvenoj vrednosti….ali takođe može doneti I jačanje ega, preteranu ambicioznost tamo gde joj mesta nema I postupke koji vam ne idu u korist. Duže vreme vas upozoravam na impulsivnost I ishitrenost koju morate kontrolisati, pa ovo upozorenje važi I sada. Svesna sam da ste nestrpljivi I željni da što pre napravite neki preokret, ali morate biti više promišljeni. Uključite mozak, tako ćete uspeti.

Novac

Pojedini Ovnovi mogu u ovom periodu prilično profitirati kroz neke pomalo rizične investicije. No, pošto postoji mogućnost da, ako ne odigrate kako treba, ostanete I na gubitku, mogu samo da vas savetujem da budete izuzetno pažljivi.

Zdravlje

Budite oprezni u saobraćaju, a ako se bavite sportom – postoji I mogućnost povređivanja. Drugi deo nedelje donosi sklonost prehladama, virusnim infekcijama. Starija generacija Ovnova neka češće kontroliše pritisak I nivo šećera u krvi.

BIK

*ALT

Hrana

Nije lako Bikovima da se u ovom periodu bore sa hedonističkim porivima koji su ih u potpunosti obuzeli – trudite se koliko je to u vašoj moći I ne dozvolite da vas želje “povuku”. Umesto da se uhvatite za grickalice I slatkiše, okrenite se zdravim alternativama – grickajte sveže voće.

Ljubav

Tokom cele ove sedmice Venera, vladarka vašeg znaka biće spaljena od strane Sunca. Ne sporim – kod slobodnih će ovo doneti ljubavnu “navalu” – I svega će ovde biti – I bivših emotivnih partnera, I novih osoba čiji će vas “sjaj” zaslepeti, I mogućnosti za pokretanje karmičkih priča – sve je na meniju! Ono što mogu da vam preporučim jeste, da ako već pokrećete neki odnos, gledajte da to bude 25-og marta – naime, tada je vaša vladarka “u srcu Sunca” I ako u ovom momentu započinjete vezu – ona će biti više nego uspešna! Znači – ne budite nestrpljivi, čekajte pravi trenutak! Ovaj dan je dobar da se I ispeglaju problemi u emotivnim relacijama, kojih sada svakako ima na pretek. Pojedini zauzeti Bikovi će biti itekako u prilici da uđu u tajnu emotivnu priču – razmislite dva puta….ako je to ikako sada moguće.

Posao

Poslovno je pred vama jedna čudna sedmica u kojoj je malo verovatno da će bilo šta od onoga što ste isplanirali ili pokrenuli ići nekim normalnim tokom. Non stop ćete morati da rešavate neke situacije “u hodu”, vremenski rokovi će vas pritiskati, a informacije koje očekujete mogu pristići tek na samom kraju radne sedmice. Pojedini Bikovi će dobiti ponudu od osobe koja je vrlo poslovno jaka – o ovome nemojte odlučivati naprečac, jer se ovaj dogovor kasnije može pokazati kao vrlo zahtevan I naporan po vas.

Novac

Neki vaši potezi u finansijskom segmentu mogu vas ostaviti bez dinara u novčaniku. Zato budite oprezni gde ulažete svoje pare. Ako mislite da ćete na brzinu uspeti da zaradite – to je u ovoj nedelji malo verovatno I samo će pojedini uspeti da profitiraju.

Zdravlje

Uglavnom ćete se osećati kao da ste “ni na nebu ni na zemlji”. Potrebno vam je više odmora, više sna, zdrava hrana i vođenje računa o sebi. Kod starije generacije Bikova može dolaziti do variranja krvnog pritiska, glavobolja.

BLIZANCI

*ALT

Hrana

Vi strašno volite da čujete neke savete o zdravoj ishrani….samo je problem što ni jedan ne poslušate. Zato recepte za kolače u ovom periodu pamtite “na keca” – mirisaće vam kuća ovih dana na brdo poslastica…..

Ljubav

Ako ste slobodni, mislim da je stvarno vreme da tu osobu koja vam se dopada konačno I osvojite. Da ne grešim dušu, možda ste zbunjeni I njenim ponašanjem – taman pomislite da ste joj “našli caku”, a ona se nekako izmakne I izmigolji vam iz ruku. Zato je ova sedmica odlična da konačno uspešno realizujete svoje ljubavne želje – tamo oko vikenda. Znate koliko ste sposobni da nekome “zavrtite mozak” – uključite na najjače tu svoju čuvenu komunikaciju I – pravac u akciju! U emotivnim relacijama kod Blizanaca totalno promenljivo. Čas se volite, čas se ne razumete uopšte. Oboje tvrdite da vam ona druga strana ograničava slobodu I da je previše zahtevna. Napravite primirje za vikend, jer tada možete iznenaditi voljenu osobu nekim lepim postupcima I rečima.

Posao

Istina je da su ovi dani dosta solidni kada je poslovni segment u pitanju. No, to ne znači da su laki i da ćete bez nervoze proći kroz njih. Malo će vas smoriti što će se neke situacije u poslednjem trenutku zakočiti, pa ćete morati da se dodatno angažujete, jurite I da budete na sto mesta odjednom. Ali nemojte da vam bude teško. Sve će se ovo isplatiti, dokle god ne dozvolite sebi da budete naprasiti prema saradnicima. Neke promene ćete uspeti da aktivirate I moći ćete da sa dobrim rezultatima zaključite ovu sedmicu.

Novac

Ima šansi za neke dodatne profite I zarade tokom ove nedelje. Ono što je potrebno jeste da prepoznate priliku I da se uključite. Možete naplatiti i neki novac koji duže vreme čekate.

Zdravlje

Ono što vam nikako ne ide u prilog jeste narastajuća nervoza. Zato se sa njom borite na onaj način na koji možete – nađite vremena za odmor I opuštanje, budite u društvu osoba koje vas relaksiraju. Starija populacija može imati problema sa pritiskom.

RAK

*ALT

Hrana

Ustalili ste se u velikoj meri po pitanju nekih zdravih navika vezanih za ishranu. Samo nastavite ovako, jer rezultate već primećujete – em što izgledate dobro, em se odlično I osećate!

Ljubav

Kažu da “stara ljubav zaborava nema” jel da? Pa dobro, evo jedne stare ljubavi u životu slobodnih Rakova, pa da vidimo da li ste je zaboravili ili niste…..Neki od vas će poželeti da daju još jednu šansu bivšem emotivnom partneru. Trenutno nije ni važno da li je ovo nešto što može postati trajno ili ne, vi osećate da biste trebali da se prepustite i da pokušate – pa onda to i uradite. Pojedini Rakovi imaju i neki čudan odnos sa jednom osobom – osećate da tu ima mnogo više od prijateljstva, ali ni vi ni druga strana ne povlačite neki konkretan potez. Izađite zajedno za vikend, pa vidite da li će se nešto u ovom odnosu promeniti…Ukoliko ste u emotivnoj vezi, nemojte donositi bilo kakve bitnije odluke u ovom periodu. Pustite da se neke stvari raščiste.

Posao

Prava međuplanetarna igranka je trenutno u vašem polju karijere, pozicije. Vi biste da požurite, da pogurate neke situacije, a ni sami ne znate da li vam ovo ide na ruku ili ne. Ja bih da sam na vašem mestu, ipak potražila savet od osobe kojoj možete verovati i koja je do sada uvek imala prave reči za vas. Ne mislim da bi vam žurba donela bilo šta kvalitetno, već da biste mogli samo napraviti propuste i doneti neisplative odluke. Neki put je bolje sačekati, pa čak i onda kada mislite da ćete propustiti šanse koje vam se ukazuju. Vaš vladar je u svojoj poslednjoj četvrti, pa ne mislim da ste u pravom periodu da pokrećete bilo šta novo.

Novac

Ako u poslu ima problema – u finansijskom segmentu toga ipak ne bi trebalo da bude. Itekako je moguće da će vam se otvoriti prilike da zaradite, a doći će i neki novci kojima se nadate.

Zdravlje

I sami ste primetili – dokle god vodite računa o sebi, obraćate pažnju na ishranu, na odmor, ubacujete malo rekreacije – sve ide kako treba. Malo obratite pažnju na saobraćaj u drugom delu nedelje, a ako ste rekreativac – gledajte da se ne povredite.

LAV

*ALT

Hrana

Pred Lavovima su neki divni dani, puni energije I dobrog raspoloženja. Osećate se odlično, neke male promene koje ste uveli u ishrani daju brze i jasno vidljive rezultate. Samo nastavite ovako !

Ljubav

Vladar vašeg znaka, Sunce, ušao je u polje putovanja, inostranstva, obrazovanja I znak Ovna, mesto svoje egzaltacije I najjačeg uticaja. Retrogradna Venera mu hrli u susret I slobodnim Lavovima ove nedelje stoje mogućnosti da prvo – nekog bivšeg emotivnog partnera sretnu dok su u pokretu ili na putu. Naravno, ima ovde mnogo šansi I za novitete – I vama savet – ako započinjete neku emotivnu priču, neka to bude 25-og marta, dok je Venera u srcu Sunca, jer ćete na taj način izvući maksimalno pozitivne okolnosti I uraditi sve ono što je do vas da bi ova ljubav I potrajala….Zauzeti počinju da se bude iz zimskog sna I spremni su da se više potrude oko voljene osobe. Sada I jeste pravi trenutak za tako nešto, jer lako možete prevazići nesuglasice.

Posao

Buđenje ambicija, buđenje svesti o tome koliko zaista vredite. Ovo je potpuno na mestu, ali nemojte da dozvolite da u nekim poslovnim situacijama prevlada vaš ego – uvek imajte na umu maksimalnu korist I sebe I druge strane – na taj način ćete izvući neke odlične dogovore. Ne budite zatvoreni za savete koje vam daju drugi – to ne znači da ste manje pametni, naprotiv – već govori o vašoj mudrosti da čujete možda I ono što vam se ne dopada. Ali ćete na taj način izbeći neke neprijatnosti I dobiti maksimalno povoljan rezultat.

Novac

U finansijskom segmentu je povoljnija situacija nego inače. Obratite pažnju na drugi deo sedmice – ima mogućnosti da kroz jedan pomalo rizičan potez zaradite pare. Ipak, budite maksimalno na oprezu da se dobitak ne bi pretvorio u gubitak.

Zdravlje

Više nego dobro. Baš zato što se osećate tako fino, uradite sve ono što je u vašoj moći da održite jak nivo energije. Možete krenuti I na neku fizičku aktivnost, samo nemojte preterivati – ne možete preko noći da se dovedete u formu. Vodite računa da se ne povredite.

DEVICA

*ALT

Hrana

Lepo ste vi krenuli sa nekim promenama po pitanju ishrane, I nemojte dozvoliti da vam manjak vremena utiče na životne navike. Ne vraćajte se starim obrascima – uvek pronađite dovoljno prostora da pojedete kvalitetan I zdrav obrok.

Ljubav

Ima onih koji bi rekli da ste hladni, bezosećajni, maksimalno proračunati kada je ljubav u pitanju. Međutim, kada vama padne “mrak na oči” I kada se kod vas probude strasti, to je kao uragan kojeg je maltene pa nemoguće kontrolisati. U ovoj ste mi nedelji otvoreni baš za tako nešto – samoća se nakupila, a prava prilika je sada pred vama. I vi ćete je iskoristiti I prepustiti se hemiji koja će vas obuzeti. Itekako je moguć ulazak u neku formu emotivne priče – u kom će pravcu to ići dalje, to će samo vreme pokazati. U vašim emotivnim relacijama – vi ubeđeni da ste u pravu, druga strana takođe. Svako vuče na svoju stranu. Jeste da je odnos, generalno gledano, bolji nego ranije….ali baš biste mogli da izbegnete te rasprave koje malo malo pa izbiju kod vas….

Posao

Pred Devicama su zaista neki vrlo podsticajni dani kada je poslovni segment u pitanju. Sve se doduše odvija malo brže nego što biste vi voleli, i možete se u ovoj brzini povremeno i pogubiti. Zato je potrebno da napravite dobar plan i organizaciju, da ne biste sebe doveli u vremenski cajtnot. Malo ste nervozni, pa ćete i u odnosu sa poslovnim partnerima i saradnicima povremeno imati trenutke « pucanja filma ». Samo mirno i polako, situacije se mogu rešiti i na drugačiji način. Bar ste vi promućurni i umete da koristite glavu – ne svađajte se, to neće doneti ništa pozitivno.

Novac

Ako iskoristite pravi trenutak – tamo negde pred kraj nedelje mogli biste I solidno zaraditi. No, tu ćete morati da budete oprezni I da ne žurite previše – pravi momenat otvara pravu šansu. Možete solidno napuniti novčanik.

Zdravlje

Bacilli ste se na fizičke aktivnosti, u pokretu ste I to vam jako prija. Samo nemojte preterivati, naročito u drugom delu sedmice, da se ne biste povredili, pali. Starija generacija Devica može imati sitnijih problema sa alergijama, prehladama ili virusnim infekcijama.

VAGA

*ALT

Hrana

Taman lepo krenete sa nekim zdravim režimom ishrane, a onda se iznervirate, pokleknete pred iskušenjima….i vratite se na početak. Nemojte ovo da dozvolite sebi – budite karakter.

Ljubav

Vaša vladarka Venera spaljena je tokom cele ove sedmice od strane Sunca. Ako ste slobodni ovo vam može doneti da naglavačke zaronite u jednu priču koja će vas u potpunosti obuzeti. Nećete znati gde udarate, a neće vas ni biti briga u kom pravcu ovo vodi I da li može biti trajno. Jednostavno – morate da se prepustite onome što osećate. Ako želite dobro sebi, onda poslušajte savet – sve emotivno pokrećite tokom 25-og marta, dok je vaša vladarka u srcu Sunca, što bi označilo početak emotivnog odnosa koji će biti ispunjen ljubavlju. Ne brzajte! Oni koji su zauzeti neka nauče da povuku ručnu kočnicu na vreme, da ne bi doveli svoju vezu do granice prekida. Vi I voljena osoba ste na vrlo “klizavom terenu” ove sedmice – manje ishitrenih odluka I rasprava – više pokušaja da nađete zajedničko rešenje!

Posao

Ove sedmice vam ništa neće biti jasno u poslovnom segmentu. Povremeno imate osećaj da su situacije potpuno van vaše kontrole I da vas događaji sami od sebe vuku. Drugi deo sedmice je posebno naporan I jedino što mogu da vam preporučim jeste da pokušate da zastanete, da saslušate neke ljude – moguće je da imaju vrlo solidne predloge I savete za vas. Može biti neprijatnih vesti od strane poslovnih partnera ili saradnika – nije smak sveta, sve se da popraviti. Više diplomatije I spremnosti da se prilagodite, manje isterivanja svoje volje….

Novac

Kukate zbog finansijske situacije, a morate priznati – sami ste većim delom krivi za nju. Kada vas uhvati manija da potrošite I poslednji dinar iz džepa, ne možete da joj se oduprete ni malo. Ima šanse da zaradite, ali ćete morati da budete mudri I pametni, ne ishitreni I brzopleti.

Zdravlje

Promenljiva energija tokom cele ove sedmice – u jednom momentu imate osećaj da biste mogli brdo da pomerite s mesta, već u nekom narednom – samo biste da kunjate I ručkate slatkiše. Starijoj populaciji Vaga problem mogu praviti pritisak I alergije.

ŠKORPIJA

*ALT

Hrana

Znam da vam ni malo nije lako da ograničavate sebe po pitanju ishrane I da “grickate” umesto da navalite I počistite sve pred sobom. Ali, ovo je za vaše dobro – ne odustajte od režima ishrane koji ste započeli.

Ljubav

Kod slobodnih Škorpija – nešto će se pokrenuti kada je ljubav u pitanju I to je jedino što je u ovom momentu važno. Imate dve mogućnosti – može vam se pojaviti nova osoba bukvalno “iz vedra neba” I to najviše preko poslovnih okolnosti ili obavljanja nekih svakodnevnih obaveza….a može vam se nenadano vratiti u život neko koga ste davno poznavali. Bitno je da će biti zanimljivo I da ćete se osetiti življe nego inače..a u kom pravcu će ove priče ići, to ćemo morati da sačekamo pa da vidimo….U vašim emotivnim relacijama – svakodnevni kontakti zahtevaju mnogo tolerancije I truda I sa vaše I sa partnerove strane. Biće prilično teško održati neku normalnu I stabilnu situaciju – ako je moguće, iskoristite vikend da malo popravite odnos sa voljenom osobom.

Posao

Ne samo da vas neke situacije u poslovnom segmentu koče – koče vas I ljudi sa kojima ste u kontaktu, uporni su da isteraju svoju volju, a vi ne dozvoljavate da situacija ide onako kako oni hoće. Sve u svemu – uglavnom natezanje I nadmudrivanje. Mnogo je nervoze u poslovnom okruženju, sa kolegama ste povremeno “na ratnoj nozi”, dešavaju se neke promene na koje ni malo ne možete da utičete. Šta da vam kažem – snalazite se, plivajte kako znate I umete, ne dozvolite da odustanete od onoga što ste započeli….

Novac

Pare vam tako same od sebe nalete I napune vam džepove….bar da se ovaj novac zadrži kod vas, ali sada ne postoji šansa za tako nešto. Kako ga dobijete, prosleđujete ga dalje. Pa se vi opet zadužujte I gomilajte neplaćene obaveze….

Zdravlje

Nervozni ste za sve pare, pa je I zdravstveni segment prilično nestabilan. Ako ste sportista ili rekreativac, možete se i povrediti. Budite malo oprezniji nego inače. Starijoj populaciji veći problemi sa pritiskom, sa šećerom u krvi, čak i sa virusnim infekcijama.

STRELAC

*ALT

Hrana

Potrebno vam je da ojačate imunitet i da učinite nešto za taj « prolećni umor » koji vas je obuzeo. Sveže voće, povrće, zdrav režim ishrane – i sve će biti bolje nego do sada.

Ljubav

Venera u retrogradnom hodu kroz vaše polje ljubavi, tokom ove sedmice će biti spaljena od strane Sunca. U prevodu – u ovom periodu će doći do konačne odluke kod pojedinih Strelčeva da li ćete se vratiti jednoj osobi iz prošlosti ili ćete na sve ovo jednom zauvek staviti tačku. Ako vam se kojim slučajem pojavila nova osoba, za vas važi isti savet kao i za neke druge znake – birajte 25-i mart kao trenutak početka veze, jer ćete na taj način obezbediti trajnost i ljubav u ovom odnosu. U vašim emotivnim relacijama – nešto je u proteklom periodu počelo da se kreće na bolje, da bi se opet vratili na iste pozicije. Nerazumevanje i rasprave koje se mogu pojačavati kako nedelja bude odmicala. I vi i partner biste trebali da razmislite šta u stvari želite od ovog odnosa.

Posao

Niste zadovoljni postojećim stanjem u poslovnom segmentu, a uglavnom ništa posebno ne radite da biste to i promenili. Jasno mi je da se bojite da biste mogli samo pokvariti trenutnu situaciju, ali onda posle nemojte da se žalite kako se ništa ne odvija onako kako vi hoćete. Morate se aktivirati, pa čak i ako to znači da ćete nekim ljudima « stati na žulj » i da ćete možda isprovocirati veće promene u poslovnim saradnjama. Bolje je da dođe do kratkotrajnog džumbusa, ali će se makar neke situacije nakon toga raščistiti.

Novac

Kako sve ostalo ide – još ste i zadovoljni finansijskim segmentom. Daleko je to od toga da biste mogli da kažete da ste stabilni, ali ima solidnih prilika da I ove sedmice zaradite. Tu mogućnost svakako nećete odbiti.

Zdravlje

Kao što smo rekli u odeljku za hranu – imunitet vam sada i nije najjača strana. Više uzimajte vitamina i minerala, pijte čajeve, konzumirajte med, propolis, krenite makar sa nekom povremenom rekreacijom. Kod starijih pripadnika znaka – problemi sa grlom.

JARAC

*ALT

Hrana

Ako ste non stop na nekom jednoličnom režimu ishrane – nije ni čudo što se povremeno osećate u energetskom padu i ne baš posebno raspoloženo. Promenite nešto, naročito bacite akcenat na zeleniš – potrebno vam je što više svežeg povrća u ishrani.

Ljubav

Venera, vladarka vašeg polja ljubavi, u svom retrogradnom hodu će tokom cele ove sedmice biti spaljena od strane Sunca. U prevodu – kod nekih od vas će se jako aktivirati prošlost, nećete moći da se oduprete njenom zovu, probudiće se davno zatrpane strasti i želje. Moguće je obnoviti neke stare priče, a gde će to dalje ići – to neka vreme pokaže. Ako vam se pojavila nova osoba, savet za vas je da emotivnu priču počinjete 25-og marta, kada je Venera u srcu Sunca, jer ćete tako maksimalno iskoristiti pozitivnost ovog aspekta I dati priliku sebi da ovaj odnos potraje I bude ispunjen ljubavlju. U vašim emotivnim relacijama – I pored povremenog nezadovoljstva I neispunjenosti, možete popraviti odnos sa voljenom osobom. Birajte vikend da uvedete neke pozitivne promene.

Posao

Najbolji savet za vas ove sedmice bi bio – usmerite se na sebe i na svoj posao, ne gledajte šta rade drugi, ne dozvolite da vam odvlače pažnju, ali ni ne pokušavajte da se mešate u njihov način rada. Ni vi ne volite kad neko vama soli pamet, pa nemojte ni vi to raditi drugima. Nije sve savršeno u poslovnom segmentu tokom ove nedelje, ali su vidni pomaci na bolje. Neki vaši rezultati polako isplivavaju i moći ćete da budete zadovoljni onim što ste uradili. Budite malo prilagodljiviji kada je odnos sa šefovima u pitanju – povremeno ih saslušajte, na primer….

Novac

Navikli ste nekako da preraspodeljujete novac tako da maksimalno iskoristite sve, do poslednjeg dinara. Ove sedmice će vas iznenaditi što će vam po koja parica i ostati u novčaniku. Ne, niste štedljiviji nego inače, nego su prilivi nešto učestaliji.

Zdravlje

Stoje mogućnosti za prehlade tokom drugog dela nedelje. Vodite više računa o sebi, oblačite se u skladu sa vremenom, podižite i svoj imunitet. Kod starijih pripadnika znaka – blaži bolovi u vratnom i ramenom delu.

VODOLIJA

*ALT

Hrana

Bacili ste se na neki nov režim ishrane, pa sve « puca ». Odlično, na pravom ste putu – možda rezultatima još uvek niste u potpunosti zadovoljni, ali i sami ćete videti vrlo brzo da se sve ovo itekako isplati…

Ljubav

Vaše polje susreta, kontaktata, ljubavnih dogovora – pod najezdom je planeta, pa nije ni čudo što mnogi od vas tokom ove sedmice neće znati na koju će stranu pre. Ima tu svega – i noviteta, i po koja bivša ljubav, mogućnosti i za neke karmičke pričice, čak i za neka dešavanja sa « prijateljima » ili preko društvenih mreža – bitno je da je vama fino i zanimljivo, i da uživate u svemu što se dešava. Naravno, imamo ono bitno pitanje, a to je – ima li nekih šansi da se nešto od ovoga pretvori u iole ozbiljnu vezu ? Pa, ako « ubodete » početak odnosa tokom 25-og marta, možda i može….ali ne garantujem….U emotivnim relacijama kod Vodolija – problemi i rasprave su na tapetu. Bilo bi baš fino ako biste vi i voljena osoba malo spustili tenziju, a pojačali razumevanje i kompromis.

Posao

Povremeno ćete imati osećaj da vam se svakodnevica svela na trčanje, na komuniciranje sa sto ljudi tokom dana, na dogovore, na promene u poslednjem momentu i na pokušaje da se uklopite u vremenske rokove koji imaju tendenciju da se skraćuju. U prevodu – verovatno će vam ova sedmica proći u treptaju oka. Naravno, jasno vam je – sve što je brzo može biti i kuso, pa nemojte baš previše da brzate kada su neke važne odluke u pitanju. Doduše, kada na kraju sve saberete i oduzmete, moći ćete da kažete da ste prilično zadovoljni rezultatima…

Novac

Prilivi dolaze sa sto strana, a vi se junački trudite da pronađete sto i jedan način da novac potrošite. Šalu na stranu – solidne sume novca će završiti u vašem džepu. Makar ga potrošite na to da vratite dugove i izmirite obaveze, račune.

Zdravlje

Zdravstvena situacija generalno gledano nije loša. Drugi deo sedmice vam može doneti neke prehlade, ali i povrede ako se bavite sportom ili ste rekreativac. U tom periodu biste mogli malo više pažnje da obratite I u saobraćaju.

RIBE

*ALT

Hrana

Ulazak Sunca u polje koje vlada hranom može zaista doneti neke velike i prave pomake na bolje u vašem načinu ishrane. Očigledno je da ćete se ozbiljnije pozabaviti ovim segmentom. Bravo za vas.

Ljubav

Susret retrogradne Venere i Sunca u vašem polju posla verovatno će doneti mogućnost za kontakt sa bivšim emotivnim partnerom – slučajno ćete naleteti jedno na drugo, ili će on nekako « zalutati » do vašeg posla. Doduše, ima ovde šansi i za novitete, ali jasno vam je da oni opet idu kroz posao – kako god okrenuli, u ovom periodu vam je ovaj segment najaktivniji, pa prave prilike idu samo odatle. I za vas savet – ako odlučite da se prepustite strasti koja vas je obuzela, birajte ako je to ikako moguće 25-i mart i Veneru u srcu Sunca. Dobri aspekti da sve ovo što se dogodi ne bude samo prolaznog karaktera…U vašim emotivnim relacijama – red super odnosa, red nerazumevanja. Nikako da pronađete zlatnu sredinu. Jače rasprave u drugom delu sedmice.

Posao

Sunce ulazi u vaše polje posla i novca i znak Ovna, mesto gde je egzaltirano i gde daje svoj najjači uticaj. Pred vama je svakako dobar poslovni period, ali ne očekujte da će biti lagan….pa kad je bio lagan, pitate se vi ? Može vas malo « poremetiti » brzina dešavanja u poslovnom segmentu – dosta toga je podložno promenama u poslednjem trenutku, pa vi povremeno nećete znati ni da li ste pošli ili ste došli….I pored svega ovoga, ako samo malo uključite svoj mozak i ne dozvolite da vas povuku neke odluke na brzinu, ostvarićete zaista zavidne rezultate.

Novac

Pa tu nema šta da se posebno priča – novca će biti. Neke Ribe će se opariti i to dosta, neke će uspeti da zgrabe manji deo novčanog « kolača », ali svakako ćete profitirati…

Zdravlje

Brz oporavak i dizanje u zdravstvenom segmentu je više nego izvesno svim pripadnicima ovog znaka. Posvetite se sebi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare