Nedeljni horoskop za period od 10.04. do 16.04.2017.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ponedeljak, 10.04.2017.

09:11

Izvor: B92

Nedeljni horoskop za period od 10.04. do 16.04.2017.

Podeli:

OVAN

*ALT

Hrana

Teško vam je ovih dana da pronađete pravu meru kada je ishrana u pitanju. Doduše, „vadićete se“ na to da vam je potrebno više energije i da eto, morate da jedete kaloričnije i u većoj meri.

Ljubav

U vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava I braka dešava se u prvom delu sedmice pun Mesec koji će dovesti do kulminacije dešavanja u vašim bitnim relacijama. U odnosu na to kako ste se u proteklom periodu ponašali u kontaktu sa voljenom osobom, zavisiće I krajnji rezultat. Neki odnosi mogu u ovom periodu prestati da postoje, jer neće više biti moguće uskladiti se. One emotivne relacije koje “prežive” imaju itekako veliku mogućnost da napreduju I stabilizuju se u kratkom vremenskom roku. Evidentno je veliko poboljšanje u vašim bitnim odnosima već do kraja nedelje. Oni koji su slobodni mogu se zaljubiti “na blic” I već u drugom delu nedelje otpočeti vrlo intenzivan kontakt sa jednom osobom. Poznanstva idu preko društvenih mreža, izlazaka ili segmenta prijatelja.

Posao

Merkur, koji vlada vašom komunikacijom I kontaktima ide retrogradno kroz polje posla I novca, pa svakako očekujte nešto težu komunikaciju sa poslovnim partnerima I saradnicima. Neki od njih vas mogu izbacivati iz takta I bilo bi zaista lepo da se oduprete povremenim impulsima da neke od tih saradnji I završite. Više vam se sada isplati da budete strpljivi, jer ćete na taj način do kraja nedelje doći do konkretnih rezultata I dogovora. Više su vam otvorene šanse koje se vezuju za segment inostranstva.

Novac

Zastoj u isplatama ili problemi u finansijskom segmentu vas poprilično brinu, ali sve ovo bi trebalo da relativno brzo bude prevaziđeno. Kod nekih od vas već do kraja sedmice.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka neka obrate pažnju na srce, na probleme sa pritiskom ili na krvne sudove. Što se mlađih tiče, pokušajte da se ne stresirate mnogo. Nađite način za opuštanje.

BIK

*ALT

Hrana

Teško se usklađujete po pitanju ishrane. Moguće je da vam priprema hrane oduzima previše vremena, pa onda zadovoljavate glad grickalicama ili brzom hranom. Možete imati problema sa varenjem.

Ljubav

Venera, vladarka vašeg znaka krajem ove sedmice kreće direktnim hodom. Iako će u vašim emotivnim relacijama biti povremenih problema, I očigledno je da ih sada ne možete rešiti odjednom, ipak vam se otvara velika mogućnost da odnos sa voljenom osobom sredite. Ono što će biti neophodno je vaša inicijativa I angažovanost, I nemojte očekivati da će se sve rešiti bez vašeg uticaja. Priđite voljenoj osobi na neki lepši, “mekši” način, sa više ljubavi – I videćete da ovaj sistem “pali”. Jačanje strasti je evidentno. Slobodni Bikovi mogu prilično neočekivano jedno prijateljstvo ili površno poznanstvo, podići na mnogo viši nivo. Inicijativa jedne osobe prema vama je više nego očigledna I lako ćete “popustiti” pod njenim udvaranjem. Mogućnost za početak nove ljubavne priče.

Posao

Mars u vašem znaku daje vam veliku snagu I probojnost, a Merkur koji je retrogradan – upućuje vas da se bacite na realizaciju poslovnih planova I projekata iz prethodnog perioda. Potrudite se da neke kontakte ponovo aktivirate, da se više angažujete oko saradnika koje ste možda zapostavili ili stavili u drugi plan. Polje podrške od drugih je izuzetno jako, pa je sada pravi trenutak da zatražite uslugu koja vam je obećana ili da se pozovete na uticajne ljude koje imate u svojim kontaktima.

Novac

Iako to nećete očekivati, finansijski prilivi će tokom ovog perioda biti neuobičajeno visoki. Doduše, veliki deo onoga što dobijate moraćete odmah da prosledite dalje….

Zdravlje

Potrebno vam je više odmaranja, više vremena za sebe. Dobro je što sada lakše nego inače obnavljate energiju, ali nemojte se iscrpljivati do krajnjih granica. Stariji pripadnici znaka, naročito oni koji imaju problema sa pritiskom, trebali bi češće da se kontrolišu.

BLIZANCI

*ALT

Hrana

Opet ste upali u jedan od onih perioda kada jedete kao ptičica ili kada u potpunosti zaboravljate I preskačete obroke. Neophodno vam je više energije – potrudite se da jedete redovnije I unosite više vitamina I minerala kroz sveže voće I povrće.

Ljubav

Evidentno je da niste zadovoljni trenutnom situacijom u svojim emotivnim vezama I brakovima. Ne treba gledati baš sve crno, ali je itekako potrebno da pokušate da sednete I razmislite šta je ono što ne valja, I šta biste vi mogli učiniti da to popravite. Ako ne možete da pronađete rešenje sami, potražite savet od prijatelja ili bračnog savetnika. Partner nije zatvoren za komunikaciju sa vama, ali želi da se na drugačiji način ponašate I postupate. Razmislite I o njegovim primedbama, možda one I jesu na mestu. Ukoliko ste slobodni – u vašem polju ljubavi, zabave I životnog zadovoljstva ove se sedmice dešava pun Mesec. Vaše angažovanje oko jedne osobe ili pokušaji da bivšeg partnera vratite u svoj život, sada konačno mogu biti realizovani.

Posao

Vaš vladar Merkur je retrogradan I u znaku Bika, što baš I nije najpovoljnija pozicija, jer vam donosi da teže rešavate neke probleme, da ste statičniji I da vam je potrebno mnogo više energije nego inače. No, to ne znači da je potrebno da sedite I da čekate da se sve reši samo od sebe. Naprotiv. Potrudite se da se vratite na neke prethodne situacije, da ih ponovo sagledate, uvidite gde ste pogrešili I na koji način bi se to moglo ispraviti. Imate pravu podršku od drugih, potrebno je samo da ih zamolite za savet I pomoć.

Novac

Moguće je da ćete itekako biti obradovani povećanim prilivima ili jednom većom isplatom koja će leći na vaš račun već u prvom delu ove sedmice. Iskoristite ovo da platite zaostale obaveze, ne trošite na nebitne sitnice koje vam samo sada izgledaju kao potrebne.

Zdravlje

Period manjka energije I disbalansa u organizmu se nastavlja I dalje. Više tečnosti, više zdrave hrane, vitamina I minerala, više odmora – pomoći će mlađim Blizancima. Kod starijih pripadnika znaka – laka prehlada može se brzo pretvoriti u jaču respiratornu infekciju.

RAK

*ALT

Hrana

Potrebno vam je više tečnosti. Uzimajte dovoljno vode, čajeva, voćnih napitaka, više jedite kuvanu, blanširanu, barenu hranu i konzumirajte namirnice sa većim procentom vode. Pojačajte unos povrća.

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju doma I porodice uticaće na Rakove u bračnim zajednicama, sve u zavisnosti od toga u kom su pravcu išli sa partnerom u prethodnom periodu. Ukoliko nije bilo spremnosti za kompromis, dešavanja ove sedmice samo mogu voditi u još dublji raskol, pa I trajno odvajanje. Ukoliko je u vašim bračnim relacijama bilo truda I volje da se stvari poprave, sada možete doći na stabilnije I sigurnije tlo. U postojećim emotivnim vezama poboljšava se kvalitet odnosa, a neki od vas će ozbiljno početi da razmišljaju I o zajedničkom životu ili formiranju bračne zajednice. Ukoliko ste slobodni, itekako je velika mogućnost za ulazak u jedan ozbiljniji odnos tokom ove sedmice. Emotivna priča kreće preko posla ili preko segmenta prijatelja, izlazaka, društvenih mreža.

Posao

Venera u vašem polju planova, ekspanzije, inostranstva, kreće direktnim hodom I formira sekstil sa Marsom iz vašeg polja podrške, kontakata veza. Za svoje planove sada možete očekivati I podršku I pomoć od strane onih koji su vam je obećali. Neki ljudi će itekako biti spremni da vam izađu u susret, podsetite ih na sebe. Kod nekih od vas evidentne su I velike promene u polju karijere – moguća je promena posla, napredovanje ili ekspanzija poslovanja. Dobićete potvrdu svoje vrednosti.

Novac

Ove će sedmice biti aktuelni I neočekivani prilivi, ali isto tako neočekivani I troškovi. Sve ovo će vam donositi povremenu nervozu, ali krajnjim rezultatima ćete biti prilično zadovoljni.

Zdravlje

Prekontrolišite stanje urinarnog trakta, bubrega, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka. Kod mlađih se mogu javiti problemi sa alergijama, osipi I ekcemi na koži.

LAV

*ALT

Hrana

Zbog nervoze koja je jako prisutna ove sedmice, možete u potpunosti zanemariti režim ishrane sa kojim ste otpočeli I vratiti se “na staro” – da jedete kad stignete I kada se setite. Ako se setite.

Ljubav

Pun Mesec u polju komunikacije I dogovora svakako će u velikoj meri uticati na vaše emotivne odnose. Vi ćete postajati sve nervozniji I napetiji I činiće vam se da voljena osoba samo traži način da vas dodatno iznervira I izbaci iz takta. Naravno, to je jako malo verovatno da je baš tako, ali vas neće biti moguće ubediti, pa je više nego izvesno da ćete ove sedmice imati par svojih dramatičnih nastupa, da će pasti neke teške reči…..ali I da će vaša ljutnja trajati jako kratko. U prevodu, ništa se spektakularno neće dogoditi, neće biti pravog prekida sa voljenom osobom, samo će biti mnogo drame I napetosti. Ako ste slobodni, pojava jedne osobe bi mogla da vas “lupi po sred čela” – dok kažete “keks” možete se upustiti u priču sa njom, bez velikih razmišljanja I planova. Neka traje koliko traje.

Posao

U vašem polju karijere Merkur je krenuo retrogradnim hodom, vraćajući vas na neke stare situacije, tražeći da ih rešite I stavite tačku na njih. Ne treba zanemariti I to da u ovoj sedmici mogu neke vaše greške I propusti isplivati na svetlost dana, pa nemojte da se nervirate oko toga, već prionite da ovo sanirate što pre. Što se vaših planova tiče, naročito ako se oni vezuju za rad sa strancima, doći će do velikih promena. Iako će sve ovo ići kroz nervozu, krajnji rezultat je više nego povoljan po vas.

Novac

Potrebno je da budete obazrivi kada je finansijski segment u pitanju. Novca ima koliko ima, uspećete da naplatite i neka zaostala potraživanja, ali su trenutno vaši troškovi i odliv novca mnogo veći problem. Ovde morate nešto promeniti.

Zdravlje

Stes I napetost će se odraziti na sve pripadnike ovog znaka. Starija generacija neka više obrati pažnju na srce, na probleme sa pritiskom I krvnim sudovima. Kod mlađih je moguća jača glavobolja.

DEVICA

*ALT

Hrana

Pun Mesec u vašem polju hrane ove sedmice baš baca akcenat na preterano uživanje. Doduše, pošto ste vi “šlang” ovo se neće odraziti u većoj meri na vašu zanosnu figuru. Ipak, mogli biste malo da “skrešete” slatkiše, teške sosove, velike količine peciva….

Ljubav

U vašim emotivnim relacijama – stanje ove sedmice nije savršeno, ali je bitno da ga možete u velikoj meri popraviti. I vi I partner ste raspoloženi za razgovor, za dogovor, za neke lepe poteze jedno prema drugom. Biće naglašena I nežnost, romantično raspoloženje, a od drugog dela sedmice I strast će početi između vas dvoje da jača. Iskoristite ove okolnosti koje su trenutno na vašoj strani I poboljšajte odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, lako se možete zaneti nekim ko se od skora pojavio u vašoj blizini. Vaši pokušaji da ovu osobu osvojite su već postojali u proteklom periodu I sada ćete ih samo pojačati. U drugom delu sedmice moguće je da dođe I do ljubavnog susreta, pa čak I erotskog kontakta I sve ovo će uticati na vas da se osećate kao da ste na sedmom nebu

Posao

Pun Mesec u polju posla I novca dešava se u prvom delu ove sedmice I doneće vam kulminaciju dešavanja koja ste pokrenuli u prethodnom periodu. Sada se mogu pokrenuti poslovne priče oko kojih ste se trudili I angažovali, I videti rezultati kojima ste se nadali. Konjukcija Sunca i Urana u vašem polju promena svakako će u dodatnoj meri uticati na situacije kod vas. Jedino na šta je potrebno da obratite pažnju jeste da ne budete previše impulsivni i zahtevni u dogovorima. Budite korektni prema drugima i nadajte se najboljem. Sa nadređenima sada možete ostvariti mnogo stabilniju komunikaciju.

Novac

Neke povoljne okolnosti će se otvoriti pred vama i moguća je zarada i prilivi koje niste očekivali. Nemojte bez razmišljanja i dobrog planiranja ići u veće kupovine.

Zdravlje

Znate i sami koje su vaše « slabe tačke » i potrebno je da im više posvetite pažnju ove sedmice. Retrogradnost vašeg vladara govori o tome da se morate pozabaviti pitanjima zdravlja. Kod starijih pripadnika znaka jače mogućnosti za probleme sa grlom, ali i sa krvnim sudovima.

VAGA

*ALT

Hrana

Pun Mesec u vašem polju ličnosti može imati različite manifestacije tokom ove sedmice – doneti vam jači apetit, zadržavanje tečnosti u organizmu ili pak veću potrebu za slatkišima. Pokušajte da zdravom i uravnoteženom ishranom ovo izbalansirate.

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju ličnosti dovešće do kulminacije dešavanja u partnerskim odnosima, sve u zavisnosti od toga koliko ste truda, volje i iskrenosti ulagali u svoje bitne relacije. One Vage koje su težile kompromisu, sada će osetiti poboljšanje, smirivanje situacija i znatno lakše okolnosti koje će ići u vašu korist. Drugi pak, koji su više težili slobodi i isterivanju neke svoje volje, sada će dodatno želeti razrešenje i u njihovim emotivnim odnosima može doći do dubljeg razmimoilaženja, čak i prekida. Vaša vladarka kreće direktnim hodom krajem ove nedelje i vi ćete ili probleme ili emotivni odnos, ostaviti iza sebe. Ukoliko ste slobodni, na izlasku ste iz teškog i usamljeničkog emotivnog perioda. Prve naznake za poboljšanje i dobra dešavanja kreću u drugom delu sedmice.

Posao

Pun Mesec će imati uticaja i na vaša poslovna dešavanja. Pošto on označava kulminaciju svega onoga što ste u prethodnom periodu radili, mnogi od vas će imati razloga da mu se raduju, jer će dobiti potvrdu svog rada, koja može ići i kroz promene radnih mesta, napredovanje ili velike pomake na bolje. U ovoj biste nedelji trebali da vodite računa o tome da morate težiti kompromisu, jer ćete jedino na taj način dobiti ono što želite. Ukoliko dođe do prekida nekih saradničkih odnosa, ne žalite. Slobodno računajte da je pred vama nešto mnogo bolje.

Novac

Mogućnosti za stabilizovanje, pa i poboljšanje u finansijskom segmentu biće sve izraženije kako se bude išlo ka kraju sedmice. Bićete zadovoljni.

Zdravlje

Velike promene raspoloženja biće prisutne kod mlađih pripadnika znaka. Kod starijih se mogu javiti problemi sa spavanjem, sa krvnim pritiskom, sa urinarnim traktom, kožom.

ŠKORPIJA

*ALT

Hrana

Opterećenost trenutnim situacijama donosi vam veliku napetost, koju vi nekako najlakše « gušite » kroz okretanje hrani u kojoj uživate. Lako padate u iskušenja, a lako im se i prepuštate….

Ljubav

Iako se ne možete pohvaliti trenutnom situacijom u svojim emotivnim relacijama i vidljivo je da nesklad između vas i voljene osobe postoji, ipak je ovo period kada se neki problemi mogu rešiti i na njih staviti tačka. Potrebno je da vi i partner budete što otvoreniji jedno prema drugom, da razgovarate čak i o nekim situacijama koje vam smetaju ili vas bole, jer ćete jedino na taj način razbiti blokade koje su sada prisutne između vas. I vi i partner ste spremni da sagledate stvari na drugačiji način i ovo će brzo doneti rezultate, pogotovo od drugog dela sedmice, kada će obnovljena strast između vas dvoje dodatno sve « podgrejati ». Ukoliko ste slobodni, Venera u vašem polju ljubavi i životnih zadovoljstava kreće direktnim hodom i pravi aspekt seskstila sa vašim vladarom Marsom. Priče oko kojih ste se angažovali i trudili, sada će konačno početi i da se pokreću….

Posao

Pun Mesec se ove sedmice dešava u vašem polju podsvesti, donoseći vam da se osećate stegnuto u okolnostima, teskobno i u neizvesnosti u kom će pravcu dešavanja ići na dalje. S druge strane – u polju poslovne svakodnevice ove sedmice dolazi do konjukcije Sunca i Urana, što vas dodatno vuče u nerviranje i mnoge od vas « podbada » . Želite da što pre napravite neku promenu, pa možete biti preimpulsivni, prezahtevni, suviše drastični u svojim postupcima. Savet za vas je da ne presecate neke saradničke odnose niti pravite rasprave sa kolegama, ukoliko niste stopostotno sigurni da ste u pravu i da je to dobar potez za vas.

Novac

Neka zaduženost vas sada već suviše opterećuje i pokušavate da nađete načine da makar jedan deo ovoga rešite. Izvesna suma novca će doći do vas, ali to neće biti dovoljno da učini da se osećate mirno.

Zdravlje

Ova sedmica je za vas istovremeno i naporna i nepovoljna. Naročito za starije pripadnike i za one sa hroničnim bolestima, pogotovo ako se one vezuju za srce, za krvne sudove.

STRELAC

*ALT

Hrana

Neke situacije pozitivno utiču na vaše raspoloženje, pa je i apetit sada bolji. Više zabavnih dešavanja, druženja i poziva na proslave, društvene aktivnosti – dovešće vas u situaciju da istinski uživate i u onima koji su oko vas, ali i u dobrom zalogaju.

Ljubav

U vašem polju doma I porodice Venera kreće direktnim hodom ove sedmice, ali će I dalje sve vreme biti u kvadratu sa Saturnom. U prevodu – neki prividan mir postoji, ali vi I bračni partner sada više funkcionišete kroz dužnost I obavezu jedno prema drugom, dok je emocija u drugom planu. U dužim emotivnim vezama – kod vas lično doći će do jedne velike promene u stavovima I u načinu razmišljanja. Partner se I dalje ponaša isto, bez velike namere da se promeni ili da pokuša da se prilagodi. Sve ovo kod nekih od vas može dovesti I do odluke o prekidu veze. Sada sve zavisi od toga koliko ste spremni I koliko dugo možete da istrpite. Ukoliko ste slobodni, neki lepi dani su pred vama. Više druženja, više izlazaka, više društvenih aktivnosti – na nekoj od njih možete upoznati osobu sa kojom ćete poželeti nešto više od površnog poznanstva.

Posao

Okolnosti vam ne idu na ruku, a saradnici I poslovni partneri su sve teži za dogovor I kompromis. Teško vam je da se borite sa teretom svega što se dešava, ali ne odustajete od onoga što ste zacrtali. Sve se odvija mnogo sporije od onoga što ste vi očekivali, a vama je potrebna promena što pre. Nekima od vas će se ona I otvoriti, I to potpuno neočekivano, ali bi zahtevala od vas potpuno drugačije usmerenje I način funkcionisanja. Razmislite da li u ove zahteve možete da se uklopite. Podrška od strane drugih je prisutna, ali ona vam, bar za sada, ne može obezbediti ono što vam je potrebno.

Novac

Definitivno ste pali u daun, jer koliko god novca da zaradite, on samo “nestane”, jer morate odmah da ga prosledite dalje.

Zdravlje

Obzirom da sve ostalo ide zbrda – zdola, zdravstveni segment je još I najbolji kod vas. Bar tu možete da se opustite.

JARAC

*ALT

Hrana

Dobre navike u ishrani – kao da ste definitivno rešili da stavite tačku na sve ono što znate da je loše po vas. Možete povremeno upadati u iskušenje kada su omiljena jela Ili slatkiši u pitanju, ali ćete ovome uspevati da se oduprete.

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnim relacijama, I vama je samima jasno da tu stvari odavno ne funkcionišu kako treba. Kod nekih od vas može doći I do prekida odnosa I trajnog odvajanja od osobe sa kojom su, što će vam, I pored svih nedaća kroz koje ste prošlli, ipak doneti tugu I žaljenje zbog još jedne ugašene ljubavi. Neki drugi će formalno održavati odnos, dok će zato “sa strane” biti u nekim pričama I pričicama, koje će se uglavnom vezivati za prošlost. Osoba koju ste nekada voleli sada može biti jako prisutna u vašem životu I neki od vas će se prepustiti slatkom zovu sećanja. Ta prošlost aktuelna je I kod slobodnih pripadnika ovog znaka – bivši partneri će se svakako pojavljivati, neki od njih će vas svojim kontaktom “žacnuti” u srce, ali generalno gledano – samo od vas zavisi da li ćete poželeti da uđete u ovo ili ne. Ja vam pre savetujem da se osvrnete oko sebe, jer novih, kvalitetnih osoba, ima u vašoj blizini.

Posao

Pun Mesec koji se dešava početkom ove sedmice u vašem polju karijere, svakako će Jarčevima doneti kulminaciju dešavanja koja su u proteklom periodu pokrenuli. Svakom prema zaslugama, I u zavisnosti od toga koliko ste bili angažovani. Neki od vas zaista sada mogu očekivati velike pomake I napredovanje, a ako ništa drugo – makar ćete dobiti novu poslovnu šansu koja je itekako povoljna po vas. Dok vladar vašeg znaka ide unazad, to jest do avgusta ove godine, očekujte da si vaši napori urode plodom.

Novac

U finansijskom segmentu naglašena je neizvesnost, zabrinutost I teskoba. Kako god okrenuli, ne možemo reći da ste na bilo koji način sigurni, jer čak Iako su prilivi veliki, vi imate ogromne troškove I odliv novca.

Zdravlje

Zdravstveni segment je promenljiv tokom ove nedelje. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju je eventualna mogućnost povrede, pa ukoliko ste sportista ili rekreativac – vodite računa o tome. Takođe, pazite gde hodate, ne idite zamišljeni I kao muva bez glave. Kod nekih od vas može se povremeno javljati blaga depresija.

VODOLIJA

*ALT

Hrana

Ako ste češće u pokretu, bavite se sportom ili rekreacijom – još ćete nekako I uspevati da potrošite veliku količinu kalorija koju unosite tokom dana. Ukoliko ste statični – pozdravite se sa svojom vitkom linijom….

Ljubav

Evidentno je da će tokom ove sedmice doći do većeg raskola I sukoba sa emotivnim partnerom. Vi ste u jednom od svojih hirovitih raspoloženja, a voljena osoba je prilično tankih nerava, pa vas ova situacija itekako može uvesti u problem. Iako su vaše svađe sa partnerom generalno burne, ali kratkotrajne, ipak biste trebali da vodite računa da ne dođe do dubljeg raskola u vezi. Pokušajte da malo spustite tenziju I ne sipajte ulje na vatru. Sve ono što želite da postignete možete i na drugačiji način – sa više lepih reči i više takta. Ukoliko ste slobodni, retrogradno kretanje vladara polja ljubavi, Merkura, vas vuče u prošlost. Ako odete na tu stranu, verovatno ćete dobiti jedno veliko – ništa. Lepo vi zgrabite priliku koja će vam se otvoriti tokom ove sedmice, i to odjednom. Ovo je novo poznanstvo, koje može ići preko poslovnog ili segmenta prijatelja I društvenih mreža. Stvari se mogu pokrenuti preko noći!

Posao

Konjukcija Sunca I Urana u polju komunikacije, dogovora doneće blago rečeno – sve I svašta. Verovatno ćete trčati s jednog mesta na drugo, obavljati gomilu razgovora odjednom, slati mailove, kuckati na računaru, I usput biti nervozni “za sve pare”. Ako hoćete da budete mudri, onda lepo proverite stanje svojih mobilnih telefona I računara, sačuvajte podatke koji su vam bitni, jer u ovom segmentu može doći do iznenadnog pucanja I kolapsa. I pored stresa, sa kojim ćete se buditi I legati uveče u krevet, ova nedelja će vam doneti vanredno dobre prilike. Iskoristite ih, ne čekajte drugi put, jer ga neće biti.

Novac

Novac kaplje li kaplje. I to sa više strana. I sve bi to bilo super, ali za leđima vam stoje obaveze I neplaćeni računi kojima se morate posvetiti što pre. Izmirite ovo. I konačno – naučite I da uštedite po koji dinar.

Zdravlje

Polje pokreta je loše postavljeno ove sedmice I može doneti probleme. Zato, više opreza u saobraćaju, to pod jedan. Pod dva – ako ste sportista, rekreativac – čuvajte se povreda. Pod tri – gledajte gde idete da se ne biste “zakucali” u nešto….

RIBE

*ALT

Hrana

Bore se Ribe sa svojim apetitima ove nedelje, I to junački. Niste baš u nekom raspoloženju, pa vam često dođe da se “utešite” obilnim obrocima, gomilom slatkiša I grickalica. Nemojte, ne kvarite ni svoje zdravlje ni svoju liniju.

Ljubav

Ako ste slobodni, zauzmite niski start I spremite se za pokret, pogotovo ako se vaši emotivni napori sada odvijaju ka pravcu prošlosti I bivših emotivnih partnera. Ove će sedmice doći do kulminacije dešavanja u ovom segmentu. Prošlost je toliko “stisla” da se više ne može izdržati, I vi ćete napraviti neki odlučujući potez, nešto što će celu situaciju preokrenuti. Izvesno je da može doći do susreta, razgovora, pa I strasti sa bivšim emotivnim partnerom. Gde ćete vas dvoje posle, to je već neka druga priča I ostaje na vama da je ispričate….U vašim emotivnim relacijama, čini mi se da ćete, makar jednim delom, uspeti da doprete do voljene osobe. Da vas konačno “čuje” kako treba. Da shvati šta vam je potrebno, šta vam smeta, I kako se osećate. Ovo može biti dobar početni korak. Sada ostaje da polako zajedno idete dalje….u nekom boljem smeru, nadamo se….

Posao

Sve vezano za poslovni segment se uskovitlalo, uznemirilo, dešavaju se promene na dnevnoj bazi, a vi pokušavate da pohvatate konce dešavanja I da se u svemu ovome snađete. Iako teško, uspevate da ostanete fokusirani I koncentrisani na ono što je najbitnije, I ne bih rekla da ćete loše proći tokom ovog perioda. Šta više, nekima od vas idu promene radnog mesta, promene pozicije, ili promene u poslovnom okruženju koje vam odgovaraju. Sa kolegama nećete imati baš miran I skladan odnos, pa ćete nekima od njih “zatvoriti vrata”, makar na neko vreme.

Novac

Prilivi su ove sedmice bolji nego inače, a nekima od njih ćete I sami biti iznenađeni. Mnogi od vas dobiće I povećanje nadoknade za rad ili neku formu nagrade.

Zdravlje

Nešto jači problemi sa zdravljem, naročito kod pripadnika starije populacije ili kod onih koji imaju hroničnih tegoba. Prekontrolišite šećer, pritisak. Unosite više tečnosti. Neki od vas mogu imati I alergijske reakcije, naročito na hranu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare