Nedeljni horoskop za period od 31.07. do 6.08.2017.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedelja, 30.07.2017.

23:58

Izvor: B92

Nedeljni horoskop za period od 31.07. do 6.08.2017.

Podeli:

Ovan

*ALT

Hrana

Shvatićete da vam hrana najviše prija kada ste okruženi članovima porodice ili u nekom ugodnom ambijentu, restoranu koji se nalazi blizu vode. Laki, ukusni i hranljivi obroci učiniće da imate dovoljno energije. Morska riba neka češće bude zastupljena na vašem stolu.

Ljubav

Ako ste slobodni, budite otvoreni za nove kontakte i poznanstva. Naime, Venera je u sekstilu sa Uranom, donoseći vam ljubav onda kada je ni malo ne očekujete niti joj se nadate. Kontakti idu kroz polje okoline, kratkih putovanja, saobraćaja, ali i prijatelja i društvenih mreža. Ne znam koliko možete da se pouzdate u priče koje počinju pod ovakvim aspektom, jer one uvek najviše mirišu na letnju oluju koja samo protutnji kroz vaš život. Jedino što je sigurno jeste da ćete u dešavanjima neizmerno uživati, a ako ste dugo sami, sada vam je baš potrebno ovako nešto da biste se ponovo osetili kao da dišete punim plućima. Ukoliko ste u vezi ili u braku – partner vam može predložiti nešto nesvakidašnje, ludo, neuobičajeno – i trebali bi da to i prihvatite! Promenićete ustaljenu svakodnevicu i steći neke lepe zajedničke uspomene. Venera ulazi i u vaše polje doma i porodice, što vam daje divne mogućnosti da se sa voljenom osobom u narednom periodu više povežete.

Posao

Sa Merkurom, koji je u vašem polju poslovne svakodnevice i obaveza, ova nedelja predstavlja pravo vreme da otpočnete sa nekim novim poslovnim poduhvatima. Privatnici, ili oni koji tek planiraju da pokrenu poslove u sopstvenoj režiji, dobiće veliku podršku od tranzitne Venere, što znači da ćete imati više sreće u pronalaženju novih poslovnih saradnika, a i veća količina novca će se slivati u vaše džepove. Generalno gledano, vaš vladar u konjukciji sa Suncem donosi vam jaku inicijativu, i jedino o čemu morate voditi računa jeste da ne reagujete neadekvatno u nekim situacijama i ne požurujete druge.

Novac

Mogu vas iznenaditi vesti o nekim prilivima, ili će vam potpuno neočekivano naleteti poslić od kojeg možete solidno zaraditi.

Zdravlje

Mlađi Ovnovi neka više vremena provode u fizičkim, sportskim aktivnostima. Ovo vam je sada izuzetno potrebno. Starijima – još uvek pojačane mere opreza, naročito srčanim bolesnicima.

Bik

*ALT

Hrana

Bikovi mogu „pokupiti“ stomačni virus ili pokvariti stomak namirnicama kojima je istekao rok ili koje nisu adekvatno termički obrađene. Možda bi bilo bolje da se u ovom periodu okrenete više namirnicama biljnog porekla.

Ljubav

Bikovi osećaju sekstil od strane Urana na njihovu vladarku Veneru kao ogroman priliv pozitivne energije, ali i kroz mogućnost da otpočnu nešto što njima nije svojstveno – da se prepuste na trenutak, na noć, da se u jednom kratkom momentu osete kao avanturisti, kao da sutra ne postoji. No, vrlo brzo Venera ulazi u znak Raka i vaše polje okoline, komunikacije, kratkih putovanja, pa ćete vi krenuti u večitu potragu za „onim pravim“, za osobom koja vas neće dotaći samo seksualno, već i emotivno, koja će vam doneti sigurnost i spokoj. Za sada takve osobe nema na vidiku, ali ćete svakako imati par novih, lepih poznanstava. Videćemo u kom pravcu će ona ići. Bikovi u emotivnim vezama i brakovima su rešili da proglase primirje i da prema voljenoj osobi nastupe mnogo nežnije i stabilnije. Svesno ćete zanemarivati pojačanu partnerovu ljubomoru i truditi se da u svakom trenutku budete staloženi, da razgovarate sa njim iskreno i otvoreno, potencirajući na skladu, a ne na raspravama.

Posao

Ništa me ne bi iznenadilo da vas u ponedeljak sačeka iznenađenje vezano za poslovni segment. To može biti ponuda za saradnju zaposlenim Bikovima, ili mogućnost da otpočnu sa poslom onima koji trenutno ne rade. Šta god da je – prihvatajte, jer je teško da će se u skorije vreme ovakva prilika ponoviti. Generalno gledano – period za vas nije ni malo loš, jer ćete prilično mirno funkcionisati kroz poslovnu svakodnevicu. Nekih problema jedino može biti vezano za odnos sa šefovima, autoritetima. Savetuje vam se da tu taktizirate, a ne da se odmah raspravljate i bunite, jer je teško da možete „pobediti“.

Novac

Ako vas ne „potrefe“ neke pare neočekivano, ipak nećete imati razloga da se žalite. Prilivi su dosta redovni, iako daleko manji od onoga što je vama potrebno. Planovi vezani za odmor mogu vam takođe praviti veće troškove.

Zdravlje

Nedelja je dobra za započinjanje godišnjeg odmora. Ukoliko niste u prilici za tako nešto, pokušajte da budete fizički aktivniji. Šetajte, plivajte....Stariji pripadnici znaka mogu početkom nedelje imati problema sa grlom ili sinusima.

Blizanci

*ALT

Hrana

Nedelja je odlična da probate nešto novo, da izađete iz rutine kada je hrana u pitanju. Novi načini spremanja hrane, kuhinje drugih zemalja – možda će vam u početku biti neobično, ali vrlo brzo ćete istinski uživati.

Ljubav

Novo poznanstvo može učiniti da se osetite veslo, uzlepršano, leptirići u stomaku mogu podivljati i slobodni Blizanci nam se mogu zaljubiškati preko noći. Doduše, budite svesni – i vi isto tako delujete na osobu koja je preko puta vas. Obostrana početna zbunjenost može biti jako slatka, ali nemojte dozvoliti da krenete u preterana razmišljanja i preispitivanja, jer možete propustiti jedan divan momenat. Dok se vi smislite i izanalizirate da li biste trebali ili ne – ova šansa može samo proleteti pored vas. Zato, u napad! Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, sada imate neke fine prilike da sredite odnos sa voljenom osobom. No, vi ste mi povremeno u nekom zakerajućem fazonu, primećujete i one najnebitnije sitnice i skloni ste tome da zvocate i kada treba, a pogotovo kada ne treba. Umesto da gubite energiju na primedbe voljenoj osobi, bolje joj priredite neko lepo iznenađenje. Idite na kraći put, obiđite neko fino mesto na kome do sada niste bili. Prosto rečeno – uživajte zajedno!

Posao

Vaš vladar je jak u znaku Device, a Venera vam ove sedmice ulazi u polje koje se vezuje za posao i finansije. U prevodu – nemate loše prilike da malo sredite svoj poslovni, ali i finansijski segment. Doduše, polje pokreta, komunikacije, saobraćaja pod jakim je uticajem Marsa i Sunca, što je u isto vreme i dobro i loše, u zavisnosti od toga gde ćete ovu jaku energiju usmeriti. Ukoliko se pokrenete, aktivirate sa saradnicima, ukoliko budete aktivni i ažurni – sve će ići u vašu korist. Nemojte ovu energiju koristiti na besmislene rasprave, na pritisak koji ćete vršiti na one sa kojima radite. Dobre šanse i nezaposlenima.

Novac

Em vas sekstil Urana i Venere može iznenaditi nekim finim prilivom, em je vaše polje finansija sada mnogo aktivnije. Biće nešto više parica u narednom periodu.....

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka bi možda trebali da promene nešto u načinu ishrane, jer mogu imati manjih problema sa varenjem. Mlađi Blizanci – odlično.

Rak

*ALT

Hrana

Dok je Venera u vašem polju ličnosti (a to će biti maltene do pred kraj avgusta), dragim nam Rakovima otvoriće se apetit sve u šesnaest. Manje slatkiša i manje klopanja kada ste nervozni, i uspevaćete da kilažu držite pod kontrolom.

Ljubav

Ove sedmice Venera ulazi u vaš znak i polje ličnosti i Rakovi će nam se prolepšati, živnuti, zablistati! Sa planetom ljubavi koja onako fino sipa svoje darove na vas, sigurno je da ćete vrlo brzo osetiti potrebu da doživite ljubav, ali ne onu prolaznu, već pravu – istinsku, duboku. Sad, koliko će tih „pravih“ prilika biti ove nedelje, to je već veliko pitanje. U svakom slučaju, pripadnici suprotnog pola će vas primećivati više nego inače, slede vam neka lepa poznanstva i susreti. Neki od vas imaju potajnu simpatiju, koja se najverovatnije vezuje za poslovni segment. Iako će tu biti nekih povremenih „čačkanja“, malo je verovatno da ćete uspeti da se ostvarite sa ovom osobom sada. U vašim emotivnim vezama i brakovima, sem manjih nesporazuma i sitnijih rasprava, neće biti velikih problema sa partnerom. Nešto ćete se sukobljavati ili oko dece, ako ste u braku, ili oko organizacije zajedničkih dogovora, ukoliko ste u vezi.

Posao

Pred vama je jedan važan poslovni period. U polju komunikacije je Merkur, u polju posla i novca Mars i Sunce, u polju ličnosti Venera. U prevodu – pravi je trenutak da krenete sa realizacijom svojih planova. Očekuju vas novi poslovni dogovori i projekti, a posebno naglašavam važnost da nezaposleni Rakovi budu vrlo aktivni, jer im se smeše dogovori oko posla. Koristite sada i svoje sposobnosti, razum, praktičnost i racionalnost, ali koristite i šarm i neki fin, pozitivan pristup saradnicima. Odnos sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi će se popraviti, a imaćete pravi pristup i nadređenima i autoritetima.

Novac

Ulazak Venere u vaš znak označava i poboljšanje finansijskih prilika. Nemojte samo iskoristiti i onu njenu negativnu stranu i krenuti u neumereno trošenje i razbacivanje novcem.

Zdravlje

Kao što sam već napomenula, moraćete da vodite računa o ishrani, ne samo svog izgleda radi, već i zbog zdravlja. Bilo bi dobro da se malo aktivirate i kada je rekreacija u pitanju.

Lav

*ALT

Hrana

U ovom periodu vam zaista ne treba jaka, prezačinjena hrana. Videćete da ćete se bolje osećati i lakše variti ukoliko više budete okrenuti namirnicama biljnog porekla, naročito žitaricama. Bobičasto voće i koštunjavi plodovi mogu biti savršene užine za vas.

Ljubav

Lavovi, Lavovi...vreme vam je da osvajate, vreme vam je da uživate i da budete aktivni u potrazi za srodnom dušom. Doduše, neki od vas će pre tražiti avanturu nego neko obavezivanje, ali šta sad – bitno je da je vama dobro i da ste u dobrom raspoloženju. Da emotivnih prilika imate, to je više nego očigledno. Strast u vama prosto ključa, pripadnici suprotnog pola su opčinjeni vama i vi zaista uživate u tome što ste u centru pažnje. Iz svih ovih novih prilika mogu se izroditi i neke ozbiljnije emotivne šanse, naravno – ukoliko ste sada spremni na tako nešto. Lavovi u emotivnim vezama i brakovima funkcionišu uglavnom skladno sa voljenom osobom. Da se ne lažemo, druga strana sada igra onako kako vi svirate, pa iskoristite ovaj period da pokrenete ono što vi želite. Ako hoćete da se provedete odlično, najbolje je da sa partnerom odete na letovanje. Venera u vašem polju tajni doneće pojedinima povremeno flertovanje „sa strane“. Čisto da još jednom isprobate svoje zavodničke sposobnosti....

Posao

Što se tiče volje, energije, inicijative, spremnosti da se „bacite u vatru“ kada je posao u pitanju, tu nema šta da se posebno priča. Trenutno ste na svom vrhuncu i zaista je potrebno da iskoristite ovaj period za samopromociju, za jake aktivnosti i pokret ka poslovnim saradnicima. No, okolnosti oko vas su takve da vam ne mogu dati odmah ono što želite. Pravi, jaki poslovi ne pokreću se preko noći, bar ne u onom obimu koji biste vi želeli. Morate se malo prilagoditi tempu koji vam drugi nameću, koliko god smatrali da je bilo kakvo otezanje sada nepotrebno. Vaše je da se trudite, da pokušavate, da se dogovarate, sastančite, budete u kontaktu sa drugima – iz svega ovoga izrodiće se odlične poslovne šanse, ako ne odmah sada, a ono u skorijem narednom periodu.

Novac

Da ste zadovoljni stanjem svojih finansija – pa niste. Možda je to iz razloga što ste očekivali mnogo više od onoga što trenutno zarađujete. Prilagodite se, iako vam to možda nije po volji.

Zdravlje

Bilo bi baš lepo da ne preterujete ni u čemu. A baš ćete biti skloni tome. Stariji pripadnici znaka neka se kontrolišu češće.

Devica

*ALT

Hrana

Merkur u vašem znaku naglašava potrebu da više budete okrenuti namirnicama biljnog porekla. Trenutno vam ne odgovaraju „jači“ mlečni proizvodi – eventualno mladi sir i domaće kiselo mleko.

Ljubav

Mora se priznati da se vi ipak više trudite oko voljene osobe u ovom periodu. Ja ne mogu da kažem da su vaše emotivne ili bračne relacije trenutno ugrožene, ali mora se priznati da to nešto ne funkcioniše onako kako biste vi želeli. Kao da samo povremeno osećate onu povezanost i ljubav, dok veći deo vremena ispada da vas dvoje samo otaljavate susrete, vrtite se non stop u začaranom krugu. Sve se nekako pretvorilo u svakodnevna dešavanja, i to ona koja ne nude ni vama ni partneru naročit podsticaj. E sad, moguće je da ste oboje okupirani nekim poslovnim ili ličnim problemima i jednostavno ne možete da se prepustite u potpunosti. No, bitno je da ste zajedno i da postoji šansa da od drugog dela nedelje budete pažljiviji i nežniji jedno prema drugom. Usamljene Device imaju neku sitnu komunikaciju, kao imaju neka dešavanja sa suprotnim polom....ali to je sve daleko od zadovoljavajućeg. Ako ste u priči sa zauzetom osobom, ni ona vam trenutno ne donosi da se osećate dobro.

Posao

Venera će na samom početku nedelje dati jednu mogućnost za promenu u poslovnom segmentu, i to prilično neočekivanu, a vrlo povoljnu po vas. Malo rizika je sada dozvoljeno, jer vas može odvesti u pravcu solidne zarade. Ova planeta prelazi u vaše polje podrške od drugih, budućnosti, kontakata i veza, i u dobrom je aspektu prema vašem znaku, što govori o tome da ćete dobiti nove poslovne prilike, možda posredstvom drugih ljudi, ali da će vam se svakako otvoriti mogućnosti da pokrenete važne saradničke odnose. U ovom ste periodu dovoljno praktični, racionalni, analitični i možete prepoznati kada je pravi trenutak da delate.

Novac

Vaši su prilivi vrlo stabilni i tu zaista ne možete da se požalite. Ono što nekima od vas pravi problem jesu dugovanja, koja već počinju da vas opterećuju.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora, relaksacije, kvalitetnog sna. Neki od vas mogu imati problema sa pritiskom ili glavoboljama. Starija populacija – više obratite pažnju na krvne sudove.

Vaga

*ALT

Hrana

Prelazak vaše vladarke Venere u znak Raka najbolje je iskoristiti ako se okrenete ribi, morskoj ili rečnoj. Trebali bi da izbegavate slatkiše i mlečne proizvode, što zbog dobrog izgleda, što zbog problema sa varenjem.

Ljubav

Mars, kao planeta koja vlada vašim partnerskim odnosima, u dobrom je aspektu na vaš znak, ali spaljen od strane Sunca, što dovodi do toga da voljena osoba previše dominantno i autoritativno nastupa prema vama. S druge strane, vaša vladarka u znaku Raka očekuje više emotivnosti i nežnosti, i potrebna joj je pažnja. Iako ovi aspekti generalno gledano ne donose probleme između vas dvoje, vidi se da postoji raskorak. Jednostavno, ne dobijate ono što dajete i to počinje pomalo da vam smeta. Usamljene Vage ulaskom Venere u znak Raka i svoje polje karijere, počeće da više obraćaju pažnju na osobu sa kojom sarađuju ili imaju neki poslovni kontakt. Počinjete polako da se zaljubljujete, iako vam to nije bila namera. Ovde se za sada ništa neće konkretnije dogoditi, ali period pred vama može pokrenuti ovu priču. S druge strane, preko izlazaka, društvenih mreža, prijatelja – postoji osoba koja uporno pokušava da vas osvoji. Sve vam ovo prija, ali za sada ne reagujete nešto naročito.

Posao

Mesec u polju posla i finansija početkom ove sedmice stavalja vas u poziciju da više obratite pažnju prvenstveno na finansijski segment, jer se može dogoditi da napravite neki propust, grešku, ili da pogrešno investirate. Moguće je da će vam ovo doneti i veći odliv novca koji niste planirali. Generalno gledano – vaše pozicije trenutno nisu ni malo loše, a postoji tendencija i da ih poboljšate u narednom periodu. Polje podrške od strane drugih, veza, budućnosti – pod jakim je uticajem Marsa i Sunca, pa je sigurno da imate oko sebe osobe koje su spremne da vam pripomognu u vašim planovima.

Novac

Finansijska situacija je korektna, ali moraćete mnogo pažnje da obratite na to kako baratate novcem. Mogući su gubici.

Zdravlje

Bio bi dobar momenat da odete na godišnji odmor, jer vam je relaksacija sada zaista neophodna. Nema većih zdravstvenih tegoba, jednostavno – iscrpljenost je više nego prisutna.

Škorpija

*ALT

Hrana

Povećanje apetita od samog početka nedelje. Ipak, potrudite se da budete oprezniji u ovim danima, da proveravate ispravnost namirnica, da ih dovoljno termički obrađujete, jer lako stoji mogućnost da pokvarite stomak, otrujete se.

Ljubav

Strast, strast, strast, strast....i šta tu više da se priča. Usamljene Škorpije su glavu izgubile za nekim, samo razmišljaju o tome kako da ovu osobu što pre osvoje i odvuku u krevet. Samo vi tako razmišljajte da je ovo avantura, da je ovo samo seks i tako dalje....videćete vi drage moje i dragi moji, kada i emocija bude počela da se provlači kroz sva ova dešavanja....e tek onda nećete znati šta vas je snašlo. Što se onih u emotivnim i bračnim vezama tiče, Venera koja ulazi u znak Raka itekako pogoduje odnosu sa voljenom osobom. Partner će početi da se ponaša mekše, nežnije, pokazivaće vam neuporedivo više ljubavi i pažnje nego u prethodnom periodu. Još samo vi da smirite tu vašu nervozu, i sve će biti u redu. Umesto što tako povremeno sikćete na voljenu osobu, bolje aspekt Marsa i Sunca iskoristite na drugačiji način – unesite dodatnu vatru u spavaću sobu i raspametite drago vam biće od strasti....

Posao

Mesec u vašem polju ličnosti početkom ove sedmice govori o tome da ulazite u dane kada je neočekivano moguće, a očekivano – malo ili nikako verovatno. U prevodu – pred vama su dani kada će promena promenu sustizati, kada ćete biti u takvoj dinamici i aktivnostima da nećete znati gde ćete pre. Savet za vas je da se prepustite toku dešavanja, da ono što vam „naleti“ prihvatite, a ako vidite da nešto ne možete trenutno ostvariti – pustite, doći će vam opet uskoro. I dalje stoji potreba da imate vrlo, vrlo korektan odnos sa nadređenima, da se trudite da maksimalno ispoštujete ono što vam daju kao obavezu.

Novac

Prilično ste se izbalansirali kada je novac u pitanju. Možete očekivati i neki fin priliv novca početkom sedmice. Oni koji rade sa inostranstvom imaju povećanje priliva u većoj meri.

Zdravlje

Starijima i dalje stoje problemi sa krvnim sudovima, kičmom, možda i srcem. Mlađi pripadnici ovog znaka se osećaju odlično.

Strelac

*ALT

Hrana

Strelčevima su potrebni izbalansirani obroci, sa neuporedivo više povrća i voća nego što trenutno konzumiraju. Smanjite namirnice životinjskog porekla, naročito industrijske prerađevine od mesa.

Ljubav

Još uvek vas prati sreća kada su u pitanju izlasci, druženja sa prijateljima ili kontakti preko društvenih mreža. Sve su ovo segmenti gde se iznenada može otvoriti jedna lepa šansa za vas. Vladar polja ljubavi u znaku Lava takođe daje slobodnim Strelčevima priliku da na letovanju upoznaju osobu koja će ih privući na prvi pogled. Venera koja ulazi u znak Raka i kreće u kvadratni aspekt sa vladarom vašeg znaka, Jupiterom, govori i o tome da će se pojedinima aktivirati komunikacija sa osobom iz prošlosti sa kojom možda imaju razliku u godinama. Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama pokušavaju da pokažu više razumevanja i strpljenja kada je voljena osoba u pitanju. No, Merkur, koji vlada vašim partnerstvima u kvadratnom je aspektu na vaš znak, što govori o tome da postoji i na dalje neusklađenost i nerazumevanje na dnevnoj bazi. Partnera iritiraju sitnice, i ne može da odoli a da vam ne prebaci neke stvari.

Posao

Jupiter koji vlada vašim znakom u kvadratu je sa Plutonom iz vašeg polja posla i novca, što govori o tome da nećete uspevati da se u potpunosti usmerite na ono što vam je bitno, da možete trpeti neke gubitke, ili doživeti da ono što ste planirali slavno propadne zbog promena situacije na tržištu ili kod saradnika. No, ovo su loše situacije, a vi trenutno imate i mnogo dobrih. Sve ono što je postavljeno za inostranstvo sada je vrlo aktivno i daje mogućnosti za proširenje poslovanja. Takođe, otpočećete dogovore sa važnim ljudima, sa onima koji su autoriteti u svom poslu, a koji sada žele saradnju sa vama ili hoće da vas podrže

Novac

Izlazite iz nepovoljnog finansijskog perioda, ali vodite računa da se u ovoj nedelji ne zadužujete. Nije dobar trenutak ni za uzimanje kredita ili pozajmicu.

Zdravlje

Stoje neke manje mogućnosti za povrede sportistima i rekreativcima, ali samo ako budete preterivali. Generalno gledano – dobro zdravlje.

Jarac

*ALT

Hrana

U potpunosti ste poremetili ritam navika po pitanju ishrane. Jedete šta vam padne pod ruku, onda kada se setite ili kada imate vremena. Ovo se negativno odražava i na vaše raspoloženje, ali i na zdravstveni segment. Pokušajte da se „uobročite“ što pre.

Ljubav

Usamljenim Jarčevima Venera, koja vlada njihovim poljem ljubavi, ulazi u polje ozbiljnih emotivnih partnerstava. Neko sve više pokušava da vam se približi, obasipa vas pažnjom i ljubavlju, a vi ste još uvek prilično uzdržani. Ne bežite vi od svega ovoga, da se razumemo, i vi želite da budete sa nekim u stabilnom odnosu, ali kao da se još uvek nisu stvorili uslovi da se u potpunosti opustite. I ovo će se u dogledno vreme srediti. Jarčevi u emotivnim vezama i bračnim zajednicama sa voljenom osobom sada već funkcionišu u mnogo korektnijem i ljubavnijem maniru. Partner je nežniji, otvoreniji prema vama, podseća vas na neka lepa vremena, zajedničke trenutke koje ste provodili i vi ne možete da poreknete da se sve više „otapate“. Bilo bi divno ako biste u ovim danima uspeli da ukradete komadić vremena samo za vas dvoje i provedete ga negde van grada, u prirodi, na reci, jezeru, moru.

Posao

Kako god okrenuli, izgleda da ne možete da u potpunosti pobegnete od nervoze kada je poslovni segment u pitanju. Jednu situaciju rešite, već se naredna pojavljuje da vam kida živce. U ovom trenutku je pozicija Merkura jako dobra na vaš znak, što bi značilo da sa više pažnje, organizovanosti, racionalnog pogleda na situaciju, možete rešiti probleme na jednostavniji način. Takođe, imate aspekte koji govore da vam slede intenzivni, vrlo povoljni kontakti od strane poslovnih partnera i saradnika. I Jupiter u vašem polju karijere sve više je sa vašim vladarom Saturnom u povoljnom aspektu, što vam daje veliku nadu da ćete kroz strpljenje rešiti sve u svoju korist.

Novac

Ovo je nedelja koja može otvoriti period koji će biti protkan boljim finansijskim šansama za vas. Još uvek ovo nije savršeno, ali ide na bolje.

Zdravlje

Dosta se nervirate, što vam velikim delom odvlači energiju i čini vas razdražljivim. No, u fizičkom smislu – uglavnom se osećate dobro.

Vodolija

*ALT

Hrana

Venera koja ulazi u vaše polje životnih navika, može delovati jako dobro – ako umete da se kontrolišete i ako se trudite da svaki vaš obrok bude ukusan, ali u isto vreme i hranljiv i uravnotežen. U suprotnom – okrenućete se većim količinama hrane, slatkišima....i ode vaša linija pa pa!

Ljubav

Poslednji „udar“ tranzitne Venere u vašem polju ljubavi koja je u sekstilu sa Uranom dogodiće se početkom ove nedelje. Ako do sada niste ostvarili neki značajniji kontakt, ako se do sada niste zaljubili na brzinu – e u ovom momentu je moguće da se to i dogodi. Nakon toga, Venera prelazi u vaše polje svakodnevice, životnih navika, ali i poslovnih odnosa, pa ćete u ovim segmentima češće „naletati“ na ljubavne prilike. Simpatije su moguće prema osobi sa kojom imate razliku u godinama. U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama – vrlo promenljiva situacija i ove nedelje. Red tišine, red bure. Možda bi bilo najbolje da neke zajedničke probleme ne rešavate odmah, već da pustite da vam se glave malo ohlade, i da uključite razumevanje i racio, a ne samo vatru i intenzitet. Kada ste oboje mirni, mnogo lakše ćete doći do zajedničkog rešenja.

Posao

Vodolije bi trebale da nauče da povuku ručnu kočnicu kada su odnosi sa poslovnim saradnicima u pitanju, ali i sa autoritetima i šefovima. Previše ste mi vi intenzivni ovih dana, naelektrisani, nervozni – a ista je takva situacija i kod onih koji su „preko puta vas“. U prevodu – sve je dušu dalo da se pokačite očas posla, a gde bi vas to odvelo, prilično je neizvesno. Možda je bolje da se više usmerite na obaveze koje imate, na poslovnu svakodnevicu, da uključite više odgovornost u ono što radite, jer ćete na taj način uspeti da smirite i stabilizujete sebe. Raspravama sada nema mesta, ostavite to za neko drugo vreme.

Novac

Početkom nedelje mogućnost priliva koji će vam doći „kao kec na deset“. Taman da pokrpite neka dugovanja i obaveze koje imate.

Zdravlje

Venera u vašem polju zdravlja deluje blagotvorno i na mlađe i na starije pripadnike znaka. Ulazite u period kada ćete se osećati neuporedivo bolje.

Ribe

*ALT

Hrana

U ovom periodu ili naglašeno vodite računa o svojoj ishrani, možda ste krenuli na dijetu, ili usvojili neke zdrave navike....ili ste pak u onoj drugoj „grupi“ koja ne može da obuzda svoj apetit, ishranu bazira na mesu i mesnim prerađevinama i ne može da se odrekne slatkiša....

Ljubav

Venera tokom ove sedmice ulazi u vaše polje ljubavi, dajući slobodnim Ribama dodatne šanse da se emotivno uzdignu u narednom periodu. Emotivnih prilika najviše imate kroz polje svakodnevice i poslovnih okolnosti, ali kod nekih od vas probudile su se i stare simpatije prema osobi koja je već bila u vašem životu. Šta god da se dešava trenutno, bitno je da vam prija i da se vi osećate bolje nego u danima koji su iza vas. Imate čestu komunikaciju sa nekim, i iako to još uvek ne ide u pravcu čvrste emotivne konekcije, ne može se poreći da u ovome istinski uživate. U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama i pored situacije koje je povremeno nestabilna, i vi i voljena osoba se trudite da izađete jedno drugom u susret, da se više povežete i da realizujete zajedničke planove. Potrudite se da češće izlazite, da budete okruženi prijateljima koji vas oboje vole, da provodite vreme u nekim zabavnim aktivnostima....

Posao

Svakodnevica na poslu, odnos sa kolegama, obaveze – sve su ovo mesta koja vas prilično čine napetim i donose vam nervozu. No, vi ste u periodu kada imate i dovoljno snage, ali i dovoljno organizovanosti i praktičnosti, da biste sa svim ovim relativno lako izlazili na kraj. Ono što vam je bitno jeste da primećujete da su počele da se odvijaju promene kojima ste se u proteklom periodu nadali i oko kojih ste se u velikoj meri angažovali. U prevodu – došao je trenutak da krenete sa realizacijom svojih planova i ideja. Idete ka svojim ciljevima, polako ali sigurno. Nešto bolji odnosi sa autoritetima i šefovima.

Novac

Iako ste realno gledano, zadovoljni svojim prilivima, jasno vam je da su oni daleko ispod onoga koliko biste trebali da budete plaćeni. No, tu trenutno ne možete učiniti nešto naročito....

Zdravlje

Ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih tegoba, vreme je da im se posvetite, jer ćete na relativno lagan način uspeti da ih rešite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare