Nedeljni horoskop za period od 19.3. do 25.3.2018.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedelja, 18.03.2018.

23:59

Izvor: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Nedeljni horoskop za period od 19.3. do 25.3.2018.

Podeli:

Ovan

*ALT

Hrana

Vašem telu potrebno je “gorivo” koje će vam pomoći da budete u punoj snazi i da održavate nivo energije koji vas sada prati, a koji je prilično visok. Naravno, svesni ste da se ne možete “dopuniti” na pravi način brzom hranom i grickalicama. Meso, jaja, mlečni proizvodi – dosta svežeg povrća.

Ljubav

Kada i Sunce uđe u vaš znak sredinom nedelje, ceo svet je vaš! Vreme je da živite, da se radujete, da osvajate, da volite ! Jeste doduše da će taj retrogradni Merkur, taj dosadnjaković, u vašem polju ličnosti non stop da vas podseća da niste završili sa nekim obavezama, ali slušaćete ga samo s vremena na vreme. Gledaćete da svaki momenat iskoristite za uživanciju i provod. Na volju vam bilo – proleće je uvek vaše vreme, vaš trenutak…nemojte mnogo da mi se opterećujete time da li će nešto trajati, da li je samo kombinacija ili avantura…pokušajte da se prepustite i da u prve prolećne dane uplovite zaljubljeni do neba i nazad ! Zauzeti – partnera za ruku i u neku šetnju, neko opuštanje i uživanje…to vam je savet.

Posao

Vaš vladar je ušao u polje karijere i znak Jarca gde je jak kao crna zemlja. Doduše, neki bi rekli da je i težak kao crna zemlja i da samo na posao i svoju korist misli, ali šta sad…i treba da radite i da zaradite, zar ne ? Iskočiće neki problemi i problemčići od ranije koje ćete morati da rešite, ali gro vremena ćete se usmeriti na karijeru, na građenje novih poslovnih konekcija i na uspeh. Možda ste u ljubavi ponekad brzi i brzopleti, ali kada je posao u pitanju – sada ste baš onakvi kakvi treba da budete ! Jaki i uporni !

Novac

Ušli ste u period kada ćete lakše zarađivati i kada će novca biti više. No, ove sedmice još uvek nije vreme za opuštanje, pogotovo što morate isplatiti neka stara dugovanja i obaveze.

Zdravlje

Energetski – mlađa populacija će biti na svom vrhuncu i taman bi bilo vreme da krenete sa nekom rekreacijom. Stariji – pa, još uvek se provlače problemi hroničnog tipa….

Bik

*ALT

Hrana

Ne razmišljate mnogo kada je hrana u pitanju, bitno vam je da samo utolite apetit, a ne vodite računa ni o kvalitetu ni o kaloričnoj vrednosti. Pokušajte da izbegavate brzu hranu, veće količine slatkiša, sve ono što je prezačinjeno i premasno. I vaš želudac, ali i vaša linija će vam biti zahvalni zbog toga.

Ljubav

Svašta biste vi mogli tokom ove nedelje da uradite po pitanju ljubavi, ali ništa naročito "pametno". Pa dobro, pogledajte to sa druge strane – ko može biti mudar kad se zaljubi I kada mu je samo u glavi kako da do osobe koju želi dođe što pre? A vi ste sada baš u takvom fazonu – hoćete da se pustite, da ne razmišljate, hoćete da se smejete i osećate sreću, a ne da se opterećujte kojekakvim preprekama… U prevodu, nedelja koja je dušu dala da uradite nešto što do sada nikada niste….i da se osećate dobro zbog toga. A vala – dosta su vas drugi nazivali zakopčanima, zatvorenima, tromima, statičnima po pitanjima ljubavi – e, sad ćete im pokazati onu svoju drugu stranu ! Pa neka se čude !

Posao

Za sve ono što je vezano za inostranstvo, druge gradove, ali i rad sa državnim i javnim institucijama – sada je pravi trenutak da « gurate », potencirate, da uložite sebe. Takođe, nemojte biti iznenađeni ukoliko vas kontaktira poslovni partner iz nekog od ovih segmenata sa predlogom vezanim za saradnju, nov projekat. Iako vam je sada dosta planeta iza leđa, to nije prepreka za napredovanje i razvoj posla. Ovo će vam samo davati podstrek da više razmišljate i bolje planirate.

Novac

Brljate kada su pare u pitanju, pa ni vama samima nije jasno kako uspevate da poplaćate sve obaveze. Naplata nekog zaostalog potraživanja ili duga sada će vas baš obradovati.

Zdravlje

Onako, nije loše…..ali nije ni sjajno. Povedite malo računa o promenljivom vremenu ove nedelje, nemojte baš mnogo da se uletite kada je oblačenje u pitanju, da se ne prehladite….

Blizanci

*ALT

Hrana

A tako vam je lepo savetovano da vodite više računa o onome što jedete, da pomognete malo svom probavnom sistemu…a vi ništa. E, zato ćete sada ove nedelje , kada se te tegobe pojačaju, da se uzmete u pamet i konačno krenete da se hranite kako valja…

Ljubav

Vidite ovako….kada se stvari ne rešavaju na vreme, kada se guraju pod tepih ili kada se ni vi ni partner ne trudite iz sve snage da pronađete zajednički jezik….onda dođe trenutak (kao što je u ovoj nedelji) kada ništa više ne može da popravi situaciju. No, ne treba dizati paniku i ne treba odustati. To što u ovoj sedmici ne uspevate da pronađete rešenje sa partnerom, ne znači da je to nemoguće i da nećete uspeti u nekom narednom periodu. Poenta je – sada ispravljajte i vi i voljena osoba ono što ste zabrljali do sada, i neka vam je sa srećom da to rešite što pre ! Što se tiče slobodnih, zainteresovanih za vas je tušta i tma,a vi ste se baš sada setili kako bi bilo fino videti se sa nekim bivšim partnerom..Ma, šta je vama_ ?

Posao

Ne ljutite se zbog ove rečenice, ali u ovoj nedelji kada je posao u pitanju imate više sreće nego pameti. Da je po vama – vi ste skloni i greškama i propustima, i ne razmišljate o svojim postupcima. Na svu sreću, drugi vas uvek iščupaju u poslednjem trenutku iz nekih neugodnih situacija. Pa za to i prijatelji i dobre kolege služe, zar ne ? U ovoj vas nedelji neće mimoići ni nesporazumi, problemi sa kompjuterima, mobilnim telefonima….standardno za vreme trajanja retrogradnosti vašeg vladara Merkura….

Novac

Neki će vas novčani priliv prijatno iznenaditi početkom nedelje. Doduše, nisam sigurna da se vezuje za redovni posao, već pre za neki dodatni angažman ili priliv kroz saradnju sa prijateljima…

Zdravlje

Kod starijih Blizanaca će i dalje biti prisutni hronični problemi. Generalno gledano – problemi sa varenjem, ali I sklonost prehladama.

Rak

*ALT

Hrana

Ne vodite mnogo računa o ishrani tokom ove nedelje, jer imate prečeg posla. Vrlo često ćete jesti s nogu, na brzinu – pa bi mogli makar da tada konzumirate hranu koja se lakše vari. Preporučuju vam se piletina, ćuretina, mladi sirevi, probiotik jogurti. Po pitanju povrća – pustite sebi na volju….

Ljubav

Retrogradni Merkur se vraća u kvadrat sa Saturnom u vašem polju partnerstava, a u isto polje ulazi i tranzitni Mars…Šta mu sad pa ovo znači, pitate se vi ? Evo – znači da je ova nedelja ne ista kao prethodna, nego čak malo lošija. Očas posla dođe do sukoba mišljenja sa partnerom prilikom čega će on biti tvrdoglav i neće dozvoliti da utičete na njega na bilo koji način, a vi ćete napadati kao osica, pokušavajući da ga ubedite u svoje stavove i razmišljanja. U prevodu – manite se rasprava, jer ni jedno od vas ne može pobediti. Slobodni Rakovi će biti u dosta dobrom raspoloženju. Atmosfera oko vas je živahna, puna zanimljivih osoba i dešavanja. Može se čak i « probrati » nešto što valja….

Posao

Dragi Rakovi, ulažite svoju snagu i energiju u posao ! Ne obećavam vam kule i gradove i to da će sve funkcionisati savršeno, kao pod konac….ali je ovo definitivno vreme kada će sve ono što u posao uložite, da vam se desetostruko vrati. Nekih problema i nesporazuma će biti u komunikaciji, ali nemojte odustati ukoliko ne uspete da odmah pokrenete one priče koje vas interesuju. Biće i zastoja sa papirima i problema u ugovaranju sastanaka, a verovatno i manjih kvarova kompjutera i mobilnih telefona….

Novac

Osetićete neko rasterećenje kada su finansije u pitanju, ali ne smete se opustiti. Još uvek ste u periodu kada morate biti obazrivi i štedeti.

Zdravlje

Manji problemi sa glavoboljama ili sinusima, po koja prehlada ali kratkotrajna. Stariji Rakovi trebali bi da češće proveravaju krvni pritisak.

Lav

*ALT

Hrana

Pravi trenutak da se otpočne sa skidanjem kilograma koji su se, ničim izazvano, zalepili za vas tokom zimskog perioda. Vreme je za dijete, za velike promene u ishrani. Sami izaberite režim koji vam najviše odgovara, ali – krenite!

Ljubav

Ah, te daljine! Koliko je sada lako zaljubiškati se u nekoga ko ne živi blizu vas, ko je iz drugog grada, druge zemlje čak. Naglašeno polje inostranstva i drugih prostora mami slobodne Lavove da svoju sreću okušaju tamo daleko….Ovaj nam se segment vezuje i za ljubavi na putovanjima, u obrazovnim institucijama, na nekim seminarima i tako dalje….No, tu ove nedelje imamo i retrogradnog Merkura, pa može da se dogodi da komunikacija ne funkcioniše baš onako savršeno kako biste vi to želeli. Ne dozvolite da vas zastoji pokolebaju, ako nekoga želite da osvojite – ne odustajte! Što se tiče onih koji su u vezama I brakovima, I dalje imate problem da se usaglasite po nekim pitanjima, ali gurate nekako….

Posao

Neki dogovori mogu jako fino krenuti, pa nemojte da vas zbuni ukoliko ubrzo dođe do zastoja, vraćanja na neke stavke za koje ste već mislili da ste ih završili Ili promena. Sve je to deo procesa koji će itekako rezultovati pozitivnim rezultatima. Vi ste u odličnom energetskom periodu, tako da ćete na lakši način savladavati prepreke i nećete se ustručavati da pokažete šta želite. Za neke situacije će vam možda trebati više vremena ili truda, ali to ne znači da nećete uspeti da ostvarite svoje ciljeve.

Novac

Merkur, planeta koja vlada finansijama i njeno retrogradno kretanje, opet će dovesti do zastoja ili manjih problema sa novcem. No, šta je tu je….

Zdravlje

Dok će mlađa generacija Lavova u zdravstvenom segmentu funkcionisati skoro pa savršeno, kod starijih I dalje postoji potreba da se fokusiraju na hronične probleme.

Devica

*ALT

Hrana

Vreme je da se osvrnete unazad i da razmislite koje biste navike po pitanju ishrane trebali da promenite. Trenutno ste skloni da se hranite na brzinu, a prija vam i sve ono što je dosta začinjeno, naročito ljuto. Mogli biste da porazmislite da li ovo može naškoditi vašoj probavi.

Ljubav

Emotivni partner je tu, pored vas i uporno priča….a vi ga uporno ne čujete. Ili se makar pravite da ga ne čujete. U svakom slučaju, naći ćete izgovor za sebe zašto ne možete da se prilagodite njegovim molbama ili da mu izađete u susret. Druge stvari vas sada okupiraju, a iskreno se nadam da jedna od njih nije I mogućnost za neki strasni, tajni kontakt. Što se tiče slobodnih Devica, vi ste trenutno bukvalno pod opsadom od strane udvarača I onih koji su zainteresovani da vas bolje upoznaju. Prija vama sve to, ali vaš prirodni alarm je uključen non stop, pa nećete dozvoliti da vas ove situacije uvuku u sebe. Jednostavno, uživaćete u pažnji, ali nećete žuriti nigde, pustićete da se sve odvija svojim tokom….

Posao

Opet ste u periodu retrogradnosti svog vladara, Merkura – što označava da ćete vi krenuti u preispitivanja svojih trenutnih pozicija. Takođe, počećete da razmišljate koliko ste zadovoljni trenutnim saradnjama. Dumajte slobodno, ali trenutno vam i nije neko vreme za delovanje, to ostavite za neki drugi put. No, ima tu i pozitivne simbolike – neki kontakti koje ste pokrenuli mesecima unazad sada će “proraditi”, pa ćete intenzivno krenuti u pregovore sa tim osobama. Za početak, nije loše….

Novac

Novčano je ova sedmica nešto bolja od prethodnog perioda. Ima naznaka i da ćete uspeti da naplatite dugovanje ili neko zaostalo potraživanje.

Zdravlje

Neke boljke i boljkice, za koje ste već mislili da ste im videli leđa, ponovo se mogu aktivirati. Ovo je naročito naglašeno kod starijih Devica.

Vaga

*ALT

Hrana

Pretvorili ste se u promotera zdrave ishrane. Preživljavate dan na dva lista spanaća i jednoj jabuci. Slatkiše i omiljena vam jela gledate samo na slikama i čeznete za krofnama, pitama, gibanicama, pogačama. No, ako je za utehu – sada možete da se uvučete u ONE, omiljene pantalone….

Ljubav

Ako ste u vezi ili ukoliko ste slobodni – u ovom periodu ste se u šećer pretvorili. Kad vas čuje čovek kako medno čavrljate sa voljenom osobom ili nekim ko vam se dopada, pomislio bi da ste suvo zlato, slađane male bubice, leptirići dražesni….E Vage, Vage – ko vas ne zna skupo bi vas platio….Da, da – med sa usana sipate, ali u glavi ste hladnokrvni totalno – tačno znate šta želite da postignete. Unapred mi je žao i vašeg partnera ili one osobe koju hoćete da osvojite – nema ni malo šanse protiv vas….Da me ne razumete pogrešno – skidam kapu, svaka vama čast! To što želite, uspećete da dobijete….ili toga koga želite. Ako ste u braku, e tu je već situacija drugačija – grmi i seva i od rasprava…ali i od strasti….

Posao

Da ima prepreka – ima ih. Ali, kada pogledate sa druge strane – pa kad su vama prepreke predstavljale problem? Znate da sačekate svoj momenat, znate kada treba da se aktivirate i krenete u akciju. Kada treba povući se i zastati – I to umete da uradite. U prevodu – u ovoj nedelji vas vaš blistavi mozak i fenomenalno razmišljanje vodi uvek na pravu stranu. Dobitničku. Prepreke se prevazilaze ili uspešno rešavaju, preokreti se dešavaju – ali uvek u vašu korist. Vage, idu vama dobri poslovni dani…

Novac

Jeste malo zakočilo po pitanju novca prošle nedelje, jel da? No, bez brige – već ova sedmica vas ponovo “diže” i oporavlja….

Zdravlje

Odlična psiho – fizička energija tokom ove sedmice kod mlađih pripadnika znaka. Stariji neka paze da se u prvoj polovini nedelje ne povrede…

Škorpija

*ALT

Hrana

Eto vašeg vladara u znaku Jarca….a eto i vama samokontrole kada je ishrana u pitanju. Zna se šta sme, šta ne sme, šta može a šta ne. Vi sami sebe najbolje uvedete u red, ne treba vam niko drugi. Doduše, da vam bude jasno – kilogrami će polako da se tope, ne očekujte ništa na brzinu!

Ljubav

Ove nedelje kažite pa – pa i Suncu, koje zvanično izlazi iz vašeg polja ljubavi, time zaključujući zimu, ali i stavljajući tačku na period koji je za ljubav I strast bio fenomenalan po vas. No, bez brige – to ne znači da je sa emotivnim šansama gotovo, neee….Do sada ste puštali da osvajaju vas, a sada ćete vi krenuti u akciju, ali onda kada vi to budete hteli. U prevodu – kad pozavršavate sve ono što vam je važno, onda ćete ljubavi da se okrenete. Ova nedelja vam preko posla donosi više zanimljivih osoba, a vaše je šta ćete tu da uradite. Vama se ne žuri nigde, tako da ne verujem da će sada biti nekih spektakularnih pomaka. U vezama i brakovima – nije sjajno, ali makar se komunikacija poboljšava…

Posao

Vaše polje komunikacije i dogovora aktivirano je od strane vašeg vladara Marsa, i Škorpije ove nedelje očekuju beskrajni razgovori, mnogo sastanaka i pokušaji da ugovorite saradnje koje vas interesuju. E, neće to biti lako, obzirom da pored toga morate da završite i tekuće obaveze, kojih je sada otprilike million i jedna. Ipak, vi polako gurate izguraćete svakako. Da ćete se istrošiti u ovom procesu hoćete, ali će vam biti puno srce kad shvatite koliko ste uradili.

Novac

Što ne volite ovu varijantu – mnogo radite, a zarada blago rečeno – prosečna. Ali to trenutno ne možete promeniti….biće bolje uskoro, ne brinite.

Zdravlje

Sedmica pred vama jeste naporna i iscrpljujuća, ali ćete imati dovoljno energije da sve izgurate. Ipak, starije Škorpije neka se češće odmaraju i neka vode računa najviše o kičmi….

Strelac

*ALT

Hrana

Probava vas može dosta opterećivati u ovoj nedelji, pa nije ni čudo što će se često javljati gorušica, osećaj nadutosti I težine u stomaku. Vreme je da ozbiljno razmislite da promenite neke navike po pitanju ishrane.

Ljubav

Hajmo Strelčevi – ručice gore i viknite glasno URAAA! Evo i Sunca u vašem polju ljubavi od ove nedelje, i zvanično – kakve vi tačno potvrde više hoćete? Ljubav je tu, mami vas, golica, priča vam, zasmejava vas, šalje vam signale sve u šesnaest….a vi se zakočili i samo trepćete. Ok, razumem da vaš vladar ide retrogradno u polju podsvesti I da se malo pribojavate da se prepustite, ali – nemojte posle da kukate kada šanse prođu a vi ostanete praznih ruku….No, za sada ćemo se voditi onim – ako je pravo, ne može da vas mimoiđe i poželećemo vam uspešne početke nekih ljubavnih priča! A u vezama i brakovima – paaa….malo je tema oko kojih sad ne možete uspešno da se “pokačite”….nađite neku…

Posao

U polje posla i novca ušao je i Mars, što u prevodu znači – sad ćete da rmbate za sve pare. Odvlačiće vam neke situacije pažnju non stop, pojavljivaće se prepreke i okolnosti koje morate preskakati, ali ne dajte se – samo polako I strpljivo I sve ćete vi to ispeglati i rešiti. Nerviraju vas neke osobe zato što se ponašaju detinjasto i nezrelo, ali vi tu ne možete trenutno uraditi ništa. Samo nemojte da im se pridružite i da i vi krenete da zanemarujete svoje obaveze. Nedelja pred vama je poslovno jaka, iskoristite je maksimalno.

Novac

Koliko god se trudili, novac vam se sam od sebe izvlači iz džepova. No, bar je dobro što ga zarađujete u dovoljnoj meri, pa ste uvek nekako makar na pozitivnoj nuli….

Zdravlje

Mentalna prenapregnutost vam stoji, bilo da ste mlađi ili stariji pripadnik znaka. Pokušajte da se rasteretite fizičkom aktivnošću ili relaksacijom…

Jarac

*ALT

Hrana

Osećate se prilično dobro, posle dužeg perioda ste mirni i stabilni, što će pozitivno uticati i na vaš apetit. Ipak, organi za varenje su vam nešto osetljiviji ove sedmice, pa je potrebno da izbegavate namirnice koje vam izazivaju težinu u stomaku, nadimanje ili gorušicu….

Ljubav

Sve što je vezano za bračnog partnera ili za voljenu osobu sada vas onako fino nervira, penje vam se na glavu i tera vas da stoički razmišljate o smislu života. Da ćete se truditi da budete korektni, hoćete. Da ćete uspeti u tome, nećete. Ma možete ove nedelje biti najdivniji na celom svetu, emotivni odnosi neće funkcionisati i tačka. Najbolje je da funkcionišete po principu – na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo. To je jedini savet koji mogu da vam dam. Što se tiče slobodnih Jarčeva, trenutno se ne zna da li vi više bežite od ljubavi ili ona više beži od vas. Nikako da se susretnete. Možete nešto kao da se tripujete da se prijatelj zaljubio u vas ili da se “čačkate” sa nekim preko društvenih mreža, ali to vam je to…nula.

Posao

Pošto smo videli da od ljubavi vajde nema, hajmo lepo da se okrenemo poslu. Eto vam Marsa, ušao u vam u polje ličnosti, vreme vam je da grizete, da se aktivirate I pokrenete. Vreme vam je da sprovodite svoje ideje, da pravite promene, da “gurate” ono što želite. Da li će ostvarenje biti lako ove nedelje ? Pa iskreno, baš i neće, ali to ne znači da trebate da legnete i da čekate da nepovoljni aspekti prođu. Sada udarate temelj za neke stvari, a ostatak ćete da zidate već od naredne sedmice…

Novac

Nešto se malo poboljšalo po pitanju finansija, ali i dalje imate osećaj da vas novac baš i ne voli. Neće vam u džepove u dovoljnoj količini nikako….

Zdravlje

Ako se bavite sportom – da vodite računa da se ne povredite ove sedmice. Generalno gledano – poboljšanje po pitanju zdravlja.

Vodolija

*ALT

Hrana

Niste loši po pitanju ishrane. Umete da se kontrolišete, umete da pripremite kvalitetne i raznovrsne obroke, trudite se da sve vrste namirnica budu zastupljene na vašoj trpezi. No, ono što je najbitnije – trudite se da budete u pokretu, fizički aktivni.

Ljubav

Bili slobodni ili zauzeti, vama je super. Ukoliko ste u prvoj « grupi » - sada možete da se angažujete na više strana. Zašto na više ? Pa zato što vam je to zanimljivo, niste vi krivi što se udvarači vrte non stop oko vas a vi tako fino čavrljate i trepćete okicama. Da li će od tog « treptanja » nešto konkreno i biti, zavisi samo od vas. Iskreno, ja bih pre rekla da će se nešto tog tipa dogoditi sledeće nedelje, ali vi me demantujte pa se smuvajte sa nekim već sada….Ako ste u grupi broj dva, to jest - zauzeti ste, ne mogu da kažem da vam je odnos baš savršen, ali vi nekako uvek uspete da se pričom izvučete iz kojekakvih situacija sa voljenom osobom. U prevodu – vi otpočnete neku raspravu, ali je vi posle I “utišate”.

Posao

Mnogo se planeta nakrcalo u vašem polju dogovora, susreta, kontakata – pa nije ni čudo što ćete ove nedelje jurcati na sve strane i pričati dok vas usta ne zabole. Ali ćete se zato super osećati i napraviti i neke solidne poslovne dilove. Doduše, zbog retro Merkura u istom polju, računajte na nepredviđene probleme svakojakih vrsta – od kvarova kompjutera, mobilnih telefona, do nesporazuma ili odlaganja sastanaka. No, sve to ulazi u rok službe – zakočiće vas na trenutak, ali vas neće zaustaviti.

Novac

Od toliko pričanja, pisanja i dogovora – bilo bi pravo čudo da ne zaradite. Doduše, vi ćete se potruditi da zarađeno koliko odmah i potrošite…

Zdravlje

Malo više da vodite računa u saobraćaju. Da gledate gde idete, a ne da budete u nekim svojim mislima. Ako se bavite sportom – nemojte baš da se preforsirate.

Ribe

*ALT

Hrana

Teško vam je – pa grickate nešto da se utešite. Dobro vam je – pa sa zadovoljstvom smažete čokoladu i tri kolača pride. U prevodu – ove nedelje ništa ne može da vas spasi od gomilanja kilograma, osim vaša volja i karakter. Pa, pokušajte….

Ljubav

Izađe Sunce iz vašeg znaka, izađe ta zaštita koju ste do sada imali. Zauzete Ribe u ovoj će nedelji morati ozbiljno da razmisle na koji način se postavljaju prema partneru, ali i o načinu na koji se on postavlja prema njima. Komunikacija vam je oboma sada slaba strana, pa bolje da ne pričate mnogo, pogotovo ako ćete potezati neka bolna pitanja od ranije. Bolje idite zajedno u provod, družite se malo sa drugim ljudima, ili se usmerite na dejstva u spavaćoj sobi i čekajte da ovaj period prođe….Što se tiče onih koji su slobodni, i dalje vi nemate neki spektakularan izbor. Ili bivši partner ili neko mlađi preko poslovnog segmenta, koji vam baš i nije po volji. U prevodu – sada vam izgleda samo prošlost ostaje…..

Posao

Dok ljubav « štuca », poslovni segment ipak pokazuje bolji potencijal. Doduše, nemojte da se iznenadite ukoliko i ovde bude problema tokom ove sedmice. Može vas iscrpljivati i nervirati komunikacija sa poslovnim partnerima, ali i kolegama, pogotovo što će se neke stvari i situacije ponavljati. Vi taman pomislite da ste rešili nešto, a ono sutra – opet sve ispočetka. Pripremite živce I pokušajte da se usmerite na ono što vam je važno I što morate završiti. Ne dozvolite da vam drugi odvlače pažnju.

Novac

Zaostala potraživanja sada možete naplatiti, ali mi nešto nećete biti baš zadovoljni time kako ćete finansijski proći ove sedmice….

Zdravlje

Ove vam je sedmice potrebno nešto više odmora, pogotovo ako ste pripadnik starije generacije. Kod pojedinih – mogućnost mokraćnih infekcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare