Nedeljni horoskop za period od 23.4. do 29.4.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedelja, 22.04.2018.

23:59

Izvor: B92

Nedeljni horoskop za period od 23.4. do 29.4.

Podeli:

Ovan

*ALT

Hrana

Nepovoljni aspekti koji se tokom ove sedmice vezuju za vaš imunitet i celokupno zdravstveno stanje, upozoravaju vas da obratite pažnju na ishranu. Minerali i vitamini kroz sveže voće i povrće, ali i proteini kroz meso (juneće ili ćureće) i ribu pomoći će vam da lakše prođete kroz ovaj period.

Ljubav

Partnerski odnosi mogu biti pomalo naporni u ovoj nedelji, pogotovo ako najviše vremena posvećujete svojim poslovnim obavezama i sa voljenom osobom imate manje zajedničkih trenutaka. Druga strana će koristiti svaku priliku u prvom delu nedelje da vam prebaci ili čak da pokušava da vas manipuliše i emotivno „ucenjuje“. Strasti i nervoza će u danima oko vikenda splasnuti, pa će biti lakše funkcionisati. Što se tiče slobodnih Ovnova, Venera koja ulazi u znak Blizanaca i vaše polje pokreta, komunikacije, druženja, okoline – donosi vam više emotivnih mogućnosti. Češće ćete upoznavati nove osobe, i postoji velika šansa da vam se jedna od njih (ili više njih) zaista i dopadne...Ne ulazite u paralelne veze!

Posao

Šefovi su vas baš lepo „pritisli“, pa ne možete da prodišete kako valja od obaveza i poslova. No, i to polako ide ka svom završetku, pa ćete nekim težinama konačno stati na kraj poslednjeg radnog dana u nedelji. Vreme vam je da počnete da tražite ove šanse i poslovne prilike za sebe, pogotovo što već drugi deo ove sedmice može doneti prvo pokretanje, a možda čak i potpisivanje ugovora koji će se pokazati kao veoma značajan za vas. Na poslu ima nervoze, ali nemojte da dozvolite da vas isprovociraju...

Novac

U prvoj polovini sedmice treba biti oprezan po pitanjima novca, naročito ako hoćete da investirate ili obavljate neke veće kupovine. Ostatak perioda – polako krećete ka rasterećivanju....

Zdravlje

Nekako kao da će se sve „kačiti“ na vas – i kijavice, i problemi sa sinusima i glavoboljama, i alergije, i ujedi insekata.....Starijima i dalje period naglašenih hroničnih tegoba.

Bik

*ALT

Hrana

Znam da vam se ne dopada da vam kažem da bi vam sada odgovaralo najviše povrće i voće u neograničenim količinama, a da biste sve ostale namirnice trebali da svedete na najmanju moguću meru. Ali, to je najbolje i za vaše zdravlje i za vašu liniju....razmislite...

Ljubav

Tenzije u partnerskim odnosima mogu popustiti, ali bi bitnije od ovoga bilo da u vašim bitnim emotivnim relacijama ne zavlada tišina. Jer, ta je tišina opasna i može da najavi buru....Naročito vam je prvi deo sedmice prožet preprekama koje će najverovatnije biti vezane za ljubomoru i posesivnost. Drugi deo nedelje je nešto lakši, a kako se bude išlo ka kraju ovog perioda, trebali bi da ponovo profunkcionišete koliko toliko normalno....Što se slobodnih Bikova tiče, vladar vašeg polja ljubavi, životne radosti i zadovoljstava, planeta Merkur, u kvadratu je sa kamenim Saturnom tokom cele ove nedelje. Šta to za vas znači? Pa, ništa normalno i dobro. Emotivnih prilika nema, ili komunikacija sa simpatijom stoji....

Posao

U vašem su znaku Venera i Sunce, pa je lakše izboriti se za bolje poslovne pozicije. Da, ima još uvek problema u komunikaciji, u dogovorima, malo se i vi nervirate oko nekih situacija koje su se zakočile pa ni makac, ali generalno gledano – dosta solidno se vi borite. Ne samo to, i pobedjujete. Kada u drugom delu nedelje vaša vladarka pređe u polje posla, stvari će se dodatno popraviti. Shvatate da neki ljudi nisu iskreni prema vama, ali sada sa tim možete da izađete na kraj i okrenete situacije u svoju korist.

Novac

Prilivi pomalo kasne tokom ove sedmice, ili je teško nakupiti dovoljno novca da se plate zaostali računi ili porezi. Već sledeće nedelje ćete disati lakše....

Zdravlje

Problemi sa grlom ili radom štitne žlezde počeće polako da jenjavaju. Vodite računa da se ne povredite u nepažnji. Mogući su bolovi u ekstremitetima, problemi sa venama i limfnim sistemom.

Blizanci

*ALT

Hrana

Trudite se da obroci budu raznovrsni, i da sve veće grupe namirnica budu zastupljene, ali ipak prednost dajte povrću u svežoj formi i kroz salate. Mleko i mlečne proizvode smanjite, a pojačajte unos „zdravih“ žitarica, najbolje kroz doručak.

Ljubav

Zauzetim Blizancima može zapasti za oko vrlo harizmatična, strasna i zgodna osoba i moraće da upotrebe svu snagu volje da ne bi „pali“ pred njenim čarima. Bilo bi fino da ne napravite ovaj pogrešan korak, pogotovo što ste pri kraju dugotrajnog lošeg perioda sa „redovnim“ partnerom. Iako će vam i ova sedmica povremeno biti komplikovana, polako idete ka izlasku iz krize. Što se slobodnih tiče, Venera kao planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, ali i kao nosilac lepote, harizme i šarma, ulazi u vaš znak sredinom ove sedmice. Odmah ćete se osetiti življe, rasterećenije, radosnije, a verujte mi da će i emotivne prilike krenuti da se nižu jedna za drugom. Lepi dani su pred vama, opustite se i uživajte!

Posao

I taj kvadrat Saturna na vašeg vladara Merkura konačno prolazi tokom ove nedelje, pa će već od njenog drugog dela biti mnogo lakše disati i funkcionisati. Stvari i situacije koje vas interesuju još uvek idu sporo, ali idu, i to u onom pravcu koji ste priželjkivali. One prave kockice počeće da se slažu, baš pred kraj radne nedelje, imaćete par vrlo interesantnih razgovora koji itekako mogu ići u pravcu dobrog poslovnog angažmana. Atmosfera na poslu je nekako čudna i napeta, ali to vas neće preterano doticati.

Novac

Finansijski segment polako jača, a ulaskom Venere u vaš znak – dobićete još po koju zanimljivu mogućnost da zaradite.

Zdravlje

Starijim Blizancima – mogućnost povrede, pada. Bolovi u zglobovima. Kod mlađih – vodite računa u saobraćaju, ali i prilikom fizičkih i sportskih aktivnosti.

Rak

*ALT

Hrana

Svaki zalogaj je baš sladak tokom ove sedmice, a veliki broj vas biće često okružen dragim licima na nekim okupljanjima i veseljima što će vam dodatno otvarati apetit. Izbacite sa svog menija barem veću količinu slatkiša i trudite se da izbegavate grickalice između obroka.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti – ulaskom Venere u vaše polje tajni polako se otvara mogućnost da poželite da okušate čari paralelne veze i to sa osobom preko posla sa kojom imate razliku u godinama. Za to vreme, odnos sa partnerom suočava se sa naletima ljubomore i posesivnosti koje smenjuju periodi stagnacije i toga da vam je potpuno svejedno šta se dešava sa vašom vezom. Na ovakav način, ukoliko ne promenite nešto, situacija neće moći većno da funkcioniše....Što se tiče slobodnih Rakova, stoje vam vrlo intenzivni aspekti koji mogu isto, najpre preko poslovnih okolnosti, da vam „ubace“ u život osobu koja vas magnetski privlači, iako ste negde u sebi svesni da bi odnos sa njom bio turbulentan i nemiran...

Posao

Sedmicu započinjete sa rastućim Mesecom (vladar vašeg znaka) u znaku Lava i polju posla, što vam automatski daje odličnu „odskočnu dasku“ za ono što želite, jača ambiciju i čini od vas pravog borca u ovoj poslovnoj sedmici. Malo će vas još sputavati dogovori i komunikacija sa saradnicima, ali i to polako ide ka konkretizaciji i realizaciji projekata koje ste pokrenuli. Neke osobe u poslovnom okruženju će pokušavati da vrše pritisak na vas, ali ćete sa ovim situacijama uspešno da se borite u ovom periodu.

Novac

U finansijskom smislu, ovo će biti prilično isplativa nedelja za vas. Novac od dodatnih poslova malo kasni, ali postoji šansa da ga dobijete pred kraj radne sedmice.

Zdravlje

Zdravstvena situacija se popravlja, hronični problemi se smanjuju i u ovoj sedmici ćete se osećati prilično dobro. Mlađima – potreba za jačom fizičkom aktivnošću.

Lav

*ALT

Hrana

U ovoj lepoj prolećnoj nedelji želite da izgledate najbolje što možete, ali to će biti prilično teško, obzirom da ste u periodu kada je apetit teško kontrolisati. Pored fizičke aktivnosti, koja vam je sada neophodna, iz svoje ishrane izbacite brzu hranu i preskačite obroke u večernjim satima.

Ljubav

Odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom funkcioniše tokom ove sedmice, ali vi se svejedno ne osećate trenutno baš najbolje. Čini vam se da su radost i zadovoljstvo iz vašeg odnosa nestali i da se trenutno sve vrti samo oko nekih dosadnih tema i statične svakodnevice. Setite se koliko ste se nervirali oko nekih situacija sa partnerom u prethodnom periodu i prihvatite da ste konačno uplovili u mirnu luku....možda suviše mirnu za vaš ukus, ali bolje i to nego rasprave, zar ne? Slobodni Lavovi – ove sedmice imate neke emotivne opcije preko posla, ali nisam sigurna da je ta osoba baš prava za vas. Sačekajte drugi deo nedelje i ulazak Venere u polje druženja, imaćete priliku da upoznate neke nove ljude....

Posao

Polje karijere trenutno jeste jako, pozicija Sunca obećava vam stabilnost i ostvarenje planova, jer u ovom periodu „naplaćujete“ ono što ste u prethodnom uložili u posao. Sada ne očekujte brzinu u dešavanjima, ali očekujte postepeno napredovanje i poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima i saradnicima. U poslovnom okruženju može biti nekih napetih momenata ili pokušaja od strane onih koji su vam konkurenti, ali to ne bi trebalo da vas dotiče. Obratite pažnju na ono što vam je bitno – na svoje obaveze

Novac

Do kraja sedmice ćete uspeti da raščistite veći deo dugovanja koje vučete već duži vremenski rok. Polako izlazite iz krize.

Zdravlje

Iako na prvi pogled delujete kao da ste zdravi kao dren, u suštini vam je zdravlje prilično osetljivo. Jačajte imunitet, više se krećite, vodite računa o ishrani.

Devica

*ALT

Hrana

Mleko i mlečne proizvode izbegavajte ili smanjite na najmanju meru, kao i mesne prerađevine. Koristite žitarice, povrće – naročito mladi luk, zelenu salatu, zelje. Izbegavajte pikantne i jake začine. Češće uzimajte med, u kombinaciji sa propolisom.

Ljubav

Emotivni ili bračni partner i dalje će u isto vreme pokazivati strast i dubinu svojih emocija, ali i veliku posesivnost, ljubomoru i želju da vas kontroliše. Može vas ovo pomalo opterećivati, ali vam suštinski neće smetati, a ni nećete obraćati posebnu pažnju na to. Na jedno uvo će vam ući, na drugo izaći. Trenutno ne želite da svoj mozak pritiskate i opterećujete još i ovim. Slobodne Device imaju mogućnost za više poznanstava sa osobama suprotnog pola. Tu se pojavljuje neko ko je stariji od vas, ali ko vas fizički vrlo privlači, ali se pojavljuje i neko ko je vaših godina i sa kim ćete imati izvrsnu komunikaciju. I jedna i druga osoba vam odgovaraju, ali na različite načine, pa od vas zavisi na koju ćete stranu....

Posao

Od ove sedmice ulazite u jedno mnogo aktivnije i ispunjeno dešavanjima vreme. Imaćete dosta poslovih obaveza, ali vas očekuju i susreti sa zaista zanimljivim i važnim ljudima sa kojima ćete se nekako „pronaći“ i sa čije strane možete da očekujete poslovne prilike. Čak i oni koji su nezaposleni mogu dobiti prave informacije ili čak i otvorenu ponudu za posao. Venera tokom ove sedmice ulazi u vaše polje karijere, otvarajući pred vama period koji je povoljniji i ispunjeniji pozitivnim dešavanjima.

Novac

Rasterećenje po pitanju finansija biće prisutno. Polako izlazite iz perioda koji je za vas bio opterećujuć i nepovoljan.

Zdravlje

Poboljšanje zdravstvene situacije, mada starije Device mogu i tokom ove nedelje mučiti muku sa hroničnim problemima.

Vaga

*ALT

Hrana

Ulazak vaše vladarke u znak Blizanaca tokom ove sedmice učiniće vas pokretnijima, lepršavijima. Navike koje se vezuju za ishranu počećete da dovodite u red i više se okrenuti lakim, ali raznovrsnim obrocima, koji će sadržati veće količine povrća, zdravih žitarica i sa manje ugljenih hidrata.

Ljubav

Jake strasti i intenzivna osećanja su prisutni u prvom delu ove sedmice, pa će emotivni i bračni odnosi i dalje biti u svojoj napetoj fazi. Provlačiće se i na dalje ljubomora, potreba za kontrolom i sa vaše i sa partnerove strane. Naročito se tokom ponedeljka vodite računa da ovo ne ode u nekom, nepredviđenom pravcu, koji bi mogao da dodatno uzburka vaš odnos. Ostatak perioda će biti nešto lakši, bar ćete se vi osećati rasterećenije, ali će odjeci negativnosti ostati sa partnerove strane. Što se tiče slobodnih Vaga, ulaskom Venere u znak Blizanaca ponovo ćete postati „svoji“, ova vazdušna energija vam odgovara i nanovo ćete osetiti poriv da se družite, izlazite, upoznajete nove i zanimljive ljude.

Posao

Posao se zalaufava, i to velikom brzinom. Kako dani budu odmicali, vi ćete biti sve aktivniji, a počeće da se otvaraju i nove mogućnosti i prilike za saradnju. Od polovine nedelje sve će početi da se slaže na svoje mesto, dolazite u kontakt sa jakim i važnim osobama, a otvaraju se i mnogo isplativije prilike koje se vezuju za inostranstvo. Ovo je period koji ste čekali i sada se potrudite da izvučete maksimum iz njega. Od ruke će vam ići svaka vrsta dogovora, a očekujte i više kratkih poslovnih putovanja.

Novac

Iako vam prvi dani ove nedelje mogu doneti neku finansijsku nesigurnost, nemate razloga za brigu. Ulazite u dane sa jakim prilivima i novčanom stabilnošću.

Zdravlje

Jedino što je potrebno u ovom periodu jeste da budete što češće u pokretu. Svaka vrsta fizičke aktivnosti će vam izuzetno prijati.

Škorpija

*ALT

Hrana

Vaš probavni sistem je osetljiv, pa ćete morati da vodite računa da uzimate namirnice koje vam olakšavaju varenje. Izbegavajte jake začine, premasnu hranu. Potrebni su vam mleko i mlečni proizvodi i obavezno što više namirnica bogatih vlaknima.

Ljubav

Konjukcija Marsa i Plutona koja će biti prisutna duže vreme, Škorpijama donosi pregršt intenzivnih i dubokih emocija i osećanja koje će biti teško kontrolisati. U jednom danu ćete osetiti i najdublju moguću ljubav i posvećenost voljenoj osobi, ali i opsesivan strah da ćete je izgubiti, kao i ogromnu količinu ljubomore i želje da drago biće kontrolišete na svaki mogući način. Neće biti lako izboriti se sa ovim, pogotovo što je druga strana vrlo aktivna i dolazi u kontakt sa mnogo osoba, što vas suštinski užasava i čini nesigurnim. Vodite računa o potezima koje povlačite, da ne biste napravili karambol i sebi i partneru. Slobodne Škorpije od ove nedelje će imati češće kontakte sa prošlošću....

Posao

Poslovno ste odlično. Još samo da izgurate prvu polovinu ove sedmice i konačno stavite tačku na neka opterećenja po pitanju obaveza, i onda vam je sve otvoreno za lakše funkcionisanje i napredak. Bićete potpuno posvećeni poslu, maltene opsesivni u želji da što pre ostvarite ono što vam je važno. Nema šanse da ovakvo vaše funkcionisanje ne donese rezultate, koji će biti više nego dobri. Tempo događaja će biti promenljiv, ali to vam neće toliko smetati. Bitno je da sve ide u pravcu koji želite.

Novac

Do polovine ove nedelje još malo kontrolišite svoje troškove, a onda ulazite u period kada će novčana situacija biti znatno povoljnija po vas.

Zdravlje

Tokom ovog perioda izlazite iz opterećujućih zdravstvenih situacija, naročito starije Škorpije. Vodite računa o zglobovima i kičmi.

Strelac

*ALT

Hrana

Od ove nedelje lakše ćete staviti tačku na neke navike i ponašanja po pitanjima ishrane. Neophodno vam je da konzumirate što više svežeg povrća, namirnica bogatih kalcijumom, vlaknima. Izbegavajte meso i zamenite ga ribom, a unos šećera znatno kontrolišite.

Ljubav

Ova sedmica najavljuje znatno poboljšanje u emotivnim vezama i bračnim zajednicama. Vi i partner izlazite iz perioda težine i krize i ulazite u jedno mnogo povoljnije vreme, kada će biti neuporedivo lakše vratiti se jedno drugom na pravi način i funkcionisati mirno i skladno. Još uvek će biti situacija koje morate rešavati, ali sada će to biti znatno lakše i uz manje bure i stresa. Što se slobodnih Strelčeva tiče, Merkur u vašem polju ljubavi neće više biti zakočen od strane Saturna, tako da ćete lakše upoznavati nove osobe, a ukoliko imate simpatiju – ponovo će se pokrenuti ona zanimljiva komunikacija u kojoj ste toliko uživali. U ovoj sedmici takođe možete staviti i tačku na opterećenja iz prošlosti....

Posao

Dodatno olakšanje po pitanju odnosa sa poslovnim partnerima i saradnicima nastupa tokom ove sedmice. Ulazak Venere u znak Blizanaca vam odgovara, jer vam donosi osobe koje su spremne na dogovore i koje vam nude nove poslovne prilike. Uglavnom ćete biti zadovoljni dešavanjima, jer ćete se ponovo osetiti aktivno a vaši postupci će donositi rezultate. Dobre predispozicije i za one koji rade sa inostranstvom i drugim prostorima – postoji velika šansa da se obim poslovanja poveća u ovoj nedelji.

Novac

Dosta ste opterećeni finansijama i ulažete sve svoje snage da ovaj segment rešite što pre. Neke povoljnije prilike su pred vama.

Zdravlje

Vodite računa o ishrani, jer vam je to jedna od slabih tačaka, pogotovo starijim pripadnicima znaka. Potrebno vam je više fizičkih aktivnosti.

Jarac

*ALT

Hrana

Od ove sedmice ulazite u period kada možete ozbiljno da se pozabavite svojim životnim navikama, pogotovo ishranom. Napravite raspored kojeg ćete se pridržavati. Izbacite šećer, ili ga makar smanjite na neku razumnu meru. Potrebna vam je hrana bogata proteinima i vitaminima.

Ljubav

Emotivne i bračne prilike se polako stabilizuju i Jarčevi izlaze iz nepovoljnog perioda koji ih je dobrano uzdrmao i učinio da se osećaju nezadovoljno i nesigurno. Stoji da vi i partner još uvek morate da radite na svom odnosu i da se uskladite, ali će to sada teći lakše i protočnije. Osećanja koja nosite još uvek vam je teško da kontrolišete, ali bitno je da njima ne opterećujete voljenu osobu i vaš odnos. Borite se sami sa sobom, to vam uvek ide najbolje od ruke! Slobodni Jarčevi ulaskom Sunca u svoje polje ljubavi pred sobom dobijaju još jedan duži vremenski period u kojem neka nova osoba može zaokupiti vašu pažnju. Retrogradnost vašeg vladara vas vraća u prošlost, ali tome se oduprite i ne okupirajte njome misli....

Posao

Konjukcija Marsa i Plutona u vašem znaku i polju ličnosti, koja će trajati par nedelja, donosi vam vulkansku snagu i upornost, dovoljnu da pomerite brda, a kamoli da rešite neka pitanja koja su vam važna. Takođe, ulazak Venere u polje poslovne svakodnevice dovodi vas u kontakt sa osobama sa kojima možete da napravite nove dilove i ostvarite zanimljive dogovore. Sve u svemu – iako još uvek ima malo turbulencije i nesigurnosti, ušli ste u dane koji su vam jako važni i koji vas vode ka napredovanju.

Novac

Finansijski – onako. Jednog dana ste zadovoljni, drugog niste. Realno gledano – stabilnost je tu, mada je vama neophodno više....

Zdravlje

U jednom trenutku nervoza i napetost, u drugom sklonost depresiji i melanholiji. Budite u pokretu, fizički aktivni – izbacite nagomilanu negativnu energiju iz sebe.

Vodolija

*ALT

Hrana

Mentalna opterećenost i promenljiva raspoloženja će biti lakše kontrolisati u ovom periodu, pa ćete samim tim imati i neku ustaljenost i redovnost po pitanju obroka. Želećete više da posvetite pažnju ovom segmentu. Možete promeniti neke svoje navike.

Ljubav

Početak nedelje može biti nepovoljan po vaše emotivne i bračne relacije, ali ovo će biti kratkotrajan momenat koji možete iskontrolisati, naravno – ukoliko to uopšte budete želeli. Partner je težak, ali ni vi niste jednostavni, pa je ovde potrebno uskladiti se i malo spustiti loptu, i sa vaše i sa njegove strane. Ulazak Venere u znak Blizanaca u drugom delu nedelje doneće vam rasterećenje i bolje raspoloženje, pa će biti lakše funkcionisati zajedno. Više izlazite i družite se, to će vam oboma prijati. Što se tiče slobodnih, baš ovaj ulazak Venere u vaše polje ljubavi doneće nove ljude, ali će doneti i vašu potrebu da češće izlazite i družite se. Neki pozitivni i inspirativni momenti, ali i ljudi, čekaju na vas....

Posao

Konačno će taj Merkur u vašem polju komunikacije i dogovora, kratkih putovanja, izaći iz kvadratnog zagrljaja od strane Saturna, pa ćete moći lakše da funkcionišete u drugom delu sedmice. Stavljate tačku na neke probleme i opterećenja i sigurnim i brzim korakom jurite u pravcu dobrih dešavanja. Vaša harizmatičnost, komunikativnost i odlične ideje otvoriće vam prostor za nove dogovore. Ako radite sa strancima, i ovde dolazi do znatnog poboljšanja i mogućnosti da se vaši poslovi prošire i ojačaju.

Novac

Do polovine nedelje – opterećenje i potreba da potrošite i poslednji dinar iz novčanika. Nekon toga, ulazite u neuporedivo lakšu finansijsku fazu....

Zdravlje

Još uvek je potreban oprez u saobraćaju i prilikom fizičkih aktivnosti. Kod starijih – polako izlazite iz perioda pojačanih hroničnih tegoba.

Ribe

*ALT

Hrana

Vaši apetiti, baš kao i vaša raspoloženja, jako su promenljivi i varijabilni tokom dužeg vremenskog perioda. Pokušajte da svom organizmu pomognete, dajući mu ono što mu je potrebno za normalno funcionisanje – umerenost u mlečnim proizvodima, više salata, ribe, piletine, dosta voća.

Ljubav

Emotivni i bračni odnosi su bili pod jakim pritiskom u dužem prethodnom vremenskom periodu. Sada polako izlazite iz ovih situacija, a od drugog dela nedelje otvara vam se mogućnost da bolje i skladnije funkcionišete sa partnerom i u vaš odnos unesete više lepih razgovora, zanimljivih dešavanja i živosti. Iskoristite je. Nek situacije sa voljenom osobom ste doživljavali previše dramatično i sada to negde i shvatate. Opustite se i pokušajte da uživate u danima koji su pred vama. Što se tiče slobodnih Riba, opet je poslovni segment nekako najotvoreniji za nova emotivna dešavanja. No, ove nedelje imate mogućnost i da preko dugogodišnjeg prijatelja upoznate nekog zanimljivog. Više izlazite, družite se, budite aktivni.

Posao

Koliko ste osećali zakočenost i nesigurnost po nekim pitanjima u periodu koji je iza vas, toliko ćete sada osetiti olakšanje kada shvatite da polako sve dolazi na svoje mesto. Informacije, ugovore, papire, dogovore koje ste čekali – sada ćete konačno i dočekati. Pojedinim Ribama dolaze i vesti o napredovanju ili otvaranju mogućnosti za prelazak na potpuno novo radno mesto. Takođe, sve ono što je vezano za obrazovanje, državne i javne institucije i inostranstvo – pokreće se u pravcu koji ste želeli.

Novac

Neke stare obaveze lako ćete regulisati u prvom delu ove sedmice. Finansijski segment je stabilan i trenutno niste pod pritiskom.

Zdravlje

Realno gledano, nemate nekih posebno velikih opterećenja u zdravstvenom segmentu. Jedino stoji da morate voditi računa o ishrani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare