Nedeljni horoskop: Kome sve polazi za rukom, a ko su gubitnici nedelje?

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 31.8. do 6.9.2020. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ponedeljak, 31.08.2020.

16:38

Izvor: B92

Nedeljni horoskop: Kome sve polazi za rukom, a ko su gubitnici nedelje?

Podeli:

OVAN

Hrana

Ulazite u duži vremenski period kada će vam zdravlje i pravilne životne navike biti na prvom mestu. Zato – pravac na pijacu i prodavnice zdrave hrane. Vreme je da se snabdete svežim voćem i povrćem. Mogli biste da kupite i neki čajić za dobro varenje ili za detoksifikaciju organizma.

Ljubav

Partner je nezadovoljan, vi ste nezadovoljni. Uopšte nije važno da li su to ista nezadovoljstva – da li ste vi zarozani zbog problema na poslu, a partneru se ne sviđa što su mu omiljeni slatkiši poskupeli – poenta je u tome da vaša lična nezadovoljstva gomilaju tenziju u odnosu. A kad se ta ista nezadovoljstva gomilaju, ona pokazuju tendenciju da u nekom trenutku dovedu do sukoba. Oboje možete biti dramatični i preterani, pa nije čudo ni ako neka veza i pukne ovih dana. Nije za stalno, mirićete se opet. Slobodni Ovnovi – batalite ljubav ove nedelje, ovaj sektor vam sada ne ide od ruke. Bavite se nečim drugim.

Posao

Dosta toga ne ide onako kako ste planirali, a vama uopšte nije jasno gde grešite. Verovatno te neke vaše greške i nisu toliko strašne i daju se ispraviti, ali za to što mnoge situacije stoje ovog puta niste vi jedini uzrok. Neke promene se dešavaju u vašem poslovnom sektoru na koje vi ne možete uticati, a onda one automatski vuku i zastoje i odlažu situacije koje su vam bitne. Nemojte biti frustrirani i pokušavati da nešto izgurate na silu – u ovoj nedelji teško da će to biti moguće. Primirite se i sačekajte malo.

Novac

Mogući su veći troškovi i nezadovoljstvo finansijskim sektorom.

Zdravlje

Moguće glavobolje. Naglašenije tegobe meteoropatama.

*ALT

BIK

Hrana

U ovom periodu teško ćete uspevati da vodite računa o pravilnoj ishrani. Uživanje u hrani je postalo vaša preokupacija i ni ne pokušavate da odolite slatkim i najslađim zalogajima. O vitkoj liniji ćemo razmišljati neki drugi put....

Ljubav

Nesporazumi u komunikaciji mogu obeležiti ovu nedelju. E sad, ništa to ne bi bilo strašno da vi niste previše osetljivi a partner se pravi da je previše drven i kao fora neosetljiv, a u stvari – može mu se srušiti svet od jedne vaše pogrešno intonirane ili sa njegove strane pogrešno protumačene rečenice. Prevod – možete nezgodno u srce ubosti jedno drugo, a onda se povući i ućutati. I naravno – jako patiti, oboje zbog trenutne tišine. Ako ne želite ovakav scenario – trudite se da bolje razumete jedno drugo. Slobodni Bikovi – eventualno neka strast, ako vam to paše. Nešto stabilnije i konkretnije – nema ništa od toga.

Posao

Za sve ono što hoćete da uradite – trebaće vam neuporedivo više snage, motiva i volje nego do sada. Neki će biti u lenjoj fazi, a neki Bikovi pak u fazi zvanoj „e ne može sada, pa nikako. Moraš da sačekaš“. Definitivno će vas najviše nervirati to što će sve ono što vam je bitno biti na čekanju, ali šta sad – moraćete da se strpite. Na sve to, nadređeni će vas zasipati nerealnim očekivanjima i čudnim informacijama, videćete da neki saradnici i kolege rade protiv vas ili da vas ogovaraju i tako dalje....

Novac

Vodite računa da ne izgubite neke parice početkom nedelje.

Zdravlje

Morate više da se odmarate. I da gledate gde idete – moguće su povrede.

*ALT

BLIZANCI

Hrana

Osećate da vam je potrebno više energije, pa ćete onako svojski navaliti na klopu. Ove sedmice više ste okrenuti „konkretnim“ namirnicama – mnogo više mesa će biti na vašoj trpezi. Uživajte, samo pokušajte da izbegavate previše masno, pohovano – neke „lakše“ varijante bi ipak bile dobrodošle.

Ljubav

Hajd kao slažete se sa partnerom. Jeste da se u mnogim stvarima ne razumete uopšte i da se čak u prvom delu nedelje možete pokačiti oko nekih situacija (oni u dužim vezama i brakovima najpre oko novca, a oni drugi – zbog sumnjičavosti, ljubomore, osećaja da partner nešto krije od njih), ali suština ostaje ista – vas dvoje niste loše. Uspevate nekako da se uklopite i da zajednički gurate dalje. Slobodni Blizanci – ova nedelja stvarno nije bajna za ljubavna pitanja. Niti za nove emotivne početke, niti za to da se kao nešto vraćate u prošlost i razmišljate o njoj. Čekajte neka bolja vremena.

Posao

Pun Mesec u vašem polju karijere, pozicije, nadređenih – donosi mogućnost nestabilnih poslovnih odnosa i sa kolegama i sa nadređenima. Iako će u prvom trenutku izgledati da su situacije previše komplikovane da bi mogle biti lako rešene, vrlo brzo će se pokazati da je sve bila samo bura u čaši vode. Jedino što je realno jeste mogućnost da vas „zakinu“ za neke isplate ili da se suočite sa smanjenjem iznosa redovnih priliva. Trenutno niste u mogućnosti da drastičnije menjate situacije. Sačekajte.

Novac

Neprijatna finansijska iznenađenja.

Zdravlje

Problemi sa stomačnim delom zbog nervoze i neadekvatne ishrane. Hormonske i meteoropatske tegobe

*ALT

RAK

Hrana

Pun Mesec svakako donosi promene raspoloženja, a kod vas to automatski znači – i promenljivost kada je apetit u pitanju. Povremeno će postojati naleti hedonizma koje ćete nešto teže kontrolisati. Potrebno je da unosite više tečnosti.

Ljubav

Venera u vašem znaku u kvadratnom je aspektu sa Marsom i u opoziciji sa Saturnom iz vašeg partnerskog polja. Ako ovo vama deluje kao da ste emotivno zadovoljni, onda blago vama. Meni deluje kao da se trenutno „davite“ u nezadovoljstvu i neispunjenim ljubavnim očekivanjima. Prosto rečeno – ova nedelja donosi zahlađenje već dobrano hladnih emotivnih relacija, sa mogućnostima za povremene provale oblaka i grmljavinu. Šta će biti dalje? Videćemo, kako kome. Slobodni Rakovi – igrajte se sa strašću, a na stabilnost zaboravite. Dakle, avantura može. Sve ostalo – ama ne može, nikako.

Posao

Prevelike ambicije, prevelika očekivanja, preveliko oslanjanje na faktor sreće kada je posao u pitanju – doneće vam samo da se suočite sa ozbiljnim ograničenjima i blokadama, nemogućnošću da iole ostvarite na svoj način ono što ste naumili. Prilagodite se trenutnim okolnostima, a one vam ne daju ništa „na veliko“ – samo na kašičicu. Ako budete pametni, racionalni i praktični – kroz ovaj period ćete proći skroz solidno. Nećete dosegnuti poslovne vrhove, ali ćete ostvariti neke poprilično dobre pomake na bolje.

Novac

Povećanje troškova, najpre vezanih za kuću i članove porodice.

Zdravlje

Stres je postao sastavni deo vašeg života. Mogući problemi sa stomakom, kožom, hormonima.

*ALT

LAV

Hrana

Trudite se da više vremena posvetite i pripremanju obroka, izboru namirnica, da ne jedete „s nogu“. Ovaj zdraviji način funkcionisanja svakako se odražava pozitivno na vas. Ako možete, pokušajte da kontrolišete unos slatkiša, jer to vam je sada jedna od slabih tačaka.

Ljubav

Venera u vašem polju tajni i podsvesti u ovoj je nedelji u nekim baš nikakvim aspektima. Ovo može doneti da trenutno imate osećaj da vam život daje samo mrvice, čisto da preživite – a da nikakva emotivna sigurnost i ispunjenost sada ne postoji. Potpuno je nebitno da li ste zauzeti ili slobodni – Lavovi su sada u mračnoj ljubavnoj fazi zvanoj „najcrnja je noć pred zoru“. Izgurajte kako znate i umete ovu nedelju, a od sledeće ćemo se radovati kada Venera pređe u vaš znak. Ako ste u iole bitnim emotivnim vezama – gledajte da se one ne uruše sada a to što ćete se vi osećati loše....pa, preživećete.

Posao

Batalite te emocije jer od njih sada vajde nema, trudite se da svu svoju pažnju okrenete ka poslovnom segmentu jer tu vajde može biti. Odbacite i zabrinutost, jer vas ona sada samo sputava. U suštini – trudite se da ne opterećujete svoje misli previše jer niste u optimističnoj fazi – umesto toga – zasučite rukave i pripremite se da oduvate konkurenciju. Možda u ovoj sedmici nećete postići neke ne znam ni ja kakve grandiozne uspehe, ali ćete fino raditi i fino zaraditi. A možda i pokrenuti nove dogovore.

Novac

Radite, biće para. I prekinite da zarađeno razbacujete na sve strane.

Zdravlje

Vodite računa o sebi. Morate se odmarati, morate pronaći i izduvni ventil za stres.

*ALT

DEVICA

Hrana

Sve vezano za stomačnu regiju i varenje može početi da predstavlja veći problem nego inače. Jedite lakšu hranu, više vlakana, bazirajte ishranu na voću i povrću, izbegavajte meso, a naročito industrijske prerađevine.

Ljubav

Pun Mesec u partnerskom polju može da u prvom delu nedelje zatalasa stabilnost u vašim emotivnim relacijama. Partner će malo da drami, vi ćete malo da objašnjavate – u suštini, voljena osoba se oseća nesigurno i potrebno joj je tešenje i podrška od vas pa ostavite malo svoje poslove po strani i pružite joj ljubav. No, nije ovo ništa strašno mada u nekim momentima može delovati kao da ste na korak od prekida. Nema toga, nastavljate dalje. Slobodne Device – neko koga do sada baš i niste uzimali za ozbiljno i kao potencijalnog partnera – počeo je intenzivnije da se približava i to vam prija.

Posao

Poslovno – u ovoj nedelji može biti pozitivnih iznenađenja. Iako smo u nemirnim vremenima, iako se možda u firmi u kojoj radite trenutno dešavaju velike promene i ne zna se u kom pravcu sve ovo ide – vaše su pozicije sigurne a vi itekako umete izvući najbolje od svega. Doduše, skoro pa sigurno je da nećete ostvariti baš sve ono što ste planirali i da se vaše želje neće poklopiti sa trenutnim mogućnostima koje vam poslovni segment nudi, ali opet – ovo je po vas povoljan period i iskoristite ga.

Novac

Taj finansijski deo je još uvek nestabilan i može vam doneti čak i povećanje troškova.

Zdravlje

Imaćete manjih problema sa krvnim pritiskom. Stariji – meteoropatske reakcije.

*ALT

VAGA

Hrana

Super vam je linija, drage Vagice. Jeste, mučite mi se povremeno sa tim slatkim iskušenjima, ali se generalno gledano – solidno držite. Obratite pažnju, jer ulazite u dane kada će iskušenja biti sve više, a sve teže će im biti odoleti.....

Ljubav

Ako je za utehu – onaj najteži po vaše srce i dušu period će ostati iza vas kada izađete iz ove sedmice. Da se razumemo – sada se može mnogo toga slomiti. I odnosi, ali i vaše emocije. Sada se može podvući crta. Sada će neke Vage preturiti prekid preko glave i od sledeće nedelje – ponovo udahnuti vazduh, slobodne. Neće ovo biti lagani dani, ali će vam doneti jasnoću i doneće vam to da ćete tačno znati na čemu ste u svojim partnerstvima. Dani neprijatnih otrežnjenja. Slobodne Vage – kud ste čekale do sada, sačekajte još malo. Nema ova nedelja šta da vam da – bar vam ne može dati ono što vam je potrebno.

Posao

I poslovno je ovo dosta naporan period za vas. Pun Mesec početkom nedelje u polju svakodnevnih poslovnih dešavanja dodatno će uzburkati celu situaciju i doneti vam kulminaciju opterećenja koje već duži vremenski period izguravate kako znate i umete. Mnoge stvari sada koče, mnogim situacijama ste opterećeni – ali i kada je posao u pitanju, kao i emocije – vi znate koji je pravi put za vas, samo se ustručavate da zakoračite njime. Promene se dešavaju unutar vas i vode vas ipak ka boljim danima.

Novac

Na žalost, previše je troškova u ovoj sedmici da biste bili spokojni.

Zdravlje

Osetljivi ste, lako padovi imuniteta. Jake meteoropatske reakcije, glavobolje, variranje pritiska.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana

Da ste vi veliki gurmani, to već znamo. Ipak, drage Škorpije, sada baš i nije neko vreme da njupate sve što vam padne pod ruku. Potrebno je od ove nedelje povesti nešto više računa o tome šta je dobro i zdravo za vaš organizam, a šta ne.....

Ljubav

Partner i vi u ovoj nedelji – kao rogovi u vreći. Komunikacija vam i ne funkcioniše baš najsjajnije, oboje ste na svoj način preopterećeni i nervozni i eto potencijalnog problema, eto mogućnosti za raspravu koja neće rešiti ama baš ništa. Samo će dovesti do toga da se oboje na neko vreme povučete i ućutite. Bilo bi fino kad biste ovo mogli nekako da preskočite i da pokušate da sve funkcioniše u granicama normale. Slobodne Škorpije – imate osećaj da što vi više želite da nekog osvojite, ta osoba vam je sve dalja i dalja. No, neki slobodnjaci će u ovoj nedelji malo strasti da se igraju. Super je to, ali ljubavi one prave nema.

Posao

Sto i jedna situacija će vam odvlačiti pažnju od redovnih poslovnih obaveza. Iskakaće ljudi i dešavanja kojima morate posvetiti pažnju evo koliko odmah i ko vas pita da li ste vi naumili nešto drugo i da li žurite i da li ste preopterećeni poslom. Na sve ovo – sagovornici i vi ćete pričati različitim jezicima i dogovori će ići bukvalno na mišiće, uz mnogo zastoja, nerazumevanja i prepreka. Sve u svemu, pred vama je redovna radna nedelja, redovna u smislu da vam je ovako ko zna koliko dugo unazad.

Novac

Mislim da ste već napamet naučili – novac dolazi, novac trčeći odlazi.

Zdravlje

Drma vas ova nedelja po pitanjima zdravlja. Ne da vam da se sastavite. Sve moguće meteoropatske reakcije će vas napasti a na sve to – preumorni ste. I fizički i mentalno.

*ALT

STRELAC

Hrana

Pa.....definitivno su se Strelčevima apetiti otvorili....Doduše, dosta se vi trošite ovih dana, pa vam je zaista potrebno da jedete više nego inače. Pokušajte makar da obroci budu raznovrsni, a pošto vam je potrebno više gvožđa – jedite cveklu, džigericu, spanać, pijte sok od paradajza.

Ljubav

To što vi hoćete i želite kada je emotivni segment u pitanju i to što dobijate – potpuno su različite stvari. No, ljubavne maštarije i emotivne potrebe ostavite za neko drugo vreme, a u ovoj nedelji se zadovoljite time da imate korektan odnos sa partnerom. Doduše, ako vam kažem da će vam i komunikacija povremeno štucati i da ćete umeti jedno drugo da opteretite sumnjom, ljubomorom i nerazumevanjem – sve vam je jasno. Slobodni Strelčevi – avanture su moguće, strasti su moguće, kombinacije su moguće. Ništa drugo nije moguće a ako kojim čudom i uđete u neku vezu – neće ona dugo potrajati, ne.

Posao

Sve što budete želeli da ostvarite brzinski, sve priče o brdima i dolinama koje budete „kupili“ – više je nego izvesno da od toga neće biti ama baš ništa. Koliko god vam vaša ostvarenja sada izgledala kao sitna – ne berite brigu, stići ćete vi i do tih krupnih uspeha, samo ne sada. Sada manite snove i očekivanja i usmerite se na realno, praktično – tako će sve funkcionisati. Izvesno je da ćete ostvariti i neke nove kontakte i to je više nego dobro – oni će se pokazati kao pravi u vremenu koje je ispred vas.

Novac

Raspolažite maksimalno racionalno svojim sredstvima. Nije trenutak za pozajmice i kredite.

Zdravlje

Početkom nedelje ćete se osećati malaksalo, umorno, isceđeno.

*ALT

JARAC

Hrana

Vi ste mi u nekom čudnom periodu, kada vam malo toga zaista prija kada je hrana u pitanju. Mogli bi da kažemo da „odrađujete“ svaki obrok. Potrebno vam je više kuvanih jela, potrebne su vam neke supice i čorbice i puno minerala kroz povrće....

Ljubav

Nije ovaj period dobar za stabilnost u vašim emotivnim relacijama. Atmosfera u odnosu sa partnerom je zategnuta i verovatno će vam se činiti da ste srcem totalno udaljeni jedno od drugog. Ovaj period nije lagan jer morate kontrolisati sebe da ne kažete i ne uradite nešto pogrešno, a sa druge strane – partnerove oscilacije raspoloženja su spektakularne i sa njima niti druga strana niti vi ne možete izaći na kraj. Naoružajte sve moguće živce koje imate i spremite se da ih većim delom izgubite. Slobodni Jarčevi – strah od emocija i prepuštanja je sada više nego prisutan. Nisam sigurna da ste spremni za novi početak.

Posao

Napetost je prisutna u poslovnom segmentu, kao i gomila manjih ili većih prepreka koje nekako morate savladati u ovoj nedelji. S druge strane pak – nameštaju vam se neke situacije koje možda nisu ono što ste očekivali, ali to ne znači da biste trebali da ih propustite. Sve u svemu – ono što želite, oko toga ćete morati da se borite i pitanje je da li ćete pobediti....ono što vas baš i ne privlači – otvaraće vam se i nuditi vam priliku. Ne propuštajte ništa, jer ne znate u kom pravcu će vas odvesti na dalje.

Novac

Koji novac? A, da – onaj što ćete ga momentalno potrošiti.

Zdravlje

Pa i niste baš nešto zdravstveno bajni u ovoj nedelji.

*ALT

VODOLIJA

Hrana

Imate vi tako običaj da se hvalite kako vam je želudac od čelika, ali mogli biste malo da mu pomognete ove sedmice – da više pijete vode, da jedete kuvanu hranu, variva, supe, čorbe. Da preskačete pohovano i prženo, da izbegavate prejedanje slatkišima....

Ljubav

Jeste li zadovoljni? Pa, niste. No, da li se sve odvija relativno normalno u odnosu sa voljenom osobom? Pa, da. Pa šta vam je onda? Pa, pritiskaju vas misli, pritiskaju vas strahovi, pritiskaju vas neispunjena ljubavna očekivanja, pritiska vas milion i jedno pitanje na koja trenutno nemate odgovore. I šta ćete sada da uradite? Realno gledano, ama baš ništa. Ćutaćete i pustiti da vam u glavi ključa i dalje a spolja ćete se smeškati i truditi se da izgleda kao da je sve u redu. Slobodne Vodolije – ako očekujete iole normalne ljubavne početke, od tog posla nema ništa. Ako uhvatite po koji momenat strasti – to vam je što vam je.

Posao

Malo će vas nervirati oni sa kojima sarađujete. U stvari, neće vas nervirati malo nego mnogo, pa ćete u nekom momentu itekako umeti da pokažete koliko neugodni i neprijatni možete biti. A bolje bi bilo da to ne radite, znate? Znam da biste najradije pojeli neke ljude za doručak, ali pašće vam neugodno na stomak i imaćete probleme kasnije. U ovoj nedelji čas imate obaveza preko glave, čas sedite i ne radite ništa. Nikako da se pronađe neka zlatna sredina, neki bolji model funkcionisanja i organizacije.

Novac

Novac će dolaziti, novac će odlaziti. Tako vam je kako vam je.

Zdravlje

Baš ste nekako izduvani i smoreni u ovoj nedelji. Problemi sa grlom, žlezdama, pritiskom, hormonima.

*ALT

RIBE

Hrana

Više ste počeli da se bavite sobom, svojom ishranom, trudite se da promenite nešto u svojim životnim navikama. I vama je ove nedelje potrebna barena, kuvana hrana. Takođe, i više tečnosti. Izbegavajte jake začine.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku početkom nedelje, kao i loši aspekti Venere u vašem polju ljubavi – realno gledano neće doneti problem u vašim emotivnim relacijama, doneće problem lično vama. Bilo ili ne bilo stvarnih problema sa partnerom – vi ćete uspevati da pronađete razlog da budete nezadovoljni, smoreni, neispunjeni, u dubiozi. Možete upasti i u fazu da mislite da vas voljena osoba vara, da je neiskrena prema vama i tako dalje....Slobodne Ribe – realno je da postoji osoba kojoj se dopadate i koja se dopada vama. Nije realno da će se bilo šta spektakularno pomaći po ovom pitanju.

Posao

Vrlo su vam čudni poslovni odnosi u ovoj nedelji. Razumete se, a ne kopčate se. Čas pričate istim jezikom, čas ne možete da skontate jedni druge. No, i pored ovih prepreka, nekako se uvek dođe do rešenja, stvari se srede i iskomplikovane situacije otkomplikuju i reše. Da li vas sve ovo pomalo muči i opterećuje? Pa naravno, ali nekako uvek uspete da pronađete snagu u sebi i da gurate dalje. Ima osoba koje vas podržavaju i koje su potpuno na vašoj strani. Držite se onih koji se drže vas.

Novac

Finansijama se baš i nećete proslaviti u ovoj nedelji.

Zdravlje

Alergije, problemi sa stomakom, hormoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare