Nedeljni horoskop: Bikovi će raditi do poslednjeg momenta, Rakovi osetljivi

Pogledajte šta vam poručuju zvezde na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 30. decembra do 5. januara. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ponedeljak, 30.12.2019.

08:20

Izvor: B92

Default images

Podeli:

*ALT

OVAN

Hrana

Sad bih ja vama trebala da napišem da budete umereni i da se ne pretovarite – ali bojim se da od tog posla nema ništa. Uživajte i opustite se – pa i zaslužili ste! Samo nemojte baš u novogodišnjoj noći da preterujete sa alkoholom.

Ljubav

Da ćete se povremeno podžapati sa voljenom osobom – ma hoćete i to vrlo dobro znate i sami. Impulsivac kao što ste vi mora da odreaguje na neka čačkanja od strane dragog vam bića. No, bitno je to da će sve to biti „idi mi, dođi mi“ situacije. Ništa bitno, samo sitna sporečkavanja koje ćete zaboraviti u roku od dva minuta. Zaista ne morate da rešavate neka bitna za svoju vezu baš sada. Bolje je da se opustite i da u novu godinu uđete baš u vašem fazonu – ludo, brzo i super! Slobodni Ovnovi - do trećeg januara će muvati vas, od trećeg vi preuzimate glavnu ulogu. Vreme je da se bacite u akciju!

Posao

Tih nekih par stvari koje su vam ostale da završite pre odlaska na zasluženi odmor ćete zbrljekati. Teško vam pada da radite bilo šta za šta vam je potrebna koncentracija. Nemate više niti snage niti energije niti volje da se bakćete obavezama. Ukoliko počinjete da radite odmah posle praznika – ti dani do kraja nedelje će proći u mnogo opuštenijem i lakšem fazonu. Očigledno vam je bilo potrebno da par dana ne radite ništa da biste mogli da se resetujete i napunite baterije.

Novac

Koji novac? Otići će i ono što ste planirali i ono što niste....

Zdravlje

Samo vam je potrebno da se odmorite i naspavate. Sve ostalo je ok.

*ALT

BIK

Hrana

Kada ste vi u pitanju – sigurno je da će tokom novogodišnje noći trpeza biti bogata i da će biti svakojakih slanih i slatkih zanimacija i specijaliteta. No, lično vama će se pravi apetit otvoriti tek u danima oko vikenda – tek tada ćete se istinski opustiti.

Ljubav

Sve do posle praznika – partner će vas nervirati. Iritiraće vas što je tu kad vam ne treba, što nije tu kada vam je neophodan, što imate slabu komunikaciju kada je vama dosadno, što imate previše priče baš onda kada ste vi u gužvi....i tako dalje i tako bliže. Posle praznika će se ova energija smiriti, postati bolja – više ćete se smejati zajedno, imati više aktivnosti i pozitive. Slobodni Bikovi – odličan period za zabavu, za društvenost, za kontakte sa suprotnim polom. Pojaviće se i neke nove osobe koje će vam biti zanimljive i sa kojima ćete imati lepe i opuštene momente. Malo flertujte i mnogo uživajte.

Posao

Vi ćete verovatno raditi do poslednjeg momenta u 2019-oj i isto tako ćete se prvi pojaviti na poslu, odmah nakon praznika. Džabe što ste vi planirali da se više opustite i uzmete malo vremena za sebe – obaveze vas zovu, nadređeni vas cimaju, nema vama odmora u ovoj nedelji. Doduše, te obaveze neće biti zahtevne – očas posla ćete sve završavati, ali ćete ipak morati da budete prisutni. Može biti nekih sitnijih problema sa saradnicima, ali ništa zaista vredno pomena.

Novac

Opuštena situacija kada su finansije u pitanju.

Zdravlje

Umorni ste i iscrpljeni, samo je u tome problem. Naspavajte se što više, iskulirajte.

*ALT

BLIZANCI

Hrana

Neće vam baš sve prijati od hrane – niti količinski, niti što se svežine i ispravnosti namirnica tiče. Baš u novogodišnjoj noći možete pokvariti stomak ili opteretiti želudac. Neadekvatna ishrana može vam doneti problem u prazničnim danima.

Ljubav

Ova sedmica može doneti poboljšanje odnosa sa osobom koju volite, bez obzira na to što će povremeno biti tenzije. No, nervoza je sastavni deo praznika, pa na taj deo ni ne treba obraćati naročitu pažnju. Ono što je bitno jeste da i voljena osoba i vi sada želite da više vremena posvetite jedno drugom i da ćete se lakše uklapati u svemu što radite ili planirate. Oni koji su slobodni – vama se emotivne prilike i neprilike otvaraju sa više strana. Mnogi od vas bi želeli da se konačno skrase nisu ni malo loše šanse da se nešto tog tipa dogodi baš u ovoj nedelji. Pa da novu 2020-u započnete baš kako treba!

Posao

Posao će vas zvati, ali se vi baš i nećete odazivati. Naravno, šala.....Ako ćemo pravo – one prave aktivnosti koje se vezuju za posao kod vas kreću tek kada završimo sa ovim prazničnim periodom – pa i nemate neke naročite razloge da se trudite. Ukoliko baš budete morali da provedete dan ili dva na poslu u ovoj sedmici – oni će biti mirni, neaktivni, statični – i verovatno ćete ih prespavati. Iskoristite ovo vreme da neke sitne zaostale obaveze privedete kraju.

Novac

Nećete vi ni malo loše proći finansijski u ovoj sedmici. Neke pare vam stižu, bili praznici ili ne.

Zdravlje

Problemi sa stomakom, crevima, sa žučnom kesom.

*ALT

RAK

Hrana

Prvo ćete reći da vam ne pada na pamet da išta posebno spremate za dane praznika. A onda ćete se baciti na posao, sve u fazonu – evo samo još ovo i ništa više! Vi lično ćete kao ptičica štrpnuti povremeno po koji zalogaj – veće vam je zadovoljstvo da gledate kako u vašim đakonijama uživaju oni koje volite.

Ljubav

Povredljivi ste i osetljivi u ovoj nedelji i sve ćete primati k srcu, i ono što treba i ono što ne treba. Dva dana ćete biti super, dva dana ćete se duriti, dramiti ili šmrckati zato što ste neshvaćeni i što partner gleda samo sebe. U suštini, svaki postupak (ili nepostupak) od strane voljene osobe vi sada shvatate previše lično i dramatično. Ovo čudno raspoloženje verovatno će vas držati sve do pred kraj nedelje. Oni koji su slobodni - postoje odlične šanse da vam se jedna osoba približi i zainteresuje vas. Pustite nove ljude u svoj život i u ovoj nedelji se ne osvrćite preko ramena. Prošlost je otišla, nema je, ne treba vam.

Posao

I za vas je ovo nedelja sa obavezama, svidelo vam se to ili ne. Ukoliko ne budu vezane za posao, biće za nešto drugo – naći će oni oko vas načina da vas uposle. Vi ćete kukati i govoriti da ste opterećeni i da ne možete više, ali suštinski će vam prijati da ste aktivni, zaposleni. Kojim god poslom da se bavite – radićete do poslednjeg trenutka u 2019-oj, odahnuti dan ili dva – i nastaviti punim tempom u 2020-oj. Ono što je evidentno jeste da će se vaša energija i volja ipak pojačati.

Novac

Nema većih poteškoća na ovom polju kod vas.

Zdravlje

Uglavnom dobro, ali sam kraj sedmice može doneti tegobe sa stomakom starijim Rakovima ili virozu mlađima.

*ALT

LAV

Hrana

Nešto ste mi se pokunjili – ili se ne radujete nešto naročito praznicima ili ste pak svesni da sa ishranom ne smete preterivati pa se unapred pripremate da ćete morati da zaobiđete sve ono što najviše volite da klopate. Smete da se opustite samo malo, ipak neka zdravlje (ili dijeta) budu na prvom mestu.

Ljubav

Možda odnos sa voljenom osobom ne pršti od varnica i veselja u poslednje vreme, ali vas dvoje ste tu jedno za drugo. Da se podržite, da se razumete, da se oslonite jedno na drugo i da se grejete u hladnim zimskim noćima. Možda ulazak u novu 2020-u nije bajkovit, ali ste pored osobe koju volite. I ona je tu, pored vas. Slobodni Lavovi – ima tu nekih dešavanja, nije baš da ste emotivno u potpunosti smrznuti – ali daleko je to od onoga što biste vi voleli i želeli. Eto vama Marsa u polju ljubavi i zabave od trećeg januara – doći će neki da vas razbude iz tog zimskog sna i da vam zagreju krv....

Posao

Budi odgovoran. Završi sve što imaš. Nemoj da kasniš. Poštuj autoritete. Budi realan i praktičan. Imaj korektan odnos sa kolegama iako su dosadni i smorovi za sve pare. Radi i ono što ti se dopada i još više ono što ti se ne dopada.....Pravila, pravila – gomila pravila od kojih će svakom iole pravom Lavu biti ne baš dobro. Ali sad vas niko ne pita da li vam se stvari dopadaju ili ne – sada se funkcioniše pod moranje. I negde je to vama kristalno jasno. Iskoristite tih par prazničnih dana da se odmorite. Pa idemo ispočetka.

Novac

Očekivali ili ne očekivali – neke pare će vam stići u ovoj sedmici.

Zdravlje

Tu ste negde, polovični. Niti ste dobro niti loše. Samo znate da morate da vodite računa o sebi.

*ALT

DEVICA

Hrana

Kako god okrenuli, vama će u ovoj nedelji biti lepo. I kada je sto krcat slanim i slatkim đakonijama i kada se uzme tek po koji zalogaj. Hrana vam nije prioritetna sada. Osim možda slatkiša – nećete moći da zaobiđete ni jednu tortu, ni jedan kolač....

Ljubav

Voljena osoba i vi ste dobro i tako ćete i ostati. Jedna fina i mirna i stabilna nedelja je pred vama. Ako i bude nekih nervoznih momenata, oni se neće vezivati za vaš odnos već za trenutne, kratkotrajne okolnosti ili druge ljude. I novogodišnja noć obećava jednu slatku atmosferu koja može biti začinjena i emocijama i strašću. Super vam je bre, uživajte i ni na šta ne mislite. Slobodne Device – čak ni novogodišnja noć nije „operisana“ od ljubavnih mogućnosti. Vama se prosto rečeno – sada daje na dlanu sve ono što je vezano za ljubav. Potrebno je samo da uzmete. I uživate, naravno.

Posao

Te sitne obaveze koje imate odradićete početkom nedelje, i praktično vama je cela sledeća sedmica slobodna. Čak i ako u nekom trenutku budete morali da se pojavite na poslu, to će biti više forme radi, bez ikakvih konkretnih aktivnosti i poslovnih dešavanja. Ovo ne važi za one koji su frilenseri, koji se bave programiranjem ili rade u sektoru usluga – vi ćete imati posla preko glave i uspećete da uhvatite samo dan ili eventualno dva za odmor. Za vas je ovo dobra i plodonosna nedelja.

Novac

Device će zaraditi u ovoj sedmici. I to fino. Ili ćete pak dobiti isplatu za prethodno izvršen rad.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Postoji mogućnost za sitnije povrede, iz nemarnosti.

*ALT

VAGA

Hrana

Vage su rešile da se opuste u potpunosti, da i zdrav život i dijete i ono što moraju i ono što ne smeju – ostave po strani i da lepo sednu i uživaju za sve pare. A da vam se uživanja otvaraju – to stoji, i to svake vrste.

Ljubav

Bitno je da je vama dobro i da uživate u ovim danima, da ste opušteni i rasterećeni. To što će partner biti i dalje zakočen i preopterećen – ma trenutno ne možete da razmišljate o tome. Uostalom, tamo od trećeg januara – i vaše voljeno bićence će progledati i konačno vam se pridružiti u nekoj opuštenijoj, vedrijoj i finijoj amosferi. Bolje ćete se razumeti i više uživati zajedno. Slobodne Vage – kako zračite, tako privlačite. A vi sada baš onako fino isijavate i šarmirate sve oko sebe. Pa kako da vas udvarači ne primete i ne pokušaju da osvoje? Uživajte kad možete – flertujte, zabavite se.

Posao

Oni koji se bave privatnim poslom – radiće i neće ni primetiti da je nova godina tu. Vama se otvaraju vrlo ozbiljne poslovne prilike i nemate nameru da ih propustite, zabave radi. Uostalom, dovoljna vam je zabava to što zarađujete onda kada svi lenčare i planduju. Oni koji rade za drugog – vi ste u pretprazničnoj atmosferi još od prošle nedelje. Sve što ste imali od iole bitnih obaveza ste završili i ne pada vam na pamet da više razmišljate o poslu. Vi sada mislite samo na to kako da se provedete.

Novac

Novac će doći onima koji budu radili. Dobro, doći će i onima koji ne rade – na konto zaostalih isplata.

Zdravlje

Moguće su neke sitne prehladice. Kod starijih – hormoni, vene, pritisak.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana

Ukoliko budete ispoštovali svoj plan a on je – za praznike ne radi ništa, samo klopaj sve ono što najviše voliš – više je nego izvesno da ćete imati stomačnih problema. Prejaka hrana vam neće prijati, a vrlo lako možete i pokvariti stomak.

Ljubav

Mnogo vas nervira vaše voljeno biće. Tera vas da se pomerite s mesta, a vi to nećete. Tera vas da se opustite, a vi to ne možete. Tera vas na priču onda kada se vama ne priča. A bre Škorpije ala ste se umrgodile. Jasno nam je da teret celog sveta nosite na svojim plećima, ali stvarno biste mogle malo da iskulirate i opustite se. Dobro, i to je moguće tamo negde od trećeg januara kada vaš vladar prelazi u znak Strelca, pa će svanuti i vama i onima koji su oko vas. Slobodne Škorpije – za muvanje jeste vreme. Za ljubav nije. Prema tome, uživajte u tome što vas saleću ali se ne zalećite. Nije još trenutak.

Posao

Vi ste toliko ozbiljno shvatili svoje obaveze da me ništa ne bi začudilo ako biste i u novogodišnjoj noći makar s vremena na vreme proveravali mailove, ili kontaktirali saradnike i klijente. Ok, jasno nam je da ste se zaleteli i to vrlo ozbiljno kada je posao u pitanju, ali možete da se opustite, slobodno. Neće vam pobeći poslovne prilike, jer ovo vam je tek početak. Pošto ćete ovim tempom raditi cele sledeće godine, sada makar uzmite dan, dva, tri – potrebno vam je da se opustite i resetujete.

Novac

Za vas nema zime po pitanju priliva.

Zdravlje

Bilo bi divno da odete na neku masažu, spa tretman – to bi vam baš prijalo i opustilo vas.

*ALT

STRELAC

Hrana

Sav vaš obzir i istrajnost kada su promene u načinu ishrane u pitanju – raspršiće se kao mehur od sapunice pred novogodišnjom trpezom. Hajde dobro, ovaj put vam se može progledati kroz prste – ali što pre se vratite na umerenost!

Ljubav

I partner i vi ćete u ovoj sedmici biti korektni jedno prema drugom. Biće tu nekih sitnica koje vam bodu mozak, ali ćete se truditi da iskulirate i da funkcionišete sa više razumevanja. Sada oboje osećate potrebu za mirom, za međusobnom podrškom – pa će ova nedelja iznedriti i neke fine zajedničke trenutke. Slobodni Strelčevi – suprotni pol vas juri, a od trećeg januara i ulaska Marsa u vaš znak – i vi ćete postati vrlo aktivni i pojurićete i vi njih. Ova međusobna jurnjava obećava mnogo dobre zabave i lepih momenata a ukoliko se sve kockice poklope - možda „padne“ i neka fina, prava ljubavna priča.

Posao

Vi ste se prilično umorili u prethodnom periodu, ali bojim se da ćete i ove, praznične nedelje – morati da budete aktivni. Čak i ako se budete sklanjali, posao će vas juriti i zazivati. Pogotovo ako se bavite privatnim poslom i radite sa klijentima. S jedne strane – to je dobro, jer posla će biti a sa njim – biće i zarade. S druge strane pak – zaista vam je potrebno da se malo odmorite i iskulirate. Ukoliko ne možete ranije, makar za vikend uzmite malo prostora samo za sebe, odmorite se, otputujte negde.

Novac

Biće novca. Taman dovoljno i taman onoliko koliko vam treba da biste bili mirni.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem. Manjak odmora i opuštenosti, stres.

*ALT

JARAC

Hrana

Vreme je za opuštanje, vreme je za one koje volite, vreme je za praznike. Samim tim – vreme je da i vi budete rasterećeniji i da više uživate, čak i u hrani. Za vas se ne bojim da ćete preterati – kao i uvek – umereno i od svega po malo.

Ljubav

Čak pet planeta je kod vas trenutno. U prevodu – vaš uticaj je sada izuzetno jak i jednim velikim delom – od vas zavisi stanje vaših emotivnih relacija. To ne znači da vi možete da kontrolišete voljenu osobu i njena ponašanja, ali od toga kako se postavite i reagujete – zavisiće i u kom pravcu ćete voditi situaciju na dalje. Partner vas povremeno tokom ove nedelje može podbadati, dramiti, biti nervozan – na vama je da na ove odreagujete na najbolji mogući način i smirite. Naravno da možete, a osim toga – sve su to sitna „bockanja“ i nervoza druge strane. Slobodni Jarčevi – startuju vas. Vi reagujte kako vam srcu drago.

Posao

Imate osećaj da mnogo toga zavisi od vas. I ni malo niste daleko od istine. Ova nedelja će biti onakva kakvu odredite – ukoliko se odlučite da radite ili se bavite poslom koji ima prođu u ovim prazničnim danima – profitiraćete. Ukoliko se pak odlučite da odmarate, tačno ćete to i uraditi – odmaraćete za sve pare. Biće vam onako kako vi namestite i kako vama odgovara. Jedini je problem u tome što samo sebe imate i samo se na sebe možete osloniti. Na druge ne računajte, izgubili su se u nepoznatom pravcu.

Novac

Bolja finansijska situacija.

Zdravlje

Manji problemi sa kičmom, glavobolje.

*ALT

VODOLIJA

Hrana

Vodolije su se žestoko razjele i tu nema šta posebno da se priča. Dok jedete treće parče kolača negde u dubini duše sebe korite zato što ne umete da se zaustavite. Izgleda da ćemo ozbiljno morati na neku rekreaciju....ali samo da prvo prođu praznici – svi redom....

Ljubav

Vama je baš fino kada ste sami ili kada ste u društvu svojih prijatelja....Voljena osoba vam u ovom periodu nekako predstavlja opterećenje. Ne postoji nikakav problem između vas dvoje, sve funkcioniše ok – nema iskakanja iz nekih redovnih situacija, ali vi ipak osećate da vas odnos kao odnos guši i jednim delom opterećuje. Ništa to nije strašno, da se razumemo – svi pre ili kasnije dođemo u tako neke čudne faze. Bitno je da ne povlačite nikakve ishitrene poteze, već da sačekate šta će vreme kasti na sve ovo. Slobodne Vodolije – još uvek onog pravog ili one prave nema na vidiku. Samo šega, šala i zabava.

Posao

Ukoliko želite – posao će vam doći. Ukoliko pak niste u fazonu za rad – uspećete elegantno da se izmaknete i da izbegnete bilo kakvu obavezu. No, čini mi se da ćete, koliko god želeli da se opustite, rasteretite, ne radite ništa – ipak biti opterećeni time da bi BILO DOBRO da ipak uradite ponešto. Na primer – da rešite te neke zaostale obaveze koje se pravite da ne primećujete, a u stvari vam vise nad glavom. Bilo bi dobro da to privedete kraju – da rasterećenije uđete u novu 2020-u

Novac

Para ima i biće ih, koliko god se vi junački trudili da ih sve spiskate.

Zdravlje

Malo problema sa stomakom, malo problema sa pritiskom, cirkulacijom, hormonima.

*ALT

RIBE

Hrana

Koliko god u ovoj nedelji vi bili skroz naskroz izbalansirani kada je ishrana u pitanju, ipak će vam okice zacakliti na bilo šta što je slatko, kremasto, sočno, čokoladno, voćno. U prevodu – bežite torte, Ribe će vas u tri zalogaja smazati! A muške Ribe – hmmm.....manje alkohola u novogodišnjoj noći, može?

Ljubav

Voljena osoba i vi ste u potpunosti vezani jedno za drugo i tu nema šta posebno da se priča. Jedini problem trenutno leži u vašoj preemotivnoj i nerealnoj prirodi, satkanoj od mašte i snova kojoj realnost jednostavno – nije dovoljna. Partner vam trenutno uopšte nije u bajkovitom fazonu, a i vi biste mogli da aterirate i da uživate u onome što imate. A to što imate je dobro. Slobodne Ribe – nekima od vas može pasti na pamet da u novogodišnjoj noći, pod blagim (ili manje blagim) dejstvom alkohola, naprave neku kombinaciju sa osobom koju su tek upoznale ili čak sa prijateljem. Flert je ok, za više od toga – sačekajte.

Posao

Ništa neće biti čudno i da vas 31-og i 1-og januara „cimaju“ vezano za posao. Ne možete vi pobeći od obaveza niti se sakriti, pa nikako. A da ne pričam o tome da ćete već od četvrtka biti u punom radnom fazonu, koliko god vas to smaralo i opterećivalo. Ne vredi – postali ste suviše bitan i važan faktor u svom poslovnom okruženju. To ste negde i priželjkivali – a ovo su, između ostalog posledice. Niti mira, niti pravog odmora. Samo polako, tek ćete se vi naraditi. Čekajte samo da prođu praznici...

Novac

Finansijska situacija je u ovoj nedelji zadovoljavajuća.

Zdravlje

Bolovi u ramenima i vratnom delu kičme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare