Biramo superžene

Zbog velikog interesovanja nastavljamo akciju, nagrađene prve superžene

Tokom juna, svakog dana objavljivali smo priče o posebnim i superženama, a zbog velikog interesovanja i velikog broja pristiglih prijava, nastavićemo da pišemo o super ženama u julu i avgustu.

Ponedeljak, 12.07.2021.

10:12

Izvor: B92

Zbog velikog interesovanja nastavljamo akciju, nagrađene prve superžene
Foto: Profimedia

Podeli:

U junu smo objavili 30 priča o superženama, pisali o samohranim majkama, o mamama koje brinu o deci sa posebnim potrebama, o ženama avanturistima, o hrabrim ženama koje se sa životnim izazovima bore kao lavice... Pristiglo nam je stotine mejlova, muževi su prijavljivali svoje supruge, deca majke, kolege koleginice.

Mnoge žene dobijale su veliku podršku na društvenim mrežama, njihove priče deljene su više stotina puta, a komentari podrške ili čestitki na hrabrosti i borbi, dodirnuli su mnoga srca.

I kao što smo obećeli na samom početku akcije "Biramo super ženu", nagradićemo priče i žene koje su na čitaoce ostavile najjači utisak.

Pregledali smo sve interakcije na društvenim mrežama i našem portalu, i po vašem mišljenju, naših čitalaca - izdvojile su se ove priče:

Prvo mesto i putovanje sa porodicom u Grčku dobila je Snežana Gagulić, a ovo je njena priča:

Snežana je ostala sama sa malim detetom, bez primanja: Ovo je priča o borbi, ljubavi i nadi.

Izdvojile su se i priče Ivane Stankovac, Jelene Glišić i Radice Jovanović a njih nagrađujemo bogatim paketima Afrodita kozmetike.

A ovde možete pročitati njihove priče.

Ivana Stankovac je u devetom mesecu izgubila bebu, ali... ovo je priča o veri i neočekivanoj sreći

Jelena sama brine o troje dece, ustaje i u 3 ujutru zbog posla: "Deca mi daju snagu"

Radica je tragično izgubila ćerku, snagu je pronašla u tome da pomaže drugoj deci

Hvala svima koji su učestvovali u našoj akciji, vaše priče su nas inspirisale i motivisale da budemo što bolja verzija sebe i nastavićemo da pišemo o vama -SUPER ŽENAMA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare