Aktuelno

Nedeljni horoskop: Jedan znak na kraju 2017. čeka sudbinski susret

Pročitajte šta nam donosi nedeljni horoskop od 25. do 31. decembra 2017. godine.

Ponedeljak, 25.12.2017.

08:17

Izvor: B92

Nedeljni horoskop: Jedan znak na kraju 2017. čeka sudbinski susret
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Bik i njegova vaša vladarka Venera i vladar partnerskih odnosa Mars u dobrom su aspektu tokom ove sedmice, tako da je izvesno da će u vašim bitnim relacijama vladati mir, sklad i dobro raspoloženje.

Rak ulazi u ovu sedmicu u baš nekom čudnom raspoloženju, u velikom nezadovoljstvu i sa osećajem da u vašim partnerstvima ništa ne funkcioniše kako treba. U stvari, samo ste trenutno preemotivni, a kada ste takvi – onda uopšte ne gledate realno na situacije oko sebe. Nemojte da se povlačite i da se zatvarate u tišinu i neka svoja mračna raspoloženja....setite se da je doček blizu, da ćete ga provesti sa voljenom osobom i pokušajte da se malo „dignete“. Videćete da će u drugom delu sedmice situacija biti bolja.

Vaga i njena vladarka Venera tokom ove sedmice ulazi u konjukciju sa Saturnom – zaljubljivanja i ljubavi sa razlikom u godinama, neka sudbinska dešavanja (vau!), počeci karmičkih priča....a možda samo ono – emotivni odnos koji ima osnovu da traje i postane jako, jako ozbiljan.

Više o dešavanjima tokom ove sedmice pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare