Aktuelno

Oni su najverniji znak zodijaka: Za voljenu osobu spremni su da učine sve

Od svih 12 znakova horoskopa, jedan se ističe kao najveriniji. Reč je o Rakovima, koji obično teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi punoj ljubavi u kojoj nema mesta za preljubu.

Ponedeljak, 29.07.2019.

13:05

Izvor: index.hr

Oni su najverniji znak zodijaka: Za voljenu osobu spremni su da učine sve
Foto: ArturVerkhovetskiy/Depositphotos

Podeli:

Kada se zaljube, zaljube se do kraja i uvek razmišljaju dugoročno, jer su u potrazi za osobom s kojom će da izgrade dom i osnuju porodicu.

Za voljenu osobu spremni su da učine sve, ali očekuju isto i zauzvrat, jer su i sami željni pažnje, te vole kada im se ljubav dokazuje.

Ono što takođe karakteriše osobe rođene u ovom horoskopskom znaku jeste to da neće da dopuste da bilo šta stane na put njihovoj ljubavi, te će da se potrude da reše svaki problem čim se pojavi.

Rakovi svoje partnere uvek stavljaju na prvo mesto, te su, kada je to potrebno, spremni neustrašivo da stanu na njihovu odbranu po svaku cenu.

Rakovi su pobornici vernosti, a još nekoliko znakova horoskopa nisu skloni prevari. U pitanju su još Bikovi, koji vole stabilnost i veoma su pouzdani, zatim Vage koje su rođeni borci za pravdu, ali i Device i Jarčevi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.