Aktuelno

Teško ih možete osvojiti, ne pristaju na kompromis: Ovi horoskopski znakovi imaju visoke standarde

Često čujete da ste jako izbirljivi u pronalasku partnera i da imate visoke standarde.

Utorak, 27.09.2022.

13:28

Izvor: pinkvilla

Teško ih možete osvojiti, ne pristaju na kompromis: Ovi horoskopski znakovi imaju visoke standarde
Foto: New Africa/shutterstock

Podeli:

Jednostavno nikada nećete napraviti kompromis čak i ako to znači beskrajno čekanje savršene osobe. Bilo da se radi o njihovim osobinama, izgledu ili statusu, želite sve najbolje, a ako ne odgovaraju niti jednom standardu, to će biti kraj za vas.

U tome, kako tvrde stručnjaci, ulogu ima i astrologija, pa je možda za sve kriv vaš horoskopski znak.

Bik

Bikovi paze da nikada ne nasedaju na pogrešnu osobu. Prvi potez povuku tek kad znaju da ta osoba odgovara njihovim kriterijumima idealnog partnera i kad pronađu savršenu osobu, potrudiće se kako bi to uspelo.

Škorpija

Škorpije su strastveni i intenzivni što se tiče romantike. Stoga bi moglo da bude malo teško poverovati, ali Škorpije imaju neverovatno visoke standarde i jednostavno nisu spremni na bilo kakav kompromis. Znaju što žele i neće pristati za manje.

Strelac

Strelci su vrlo izbirljivi što se tiče izbora romantičnog partnera. Imaju tu ideju savršenog pojedinca i nju su zapisali u kamenu! Nikad neće pristati na manje čak i ako to znači da budu dugo sami.

Jarac

Jarčevi imaju popis osobina koje žele kod svog partnera. Sigurni su i pouzdani ljudi kojima se zapravo ne žuri da pronađu partnera. Oni mogu lako da pričekaju osobu koja bi odgovarala njihovim nerealno visokim zahtevima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare