Nekada je kopala krompir za jedan dolar dnevno, a sada je jedna od najtraženijih lepotica

Živela u siromaštvu...

Subota, 28.05.2016.

11:24

Izvor: superžena.b92.net

Nekada je kopala krompir za jedan dolar dnevno, a sada je jedna od najtraženijih lepotica
foto: Splash

Podeli:

Prelepa Ruskinja Irina Šajk ima sudbinu o kojoj se danas pričaju priče. Možda zvuči kao kliše, iz siromašne porodice, slučajno su je videli agenti i ona je danas jedan od najplaćenijih modela, ali tako je.

Idemo redom.

Irina Šajk rođena je 6. januara 1986 godine u gradu Jermanzelnisku. U siromašnoj porodici u kojoj je otac Valeri bio rudar, a majka Olga učiteljica. Kada je napunila 14 godina, otac umire od upale pluća, te ostaju ona, majka i sestra Tatjana da se same brinu o sebi. Mlada Irina se tada nije libila raznih poslova kako bi mogla da preživi.

"Bavila sam se sezonskim poslovima. Jedan od njih je bio i kopanje krompira. Plaćano je jedan dolar na dan i nama je to bilo dovoljno da imamo za hranu. Živela sam u katastrofalnim uslovima za život", izjavila je Irina.

#Unpublished #FamilyAffair with @mertalas @macpiggott @edward_enninful @wmag ⚡️⚡️

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

foto: Splash

Jednog dana, sreća joj se nasmešila. U njihov mali grad došla je modna agencija koja je tražila nova lica. Njena sestra Tatjana je rešila da se prijavi, a pri prijavljivanju, agent je zapravo primetio Irinu.

"Nagovorio me je da se prijavim. Bila sam nesigurna zbog svoje težine. Imala sam samo 54 kilograma, a visoka sam 178 centimatara. Nisam imala samopouzdanja, jer sam u školi stalno trpela uvrede na račun svog tamnog tena i nogu za koje su mi govorili da su kao čačkalice. Prijavila sam se tada na lokalni izbor za Mis, ali nisam ništa očekivala", kaže ova lepotica.

Irina je pobedila na tom izboru i tada su joj se otvorila vrata ka svetskom uspehu i slavi.

foto: Splash

Kada je napunila 19 godina Irina se preselila u Pariz i počela je da se bavi modom. Ubrzo je dobila najbolje modne kampanje poput "Viktorijas sikret", a potom se pojavila i u sporu Kanjea Vesta. Od tada ona je bilas na svakoj listi najlepših žena na svetu, a i ljubavni život je zauzeo mesto u samom vrhu slavnih muškaraca.

Prvi dečko sa kojim je viđena je bio Ronaldinjo. Potom se zabavljala sa članom grupe "Linking park" Robom Burdonom, a navodno je bila i u vezi sa Sepom Batlerom. Potom je započela vezu sa najplaćenijim fudbalerom na svetu Ronaldom, a sada je sa Bredlijem Kuperom.

Sundayzzzz

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.