Šta omiljena poza u seksu govori o njemu?

Pogledajte kakav je vaš muškarac.

Sreda, 14.09.2022.

15:02

Izvor: superžena

Šta omiljena poza u seksu govori o njemu?
Foto: gpointstudio/Shutterstock

Podeli:

Misionarski položaj za pouzdanu osobu

Muškarci koji vole misionarski položaj u seksu, u životu se strogo drže pravila, verni su i nežni partneri koji neće razočarati svoju partnerku. Oni su pouzdani i nimalo dosadni. U ovom položaju, njegova sva pažnja je usmerena na partnerku, a tu su i kontakt očima, zagrljaji, poljupci. Za stabilnost i razmenu nežnosti, takav muškarac je savršen izbor, ističe stručnjak za govor tela Žan Hargrave.

Sada je i potvrđeno – Dikaprio je "bacio oko" na manekenku, ali ona ima 27 godina?

Položaj kašika za osećajnog tipa

Poza kašika odnosno položaj u kom oba partnera leže na boku, s tim da je muškarac iza partnerke, otkriva osobu koja stalno traži potvrdu ženinih osećanja. Ovaj položaj omogućava posebnu intimnost, što ukazuje na to da je muškarac osećajan tip, objasnio je Hargrave.

Volite jednu, a zaljubljeni ste u drugu osobu: Da li je to moguće?

Dogi stil ga emocionalno ne razotkriva

Ako muškarac obožava dogi stil, on zapravo voli da dominira, da bude alfa muškarac i ne želi previše emocionalno da se otvara. Budući da u ovoj pozi kontakt očima izostaje, to on zapravo i želi jer tako dobija na sigurnosti. Ova poza ne vrišti emocijama koje govore o ljubavi i poštovanju, i ako insistira na tom položaju, moguće je da ima problema sa samopouzdanjem.

"Najčudniji" par današnjice opet intrigira javnost: "Zašto su zajedno?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.