Mila i Ešton na "stubu srama": 275 miliona dolara u humanitarne svrhe, a deci "ni centa"

Glumica Mila Kunis i njen suprug Ešton Kučer još jednom su šokirali javnost svojim načinom vaspitavanja dece.

Nedelja, 02.04.2023.

08:38

Autor: J.V.

Mila i Ešton na
Foto: Profimedia

Podeli:

Naime, kako prenose strani mediji, slavni holivudki par je odlučio da svoje celokupno bogatstvo, koje se procenjuje na 275 miliona dolara, donira u humanitarne svrhe.

To znači da Ešton Kučer i Mila Kunis ne nameravaju da svojoj deci ostave "ni jedan dolar", a razlog tome je, kako je istakao par, želja da ne postanu razmažena derišta, već sami da zarađuju svoj novac.

"Neću da pravim račun u banci za njih. Naš novac ćemo donirati raznim dobrotvornim organizacijama", rekao je Kučer, a prenosi "Insider".

Njihova odluka da podižu radno sposobnu decu, tako što će im ukinuti porodično bogatstvo, naišla je na mnogobrojne krikike ljudi na društvenim mrežama. Rasprava se pokrenula na Tviteru, a većina korisnika pomenute mreže ovu odluku je oštro osudila.

"Zamisli da si dovoljno srećan da se rodiš u bogatoj porodici, a onda ti tvoji roditelji kažu:'Mi smo bogati, nisi ti'", glasio je jedan komentar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.