Da li ste čuli za CAT pozu? Povećava verovatnoću za orgazam za 56 odsto FOTO

Za stručnjake je takozvani CAT-položaj najbolja poza za ženu, bar kad je reč o vrhuncu.

Sreda, 24.05.2023.

18:40

Izvor: Miss7, 24sata.hr/Olivia Maras

Da li ste čuli za CAT pozu? Povećava verovatnoću za orgazam za 56 odsto FOTO
Foto: bezikus/Shutterstock

Podeli:

CAT-položaj nije verzija takozvanog psećeg stila, nego dolazi od zvučnog imena „Coital Alignment Technique“. Na sreću, ta poza nije ni upola toliko komplikovana kao što zvuči – ne morate da budete akrobate, a niti morate da budete jako fleksibilni! U prevodu to otprilike znači „položaj seksualne usklađenosti“ – a to već zvuči puno bolje, zar ne? Kod ovog položaja radi se o tome da se savršeno uskladite i na kraju zajedno dođete do vrhunca. Kako to funkcioniše? Evo objašnjenja...

Kako funkcioniše CAT-položaj?

CAT-položaj je takozvana verzija misionarskog položaja: partnerka leži na leđima, a partner na njoj. Nakon što je muškarac penetrirao, žena skupi i lagano stisne svoje noge. On se polako pomakne prema gore tako da im karlice leže u istoj razini. I tada može da počne: partner pomiče svoje bokove napred-nazad, dok se partnerka automatski kreće s njim – on joj sve vreme trlja klitoris sa svojom stidnom kosti.

Zašto je to najbolji položaj za ženu?

Sasvim jednostavno: pojačana stimulacija povećava verovatnoću za orgazam za čak 56 odsto! Žene koje teže dođu do orgazma trebalo bi da isprobaju ovu pozu. Ako vam ne uspe iz prve - probajte opet!

CAT-položaj za napredne

Kad ste savladali osnovnu tehniku, možete da pokušate sledeću varijaciju: jedan ili više jastuka ispod partnerkine zadnjice muškarcu će pomoći da dublje prodre.

Ili: partner sedne s ispruženim nogama na krevet, a partnerka u njegovo krilo. Onda ga opkruži nogama tako da joj se pri svakom pomeranju stimuliše klitoris. Zapravo, možete slobodno da eksperimetišete – to je dobar projekat za vrući zajednički vikend…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare