Uređenje doma

Dubok dekolte, nova obuća... i šta sve žene ne bi trebalo da oblače za posao

Uspešne žene znaju koliko je prvi utisak važan i neće smanjiti sebi šanse ovim modnim odabirima.

Ponedeljak, 24.09.2018.

18:00

Izvor: B92

Dubok dekolte, nova obuća... i šta sve žene ne bi trebalo da oblače za posao
Foto: Thinkstock

Podeli:

Žene koje se ne brinu o svom izgledu i ne paze na to šta će obući na posao retki će doživeti kao uspešne i važne, dok vas, s druge strane, pametni modni odabiri često mogu odvesti daleko.

Prvi utisak je važan, a u tome ključnu ulogu igra vaša odeća pa je izrazito važno paziti šta nosite, odnosno ne nosite na poslu. Evo koje komade odeće bi trebalo da odvojite samo za slobodno vreme:

Patike

Tajno stilsko oružje uspešnih žena su klasične cipele i štikle, a osim što ne nose patike ne nose ni riskantne trendi modele, poput krznenih papuča.

Neudobnu odeću

Preuski ili komadi koje morate stalno popravljati takođe nisu na spisku poslovne odeće uspešnih žena. Odeća ne bi smela da vas dekoncentriše na poslu, a u neudobnim komadima i samopouzdanje će vam pasti, što će negativno uticati i na posao koji obavljate.

Nove cipele

Obuća koju ste tek kupili i još niste stigle da je razgazite može da vas nažulja tokom dana provedenog na poslu, pokvariti vam raspoloženje i svu pažnju preusmeriti na bol. Nove cipele radije isprobajte u slobodno vreme i provedite u njima nekoliko sati da vidite hoće li vam biti udobne.

Sportsku odeću

Kako joj i samo ime kaže, ovakva odeća rezervirana je za sport. Helankama, trenericama i majicama s kapuljačom u kancelariji nije mesto i niko vas neće doživeti kao uspešnu ženu ako stalno nosite takve komade.

Izazovne komade

U slobodno vreme slobodno nosite duboke dekoltee i kratke haljinice, ali na poslu ćete u takvim komadima ostaviti pogrešan utisak. Takođe, mogle biste omesti kolege u poslu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare