Uređenje doma

Urednica Superžene: Ponosni na priče naših heroina; u 2022. super veliki projekti

Iza nas još jedna izazovna godina, ali sa izazovima ne želimo da prestanemo ni ove 2022. godine - mi, superžene!

Petak, 31.12.2021.

11:33

Izvor: B92

Urednica Superžene: Ponosni na priče naših heroina; u 2022. super veliki projekti
Foto: Aleksandar Krstovic

Podeli:

Kad god nas pitaju kako je to raditi na dnevnom portalu na stranici koja u fokus stavlja teme vezane za ženu, kažemo - DINAMIČNO! Traženje tema, čitanje brojnih stranih i domaćih portala, smišljanje sadržaja, razgovori sa saradnicima, telefoni, mejlovi, pa onda brzi prsti novinara.

Pišemo o modi, slavnim ličnostima, roditeljstvu, lepoti, vezama, zdravlju žena... kuvali smo, a i oslušnuli smo šta su i zvezde poručivale.

Primetili smo da su vas u 2021. godine posebno inspirisale priče naših superžena koje su učestovale u okviru velike B92 akcije "Biramo superžene" koju smo realizovali u junu prošle godine. Snežana, žena koja je kao jako mlada ostala udovica sa malim detetom i bez posla, dirnula je najviše vaša srca i nad njenim životom skoro niko nije ostao ravnodušan.

Radili smo sa još mnogo superžena i od njih smo naučili da kakva god situacija bila, nastavljamo da se borimo, pronalazimo rešenja i idemo napred.

Tražili ste od nas da pišemo i o supermuškarcima i jesmo, uradili smo to - pisali smo o Marku jedinom muškarcu koji radi u porodilištu, o Gojku, brižnom suprugu i ocu.

Slali ste nam vaše omiljene recepte... i šta da vam kažemo - bilo je super objaviti ih, a posebno smo uživali da ih spremamo kod kuće, posle posla.

A na mrežama je uvek zabava, jer nam direktno javite šta vam se posebno sviđa ili pak ne sviđa. Pišete nam na Fejsbuku i naša zajednica broji preko 72 hiljada. Primamljiv vam je atraktivan sadržaj na Vajberu, pa nas ne iznenađuje što imam preko 106 hiljda članova, a Instagram nalog koji smo otvorili pre par meseci, naša "social media beba" će da munjevito krene da raste u ovoj godini.

Na početku ove godine očekuje nas projekat koji stavlja akcenat na zdravlje žene - pisaćemo o zdravstvenim problemima sa kojima se žene susreću, a o kojima se malo priča.

Gradićemo i negovati našu superžena zajednicu; radićemo još novih projekata koji se tiču žena preduzetnica i jedva čekamo da još priča podelimo sa vama. Nastavićemo da budemo super aktuelni, novi i drugačiji!

Družimo se i u 2022. godini i sve najbolje vam želimo,

Marija i Jana

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare