PR

Foto: Promo

Važno je da znamo šta jedemo

Istraživanja pokazuju da su teme zdravije ishrane i poznavanja nutritivnog sastava proizvoda sve važnije i relevantnije pri odluci o kupovini namirnica.

U ovim slasnim domaćim proizvodima uživaće cela porodica

Sočni napici i slasni zalogaji koji krase police dm drogerija sa sobom donose i ukus prirode iz najrazličitijih krajeva Srbije. Pored toga što ćete sebi i svojim najdražima priuštiti zdraviji obrok i ukusnu užinu, kupovinom ovih proizvoda direktno podržavate domaće proizvođače.

Uz LG veš mašine sa Steam+ ™ tehnologijom pranje veša više nije noćna mora

Mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo obavljanje kućnih poslova. No, većina nas u nekom trenutku shvati da kućni poslovi i te kako oduzimaju i mnogo vremena na dnevnom, nedeljnom, pa i mesečnom nivou. Lista istih može biti poduža, ali pranje veša sigurno je na listi kućnih poslova koji mogu biti zaista… pa, oni koji baš znaju da nerviraju. Brdo neopranog veša, različite boje, sastava, tkanine, tekstura, razvrstavanje, punjenje mašine, beskrajni niz preporučenih ciklusa pranja, odabir ciklusa, uključivanje mašine kada je skupa ili jeftina struja, beskrajni krugovi dok mašina vrti, sati pranja… Ah da, previše toga?