PR

Foto:Promo

Ekskluzivne Zara kolekcije samo u Galeriji Belgrade

Samo u Galeriji Belgrade, u novootvorenoj Zari, mogu se naći ekskluzivne kolekcije, koje su deo must have rubrika svetskih modnih magazina. Revival sedamdesetih stiže nam kroz inspirativnu kolekciju “70’s”, dok će maštu najmlađih obogatiti jedinstveni “Mini Maus” komadi.

Kako da brzo i lako očistite celu kuću od poda do plafona?

Kućni poslovi nisu nešto čemu se mnogi raduju, a poslovi čišćenja kuće, poput usisavanja više ne moraju da budu naporni. Ne samo to, nego sa novim tehnologijama čišćenje kuće, pogotovo usisavanje može da bude čak i zabavno i pravo uživanje.

Sve muke peglanja rešava ovaj moćni aparat

Koliko puta ste peglajući stvari zaboravili da podesite temperaturu, pa zbog toga oštetili omiljenu bluzu, haljinu ili pantalone? Kad vam se u hrpi stvari za peglanje "izmešaju" svila, teksas i pamuk, nije teško nekad zaboraviti da smanjite temperaturu, što može da ošteti osetljive tkanine.

Moćni dvojac za mladolik izgled vašeg lica

U mnogim situacijama Google nam je najbolji prijatelj. Tamo otkrivamo trendove, šta će se nositi, slušati, gledati, čitati i mnogo toga drugog. Međutim, kada potražimo pomoć ovog sveznalca o nezi kože – nailazimo na mnoštvo zbunjujućih informacija.