Ko kaže da ne možeš da budeš i sit i fit?

Uz PIK Šunku u omotu i PIK Zlatnu šunku sa samo 2% masnoće lako je biti i sit i fit. Nežan ukus i prepoznatljiva sočnost, čine PIK šunke idealnim jelom za sve koji žele uživati u hrani bez griže savesti.

Ponedeljak, 08.04.2019.

10:00

Izvor: B92

Ko kaže da ne možeš da budeš i sit i fit?
Foto: Promo

Podeli:

PIK Šunka u omotu i PIK Zlatna šunka u sebi sadrže samo 2% masnoće, zbog čega su idealan izbor za sve one koji žele ukusno jelo, ali pritom paze na svoje telo. Najbolje će doći do izražaja u sendviču, osvežavajućim salatama, kajgani ili pak testeninama, a uhvatite li sami sebe kako u ponoć stojite pred frižiderom, bez griže savesti posegnite za kojom šnitom.

Ručno obrađene s puno pažnje

PIK-ove šunke izrađuju se od najkvalitetnijih komada mesa buta, a sav višak masnoće uklanja se ručno i sa puno pažnje. Zbog toga su ove šunke idealan izbor za sve koji žele da jedu kvalitetno, ali ne žele kompromise kad je u pitanju – ukus.

Bez suvišnih dodataka

PIK šunke ne sadrže pojačivače ukusa, veštačke boje, gluten ni soju, a imaju i smanjen udeo soli od 25%. Odaberite zato nadaleko poznat ukus PIK šunki dok doručkujete, kad vam je potrebno nešto da brzinski pregrizete ili ako poželite lagan, a sit večernji obrok. Pronađite ih na delikatesu, u omotu ili pak narezane i spremne na policama radnji. Uživajte bez griže savesti jer znate da je uz PIK šunke lako biti i sit i fit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare