Grazia Shopping Night na Novosadskoj promenadi

U susret letu, 1. juna, od 17 časova do ponoći, magazin GRAZIA organizuje prvi Grazia Shopping Night u šoping centru Promenada Novi Sad.

Utorak, 28.05.2019.

09:30

Izvor: B92

Grazia Shopping Night na Novosadskoj promenadi

Podeli:

Ovo će biti odlična prilika za Novosađane i stanovnike regiona da osveže svoje kupovne navike, imajući u vidu da centar svojom prostranošću i sadržajima istovremeno nudi prijatno šoping iskustvo u jedinstvenom ambijentu i aktivnosti za kvalitetno provedeno slobodno vreme za celu porodicu.

Promenada Novi Sad pruža posebne pogodnosti za roditelje sa malom decom (baby room, grejač za mleko, kolica, igraonica i sl.) koji bez opterećenja i brige mogu zakoračiti u kupovinu.

Posetioce očekuju specijalni Grazia Shopping Night popusti na aktuelne kolekcije velikog broja renomiranih brendova. Predlažemo da predah u večeri iskoristite za uživanje u fantastičnom pogledu na grad i brojnim restoranima i kafićima.

Ako su vaša prva asocijacija na tople dane nove i lepe stvari, dobar provod i optimizam, zakoračite u Promenadu na najpoznatiji šoping događaj u zemlji.

Prijatelj projketa: Golden Rose

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare