Sat vremena samo za sebe - san svake žene!

Lako je reći, ali gde pronaći taj sat samo za sebe? To je prvo što ćete pomisliti kada budete ovo čitale.

Utorak, 19.11.2019.

10:00

Izvor: B92

Sat vremena samo za sebe - san svake žene!
Foto: Promo

Podeli:

Znamo već šta vas muči: posao, deca, kuća, odvođenje na treninge, u muzičku školu, na strani jezik, pa zatim kod kuće učenje, spremanje večere i ručka za sutra... Hiljadu obaveza, a samo su 24 sata u danu. I kako sada da odvojite sat vremena samo za sebe? Odlučili smo da podelimo sa vama par trikova, koji će vam sigurno pomoći da bolje rasporedite vreme u danu i da nađete taj 25. sat samo za sebe.

Probudite se samo malo ranije

Da, da. Znamo. I ovo zvuči kao utopija. Ali verujte da, ako ustanete samo pola sata ranije, moći ćete, uz sveže skuvanu domaću Doncafé Moment kafu, na miru da sredite misli, da razmislite o prioritetima za taj dan i napravite najbolji raspored obaveza. Ako napravite dobar raspored, sasvim je moguće da ćete naći sat vremena za neku dobru seriju uveče ili knjigu u krevetu, pred spavanje.

Foto: Promo

Ograničite vreme provedeno na društvenim mrežama

Ako se već probudite pola sata ranije, nemojte uz kafu sve vreme da gledate društvene mreže, jer će vam vreme proleteti i nećete uspeti da napravite nikakav plan za taj dan. Odredite sebi 10 minuta na Internetu, taman dovoljno da posetite platformu www.25sat.rs, ulogujete se i zahvaljujući kodovima kesice Doncafé Moment kafe 200g, pa odaberite poklon u skladu sa tim kako želite da provedete svoj 25. sat: sa drugaricom ili partnerom u bisokopu, sami na času šminkanja, želite da povedete dete u ZOO vrt ili na karting…

Pišite dnevnik i pravite liste

Pisanje dnevnika vam možda deluje detinjasto, ali ne bi bilo loše da svaki dan, uz jutarnju kafu, napišete jednu stvar na kojoj ste zahvalni u svom životu i jednu stvar koju želite tog dana da postignete. Nije važno da li je cilj veliki ili mali, važno je da ga sebi postavite. Tako ćete ga imati „pred očima“, pa ćete ga i lakše ostvariti, napravićete u svom gustom rasporedu vremena za svoj cilj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare