Lilly Drogerie predstavile novi portal "To sam ja": Budite ponosne na svojih 45+

U prijatnom ambijentu poznatog beogradskog restorana, Lilly Drogerie predstavile su novi projekat za 2020. godinu.

Četvrtak, 19.12.2019.

12:29

Izvor: PR

Lilly Drogerie predstavile novi portal
Prof. dr Nenad Dikic, kardiolog i profesor sportske medicine/Foto: Promo

Podeli:

Aktuelne teme poput položaja žena u društvu, perspektiva u anti-agingu, stručnih medicinskih znanja iz oblasti psihologije, ginekologije i dijetetike, a zatim i estetske medicine i kozmetologije, po prvi put će temeljno i stručno obrađivati pažljivo odabran tim stručnjaka – na novom portalu „To sam ja 45+“.

*ALT

Brojne zvanice imale su priliku da dožive jedinstveno čitalačko iskustvo u okviru panel diskusije na kojoj su govorile urednica na televiziji Prva Nevena Madžarević, književnica Mirjana Bobić Mojsilović, ginekolog i specijalista medicinske genetike dr Mima Fazlagić, glumica Dubravka Mijatović, urednica portala „To sam ja“ i Lilly magazina Marija Midžović, kao i osnivač Anti doping agencije, kardiolog i profesor sportske medicine Prof. dr Nenad Dikić.

*ALT

Urednička politika portala „To sam ja 45+“ podrazumeva stalne i gostujuće autore, upečatljivog renomea, te će tako sve čitateljke imati priliku da uživaju u jedinstvenom sadržaju stručnih saradnika i kolumnista, književnice Mirjane Bobić Mojsilović, kliničkog farmakologa Danijele Pecarski, ginekologa Mime Fazlagić, make-up artista Tine Šubic Dodočić, terapeuta zvukom Ane Tomović, dizajnerke Lidije Jovanović, ali i mnogih drugih.

*ALT

Pored toga, prvi intervju za portal „To sam ja 45+“ dala je naše poznata glumica Dubravka Mijatović, koju pored zavidne karijere i uloga, koje svi i dalje citiramo, krasi i epitet veoma negovane žene i žene koja drži do sebe.

Zavirite na mesto gde ćete vi biti SA SREĆOM NA TI!

www.tosamja.media

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare