Ostanite kod kuće i uživajte u savršenom ukusu

Espresso, domaća, Americano, Machhiato sa šećerom ili bez, kafa je napitak sa kojim većina nas započinje dan.

Četvrtak, 16.04.2020.

10:00

Izvor: B92

Ostanite kod kuće i uživajte u savršenom ukusu
Foto: Promo

Podeli:

Kada nam ponestaje energije i koncentracije na poslu kafa je onaj savršeni napitak koji nas vraća u ravnotežu. Sada kada su navike malo promenjene i rad u kancelariji zamenjen radom od kuće, na sreću, ono što se nije promenilo je uživanje u kafi kao našem idealnom savezniku.

Do pre nekoliko nedelja kafa se ispijala u omiljenim kafićima, ali narednih dana Vašu omiljenu kafu možete sa užitkom popiti na sopstvenoj terasi. Da biste se osećali potpuno zadovoljno organizujte Viber grupu ili Skype poziv sa vašim prijateljima uz šoljicu mirisne kafe. Bez buke automobila, uz prijatno sunce i cvrkut ptica, koji ponovo možemo da čujemo, priredite najlepše trenutke uživanja.

Foto: Promo

Ako ste ikada pomislili da ćete upasti u neku vrstu monotonije i da bi svaki dan mogao da izgleda kao prethodni, uverićemo vas da uz samo malo mašte i volje to neće biti slučaj. Dan, na primer, možete započeti Cappuccinom ili ako ste ljubitelj čokolade možete razmisliti o Mocha napitku.

Mašta je tajni sastojak koji će vašoj kafi ili napitku dati lični pečat. Pokušajte sa Cappuccinom u koji ste dodali malo biskvita ili uživajte u čarobnoj šoljici kafe kojoj ste dodali kuglu sladoleda od vanile. Ovo je bilo samo nekoliko predloga koje već znamo… sada je red na vas.

Foto: Promo

Sve ono u čemu ste uživali u kafićima možete preseliti u vaš dom uz Nespresso.

Na sajtu www.nespresso.rs možete otkriti sve o Nespresso svetu. Izaberite iz asortimana neku od 29 kafa i brojnih aparata za kafu. Takođe za kupovinu određenih modela aparata za kafu dobićete 20 posto popusta.

Budite u toku sa Nespresso online ponudom i pogodnostima.

Ostanite bezbedni, ostanite kod kuće i uživajte u omiljenoj Nespresso kafi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare