Revolucija brendova za negu lica ekskluzivno na policama dm drogerija!

Proizvode za negu lica koje možete naći samo u vašem dm-u

Ponedeljak, 18.05.2020.

10:04

Izvor: PR

Revolucija brendova za negu lica ekskluzivno na policama dm drogerija!
Foto: Promo

Podeli:

Svi znamo koliko je važno da brinemo o svojoj koži i na adekvatan način negujemo svoje lice. Time možemo koži da pružimo neophodnu hidrataciju, uklonimo sve nečistoće, pobedimo akne i sve nedostatke, usporimo proces starenja i time poboljšamo izgled kože i vratimo joj sjaj i svežinu. Oni koji posvećeno neguju svoju kožu znaju koliko je ta nega u stvari kompleksna. Potrebno je naći prave proizvode i obratiti pažnju na sve sastojke koje oni sadrže, a nakon toga izabrati onaj koji odgovara određenom tipu kože i uspostaviti dnevnu „beauty“ rutinu koja zaista može da postane pravo uživanje. Naročito kada se posle kratkog vremena primete prvi blagotvorni efekti na licu.

Sada ove proizvode, koji mogu postati deo vaše svakodnevne nege možete pronaći na jednom mestu. Pitate se gde? Kompanija dm drogerie markt pored već brojnog asortimana za negu lica nudi vam i mogućnost da se inspirišete i isprobate nove trendseterske brendove koje možete da nađete ekskluzivno u dm drogerijama.

Posebno mesto u ovom širokom asortimanu zauzimaju brendovi korejske kozmetike koji predstavljaju sofisticirane proizvode za negu kože lica. Već je poznato koliko su korejski estetski koncepti za negu poznati u svetu i koliko se u ovoj zemlji pažnje posvećuje upravo nezi kože lica. To podrazumeva i naprednu i multifunkcionalnu negu, ali i specifične sastojke koje njihovi proizvodi sadrže.

Pravo sa netaknutih predela ostrva Madagaskar

It’S SKIN je već poznat brend u dm drogerijama, ali sada je kupcima dostupna i nova linija proizvoda Tiger Cica koja sadrži ekstrat biljke Centella asiatica, dragocene, drevne, lekovite biljke, poreklom sa netaknutih predela ostrva Madagaskar koju su otkrili domoroci i koristili je kao melem za zarastanje rana i umirenje iritacija na koži. U Koreji ova lekovita biljka naziva se još i „Byeongpul”, što znači „biljka koja leči bolesti” ili „Tiger Herb” odnosno tigrova biljka koja je dobila naziv po priči poznatoj od davnina kako su ranjeni tigrovi odlazili u divljinu, pronalazili ovu biljku i jednostavno se u nju uvaljivali kako bi zaceljivali sopstvene rane.

Četvorostepeno sigurno rešenje za negu kože

CLIV je brend koji nudi četvorostepeno sigurno rešenje koje nastaje u laboratorijama sa izvanrednim tehnološkim inovativnim sistemom tokom koga se neprekidno razvijaju novi sastojci kako bi se pronašlo optimalno rešenje za svaki problem na koži. Proizvodi razvijeni potpuno prirodnim medicinskim sastojcima imaju vrhunsku efikasnost čak i za najosetljivije tipove kože. CLIV proizvodi imaju tri linije od kojih svaka sadrži ampule, BB kremu i masku za lice. Oni koži obezbeđuju potrebnu vlažnost sa neverovatnom moći hidratacije dubinskih slojeva kože, pružaju slaboj, „iscrpljenoj” koži hranljive sastojke i uz pomoć prirodnog sastava vraćaju koži energiju. Posebno je interesantna Golden Ball Eye ampula koja tamne i opuštene kolutove u području oko očiju, čini elastičnim delovanjem filtrata puževog sekreta.

Minimalna estetika pakovanja i maskimalna posvećenost nezi lica

Još jedan u nizu korejskih proizvoda je i coxir koji spaja minimalnu estetiku u izgledu pakovanja i maksimalnu posvećenost nezi lica. Sofisticirane formulacije napravljene sa ciljem da vašoj koži pruže kompletnu negu stavljene su u pakovanja dizajnirana tako da budu poslastica i za vaše oči. Time je čulni doživljaj kompletan. Kupcima su dostupni coxir INTENSIVE, coxir VITA C i the SKIN HOUSE proizvodi. the SKIN HOUSE ulja za čišćenje savršeno uklanjaju šminku i sve nečistoće, dok Hidrogel maska za predeo ispod očiju obogaćena puževom sluzi i zlatom, čini kožu zategnutom, umanjuje otok ispod očiju i vidljivost tamnih podočnjaka.

*ALT

Priroda u službi lepote

PureHeals je brend koji sadrži čistoću i fundamentalne elemente prirode koji pomažu u nezi kože, dok je samo značenje imena „Lečenje kože čistom prirodom“.U dm drogerijama od sada su vam ekskluzivno dostupni proizvodi iz tri linije: Propolis, Centella i Ginseng Berry. Propolis linija je fokusirana na hidratantnost i efikasno umiruje i štiti kožu prirodnim pčelinjim propolisom, vlažeći suvu i efikasno negujući osetljivu kožu. Osnova Centella linije jeste Centella asiatica, poznata kao lekovita biljka koje ne samo da umiruje nadraženu kožu, već i pomaže jačanje ćelija kože. Ginseng Berry linija sadrži fermentirani materijal ginseng bobice, nazvanim novim eliksirom 21. veka, poznatim po tome što vraća elastičnost kože, čineći je istovremeno nežnom.

Jedinstvene noćne maske i enzimski piling u prahu

Lassi’el brend je sada prisutan u dm drogerijama sa svojim jedinstvenim noćnim maskama i inovativnim enzimskim pilingom u prahu. Ove noćne maske na bazi manga, avokada ili jaja, pored toga što imaju umirujuće dejstvo koži vraćaju sjaj i zategnutost. Jedinstveni Lassi’el piling u prahu namenjen je pre svega čišćenju pora od nagomilanih nečistoća, istovremeno zadržavajući vlažnost i sprečavajući isušivanje.

*ALT

Serum i maska od lubenice

Još jedan dobro poznat brend je i Ariul koji ima proizvode koji sadrže prirodne sastojke u zanimljivim pakovanjima. Potpuno nova linija u dm drogerijama je i WATERMELON Hydro glow linija koja sadrži serum i masku. Ariul WATERMELON serum sa ekstraktom lubenice i trostrukom hijaluronskom kiselinom odličanje za trenutnu hidrataciju, podmlađivanje i blistavost kože. Hydro glow Watermelon krema je formula sa ekstraktom lubenice, dva tipa hijaluronske kiseline, vitaminom E i tri vrste vitamina B. Lagana formula u ovoj kremi sa kapsulama vitamina se lako upija u kožu lica i pomaže intenzivnoj hidrataciji, koža zadržava vlagu i time se smanjuje vidljivost.

Lepota alpske prirode

Izvornost i čistoća švajcarskih Alpa oduvek su inspirisali ljude. Zato je SWISS Image „uhvatio” lepotu alpske prirode i preneo je u svoje proizvode za negu lica, koji predstavljaju pravo blago za kožu lica savremenog čoveka.Svi SWISS Image proizvodi sadrže u sebi glečersku vodu sa Alpa, koja je prirodno bogata mineralima i koja će, zbog činjenice da prodire u dublje slojeve kože, obezbediti optimalan nivo hidratacije.Spektar SWISS Image proizvoda, koji su vam od sada dostupni ekskluzivno u dm-u, čine mleko za čišćenje lica, dnevni piling za matiranje kože i sužavanje pora, anti age čistač lica, umirujući gel za čišćenje lica i dnevne kreme za lice.

Ovaj širok izbor ekskluzivnih proizvoda u dm drogerijama vam pruža mogućnost da osmislite svoju idealnu svakodnevnu „beauty“ rutinu i prepustite se svim njenim čarima. Svakako, na vama je izaberete, ali ćete u svakom slučaju doneti pravu odluku bez obzira na to za koji se od ovih inovativnih proizvoda odlučite. Sve informacije o svakom od ovih proizvoda možete pronaći na linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare