Kako da kosi pružite pravu profesionalnu negu iz udobnosti svoga doma?

Svaka žena zaslužuje potpuno salonsko iskustvo i profesionalnu negu kose. Ovaj „bjuti“ trenutak možete sebi da priuštite uz proizvode za profesionalnu negu koji su ekskluzivno dostupni u većini dm drogerija.

Četvrtak, 06.08.2020.

09:06

Izvor: PR

Kako da kosi pružite pravu profesionalnu negu iz udobnosti svoga doma?
Foto: Promo

Podeli:

Bilo da tragate za instant rešenjem koje će da regeneriše vašu kosu iz korena, umiri vašu bujnu kosu, „beživotnoj“ dlaci da volumen i sjaj, ili možda za proizvodom koji će učiniti da izgledate kao da ste upravo izašli od frizera, ovi noviteti osvojiće vas od prvog trenutka. Predstavljamo vam neke od njih.

Kada vaša kosa "otputuje" na Havaje

Pre nego što i primetite efekte ovih visokokvalitetnih proizvoda za negu kose, oduševiće vas njihovi specifični sastojci. Upoznajte brend MAUI MOISTURE – linija proizvoda koja će vas odvesti u svet egzotičnih mirisa. Osnovni sastojci ovih proizvoda su čisti aloe sok i čista kokosova voda, a ukoliko izbegavate veštačke supstance u kozmetici, Maui je pravi izbor za vas, imajući u vidu da ne sadrži mineralna ulja, silikone, sulfate i veštačke boje. Ovaj brend, ekskluzivno dostupan u određenim dm drogerijama, posebno će da osvoji dame kovrdžave kose, jer donosi nekoliko regeneratora koje će vaše lokne voleti.

Do oporavka dlake za svega 50 sekundi

Od jedne od najboljih industrija lepote na svetu, korejske, stiže nam k-beauty linija LA’DOR sačinjena od egzotičnih sastojaka poput keratina, kolagena, ulja argana i moringe, ekstrakta puževe sluzi i proteina svile. U moru proizvoda ovog korejskog brenda ekskluzivno dostupnog u određenim dm drogerijama izdvajaju se moćne ampule i mirišljava ulja, namenjene regeneraciji, obnavljanju i oživljavanju vaše kose. Nekoliko preparata iz La’dor linije je stvoreno da vam pomogne da prirodno plava kosa dobije pepeljastu boju, a ako je bojena ili izbeljivana – ne gubi boju. Čudotvornom tretmanu za oštećenu kosu je potrebno svega 50 sekundi da stvori zaštitni sloj dlake, oživi volumen vaše kose, ojača oštećenu kosu i vrati joj prirodni sjaj.

*ALT

Idealno za vaše kovrdže

Još jedan brend, ekskluzivno dostupan u određenim dm drogerijama, koji čine dve linije proizvoda jeste MARC ANTHONY. U pitanju je brend za profesionalnu negu, koji dolazi u dve varijante, Strictly Curls i Coconut Oil, u kojima se izdvaja 100 odsto devičansko kokosovo ulje. Ova ultra lagana formula za stilizovanje kose lako se upija u dlaku i hidrira suvu, lomljivu kosu bez masnih tragova i težine. Pomažući zdravi rast kose, dodaje blistavi sjaj i mekoću, a raščešljavanje zamršene kose i lomljenje dlake uz ovaj preparat više neće da predstavlja problem.

Za uvek ravnu kosu

OSMO, vodeći britanski brend kojem ćete teško da odolite, nudi pregršt inovativnih rešenja počevši od Blinding Shine spreja za osvežavanje boje, spreja za kovrdže, Wonder 10 jedinstvenih tretmana bez ispiranja koji imaju čak 10 efekata za poboljšanje kvaliteta kose, sve do Osmo tretmana za ispravljanje kose. Ovaj poslednji proizvod posebno će zavoleti dame koje su oduvek želele da imaju ravnu kosu. Naime, ovaj tretman produžava trajanje ravnog izgleda kose i štiti je od toplote, zadržavajući prirodna ulja i vlažnost kose. Koristi se u kombinaciji sa fenom i presom, kako bi kosa ostala što duže ispravljena, a postignuti efekat je postojan naredna tri dana. Pronađite vaš omiljeni OSMO proizvod u određenim dm drogerijama!

*ALT

Brend inspirisan prirodnom negom

Ukoliko želite da svojoj kosi obezbedite potpuno prirodnu negu, onda je za vas pravi izbor LAFY koji, ekskluzivno, možete da pronađete u svim dm drogerijama u zemlji. Proizvodi ovog brenda sadrže sastojke kao što su aloe vera, proteini pirinča i pšenice koji u kombinaciji sa pantenolom i uljima argana i lešnika potpuno oporavljaju kosu i čine je neodoljivom. Pored toga, Lafy tretmani štite kosu i od UV zraka i pružaju joj neophodnu hidriranost koja nam je posebno potrebna tokom letnjih meseci.

Ako do sada niste pronašli svog favorita, tu je Lakme

Pored proizvoda za profesionalnu negu kose koji su ekskluzivno dostupni u dm-u, u ovom drogerijskom lancu izdvaja se još jedan inovativni brend LAKME, karakterističan po tome što koristi najbolje sirovine iz organskih kultura koje mogu da se nabavie na svetskom tržištu. U okviru ove linije sigurno ćete da pronađete svog favorita, imajući u vidu da Lakme raspolaže širokom paletom proizvoda preko miceralnih šampona za dubinsko čišćenje vlasišta, maski za farbanu, blajhanu i sedu kosu, seruma za obnavljanje oštećene i suve kose, sve do šampona za kontrolu neposlušne kose i tretmana za jačanje i restrukturisanje kose.

Kao što i same znate, ništa slađe od onog osećaja kada lepršavo napustite frizerski salon, zar ne? Ukoliko želite da vas ovo zadovoljstvo prati gotovo svakodnevno, uverite se u kvalitet ovih i mnogih drugih vrhunskih brendova za profesionalnu negu kose koji se nalaze na policama dm drogerija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare