U ovim slasnim domaćim proizvodima uživaće cela porodica

Sočni napici i slasni zalogaji koji krase police dm drogerija sa sobom donose i ukus prirode iz najrazličitijih krajeva Srbije. Pored toga što ćete sebi i svojim najdražima priuštiti zdraviji obrok i ukusnu užinu, kupovinom ovih proizvoda direktno podržavate domaće proizvođače.

Sreda, 23.09.2020.

10:00

Izvor: B92

U ovim slasnim domaćim proizvodima uživaće cela porodica
Foto: Promo

Podeli:

Svi ovi proizvodi razvijani su u okviru inovativnog projekta dm Inkubator koji je kompanija pokrenula sa ciljem da pruži podršku domaćoj privredi. Nakon završetka početne faze lansirano je 57 domaćih proizvoda, ali tu nije bio kraj projekta, budući da je u poslednjih 9 meseci plasirano još 15 novih. Kupci su na ovaj način dobili priliku da uživaju u čak 72 proizvoda vrhunskog kvaliteta koji nastaju u srcu naše zemlje. Onda, da počnemo.

*ALT

Potpuno prirodni napici, čak i bez dodatka vode

Matični sokovi koji stižu od porodičnog brenda Dolovac prave se bez dodatka vode, šećera i aditiva, u potpuno prirodnoj boji. Kako se piju? Dostupni u kombinaciji pet različitih voćnih ukusa, ovi napici predstavljaju pravo zdravo osveženje, a možete da ih pijete razblažene vodom ili pomešane sa nekim drugim voćnim sokom. Boja, ukus i miris organskog matičnog voćnog soka svojstveni su voću od kojeg je proizveden budući da se ovi napici prave od kvalitetnog organskog voća od celih plodova, sa organskih imanja iz Srbije, u okviru specifičnih postupaka proizvodnje.

Sok od brokolija? Da, hvala!

Karakteristični napici zaštitni su znak i domaćeg brenda Vrtlari koji je u okviru dm Inkubatora razvio kašaste prirodne sokove od brokolija i jabuke, koji sadrže čak 51 odsto brokolija i 49 odsto mutnog soka od jabuke. Ukoliko volite da testirate nove ukuse, pa čak i ako niste od onih koji često eksperimentišu, ovaj sok je od onih koje morate da imate na svojoj zdravijoj listi namirnica.

*ALT

Mislite da slatko i prirodno ne mogu da idu zajedno?

Ako do sada niste otkrili Veverko medne namaze, pripremite se da probate svoj novi omiljeni slatkiš. Namaz je u potpunosti prirodan i predstavlja hranljivu poslasticu vrhunskog kvaliteta koja je idealan izbor za svaku porodicu, naročito za decu koja vole slatkiše, a često odbijaju med i druge zdrave namirnice. Proizvod nastaje posebnim prirodnim postupkom koji je razvijan godinu dana i svakodnevno se usavršava, a kvalitet svake teglice strogo se ispituje. Veverko je posan, hrono, veganski i bez glutena, a posebno je važno što ne sadrži nijedan sastojak koji se obično nalazi u industrijski proizvedenim grickalicama i slatkišima.

Čudesni svet organskih šumskih pečuraka

Taste of the West iz Arilja doneo je na police dm prodavnica miks suvih organskih pečuraka iz netaknute prirode. Sve one sakupljaju se ručno, a potom suše i pakuju tako da ne gube svoja bogata nutritivna svojstva. Mesta na kojima su sakupljene udaljena su od puteva i manjih gradova. Drugim rečima, organske šumske pečurke u Taste of the West proizvodima dolaze iz najčistije prirode! Pored ovih pakovanja pečuraka, u dm drogerijama nalazi se i rižoto Taste of the West.

U okviru dm Inkubatora, u segmentu hrane razvijeni su i drugi specifični proizvodi poput Tvoja domaćica salata od prirodnih sastojaka i PrirodNo1 organskih namaza od borovnice, šumskih jagoda i crne zove. Imajući u vidu da je ukupno razvijeno 57 proizvoda, ovaj projekat doneo je kupcima dm-a inovacije i u segmentu nege i lepote, među kojima se izdvajaju Coquette, tečna rumenila koja stižu u neuobičajenim pakovanjima, Biona proizvodi za celokupnu negu lica na bazi organskih sastojaka, Olydrop ulje za masažu i negu osetljivih desni, Zoya – serum za predeo oko očiju koji sadrži kofein, My way natural čvrsti losioni za telo i brojni drugi proizvodi svetskog kvaliteta u inovativnim pakovanjima.

Deo ovog jedinstvenog asortimana biće na sniženju do 30 odsto u periodu od 16. do 30. septembra, kada će kupci imati priliku da pronađu svoje ekskluzivne favorite po još pristupačnijim cenama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare