Sada je pravo vreme za najbolji poklon: Ispunite praznične želje najmilijih

Iako je ova godina po mnogo čemu drugačija, i iako je pandemija koronavirusa zakucala na sva vrata sveta, ono što se nije promenilo i u čemu možda treba da uživamo još više je kupovina za najmilije za predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Četvrtak, 31.12.2020.

10:00

Izvor: PR

Sada  je pravo vreme za najbolji poklon: Ispunite praznične želje najmilijih
Foto: Promo

Podeli:

Sada možda više nego ikad, možemo da im pokažemo koliko su nam dragi i važni pojedini ljudi u životu.

Naime, sada, kada je fizičko distanciranje učinilo svoje, te se mnogi članovi uže i šire familije nisu videli mesecima, možete da ih iznenadite i poručite im neki lep novogodišnji poklon. Ako je izostao osmeh, ako je izostao zagrljaj, ako je izostao poljubac, ne mora da izostane i poklon. Možda je to knjiga, mali kućni aparat, novi par naočara… Mogućnosti su brojne, vaše je samo da izaberete onaj pravi poklon.

Ispunite praznične želje uz Visa kartice. Ne samo što možete da kupujete i platite poklone online Visa karticom, brojni popusti sačekaće vas i u određenim radnjama. Naime, ako se odlučite za kupovinu u Gigatronu sačekaće vas 10 odsto popusta na www.gigatron.rs. Popust važi isključivo za online plaćanje u celosti Visa karticama na web prodavnici www.gigatron.rs.

Popust se obračunava na celokupni sadržaj korpe u procesu potvrđivanja porudžbine, a nakon verifikacije platne kartice. Imajte na umu da Gigatron d.o.o. zadržava pravo da prekine ovu akciju ranije od definisanog krajnjeg roka, pa se postarajte da poklon kupite na vreme.

Određene pogodnosti imaćete i ukoliko plaćate gorivo putem Drive.Go aplikacije. Specijalna ponuda traje do 28. februara 2021. godine.

*ALT

Za kupovine na novoj kategoriji, Visa lokalnom marketu, u okviru Glovo aplikacije, koja okuplja brojne male biznise, dobijate besplatnu dostavu za narednu porudžbinu u istoj kategoriji.

Pogodnosti ćete imati u ukoliko plaćate Visa karticom i u MAXI prodavnicama. Dobićete naime, više nalepnica za najpoznatije kockaste igračke na svetu. Najmlađi članovi porodice biće presrećni što imaju ove mnogima omiljene igračke. Zato, igrajte se do 13. januara 2021. godine i sakupite celu kolekciju.

Posebne Visa premium pogodnosti imaćete u Diopti i to 10 odsto popusta na ceo asortiman. Isti popust imaćete i prilikom kupovine u SHOESTAR-u. I u BOMAR-u ćete imati 10 odsto popusta na ceo asortiman. Popust od 10 odsto važi na ceo asortiman, uključujući artikle sa već sniženim cenama, kao i za online kupovinu na www.bomar.rs uz promo kod: VB2020.

Veći popust i to čak do 30 odsto imaćete u Laguni i Delfiju. Naime, uz Visa karticu imaćete 30 odsto popusta za kupovinu Laguninih izdanja i 20 odsto na ostali asortiman na www.laguna.rs i www.delfi.rs uz dodatni benefit u vidu tromesečne pretplate na eDen books aplikaciji za čitanje knjiga online.

Navedeni popusti se ne odnose na kategorije udžbenika, ulaznica i vaučera i ne mogu da se kombinuju sa drugim akcijama i popustima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare