Sve muke peglanja rešava ovaj moćni aparat

Koliko puta ste peglajući stvari zaboravili da podesite temperaturu, pa zbog toga oštetili omiljenu bluzu, haljinu ili pantalone? Kad vam se u hrpi stvari za peglanje "izmešaju" svila, teksas i pamuk, nije teško nekad zaboraviti da smanjite temperaturu, što može da ošteti osetljive tkanine.

Ponedeljak, 22.03.2021.

10:06

Izvor: B92

Sve muke peglanja rešava ovaj moćni aparat
Foto: EnvyCroatia

Podeli:

Mnoge pripadnice nežnijeg pola znaju koliko je teško opet naći omiljenu stvar koja će biti tako podjednako dobra kao ona koju su slučajno uništile.

Zbog toga, svedite "rizik" na minimum tako što ćete odabrati uređaj po meri i koji vam pruža savršeno i jednostavno peglanje kakva je Philips parna stanica. Uz to, sa Philips parnom stanicom možete da peglate sve tkanine, od od teksasa do svile, bez podešavanja temperature, uz OptimalTemp tehnologiju.

Naime, OptimalTemp daje savršen odnos temperature grejne ploče i količine pare, za savršene rezultate svaki put. Parna stanica je podešena na temperaturu koja je optimalna za sve vrste tkanina, a u kombinaciji sa snažnom parom, ona daje savršene rezultate svaki put.

Tako da bez obzira da li peglate svilenu haljinu ili teksas farmerke, nije potrebno da podešavate temperaturu. Na ovoj parnoj stanici, naime, ni ne postoji opcija podešavanja temperature, te sortiranje odeće nije ni potrebno. Garantovano neće doći do progorevanja odeće.

Foto: EnvyCroatia

Osim OptimalTemp tehnologije, Philips parna stanica, poseduje još jednu fenomenalnu opciju, pod nazivom DynamiQ.

To je, naime, pametni senzor koji tačno zna kada se i kako pegla pomera i na taj način, osigurava generisanje snažnog mlaza pare kada je najpotrebnije. Dakle, senzor prepoznaje kada se pegla kreće i tada ispušta paru. Onog trenutka kada pegla stane (kada stanete sa peglanjem) - staje i ispuštanje pare.

I to naravno nije sve!

Ovaj model (GC9682/80) radi pod pritiskom od maksimum 8 bara, generiše dodatnu količinu pare do 600 grama, poseduje tehnologiju tihog rada Silent Steam, odvojivu posudu za vodu od 1.8l, sistem za uklanjanje kamenca Easy De-Calc Plus, grejnu ploču T-ionic Glide. Težina same pegle (bez stanice) je 800 grama.

Foto: EnvyCroatia

Znate kako morate da prekinete sa peglanjem kada vam nestane sva destilovana voda? To vam se kod ove parne stanice neće dogoditi. Naime, za ovu peglu vam ne treba destilovana voda, jer se u njoj koristi takozvana česmovača. Naime, zahvaljujući savršenom sistemu izdvajanja i uklanjanja kamenca Easy De-Calc Plus, koji signalizira kada je potrebno očistiti stanicu od kamenca. Samo čišćenje se vrši prostim odvrtanjem specijalnog ventila prilikom čega se ispusti određena količina vode sa ostacima kamenca.

Posuda za vodu je dovoljna za neprestano peglanje do dva sata i u svakom trenutku može da se dopuni, bez potrebe da se isključuje sama parna stanica. Takođe, ukoliko nivo vode u posudi padne ispod minimuma, parna stanica će signalizirati da je potrebno dopuniti posudu sa vodom.

Sama parna stanica poseduje i sistem zaključavanja, za bezbedno odlaganje i prenošenje parne stanice, kao i automatsko isključivanje nakon 10 minuta mirovanja pegle.

Pogodna je i za vertikalno peglanje, s obzirom na to da poseduje dodatnu količinu pare koja je idealna upravo za te namene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare