Modni trendovi ovogodišnjeg proleća za muškarce

Proverite koji muški modni trendovi će ovog proleća vladati na ulicama i koje modne komade mora imati svaki savremeni poznavalac mode u svojoj garderobi!

Četvrtak, 24.02.2022.

11:46

Izvor: PR

Modni trendovi ovogodišnjeg proleća za muškarce
Foto: Tom Tailor

Podeli:

Opušten životni stil se širi na sva područja života i ustrajno prodire u pore modnih trendova. Casual-chic način oblačenja preuzimaju i muški modni trendovi ovog proleća. Opuštenost tokom celog dana diktira izbor odeće koja nudi potpunu udobnost na radnom mestu, kod kuće ili u slobodno vreme. Zato ne iznenađuje što su u prvom planu još uvek modni komadi kao što su farmerke, jakne-parke, muške prolećne jakne, muške dukserice, hoodie i mnogi drugi.

Opušten životni stil postaje važan kod izbora modne odeće savremenog muškarca i čini suštinu prolećne kolekcije marke Tom Tailor, koja oduševljava smirenim mirnijim bojama, a svoj pečat kolekciji daju farmerke proizvedene u skladu sa održivom filozofijom.

Robna marka, koja potiče iz Hamburga, za prolećnu inspiraciju izabrala je motiv vode, a održiva orijentacija doprinela je promišljenom izboru materijala koji dodatno podržavaju napore za zaštitu životne sredine.

U nastavku proverite koji muški modni trendovi će ovog proleća osvojiti ulice.

Smirene nijanse plave boje

Nova kolekcija Proleće 2022. za muškarce donosi izbor modrih nijansi koje su usklađene sa zemljanim tonovima. Modni komadi plavičastih boja stapaju se sa bež, belim i sivim bojama i stvaraju smirene kombinacije. U kolekciji se ističe malo narandžaste boje, koja obogaćuje svojom živahnošću.

Monohromatski stil ili pruge

Nova muška kolekcija budi čula geometrijskim linijama, a donosi i jednobojnu odeću za one koji vole monohromatski izbor. Pruge su prisutne na puloverima i majicama, a jednobojnu odeću zastupaju majice s kratkim i dugim rukavima i košulje, kao i sve omiljeniji puloveri. Posebno mesto na veb-policama još uvek zauzimaju parka jakne i muške prolećne jakne.

U prvi plan izlazi parka koja rešava brige u hladnijim prolećnim periodima.

*ALT

Elegancija sportskog stila

Komadi koji su nekada spadali na odeljenje za sport, probijaju se u sve pore mode. Muškarci koji vole „casual“ stil oblačenja koriste ih u svakodnevnom životu. Muški modni trendovi u prvi plan stavljaju hoodie. Jednostavno i elegantno, a istovremeno udobno i uredno deluju farmerke i muške dukserice. Kod modnih dodataka kape sa šiltom nadograđuju modni stil. Da bi vam bilo još toplije, na hoodie obucite parku jaknu.

Kakve kombinacije diktiraju muški modni trendovi?

Muški modni trendovi inspirišu i Tom Tailor, koji u novoj kolekciji diktira casual modne kombinacije:

· Pulover ili majica u kombinaciji s otkopčanom debljom košuljom koja se nosi umesto muške prolećne jakne.

· Po poslednjoj modi je kombinacija košulje preko koje se obuče pleteni pulover sa okovratnikom na dugmad.

· Ako niste oduševljeni hrabrijim trendovima, za vas su kao stvoreni sportske muške dukserice, tj. hoodie.

Kada se odlučujete za donji deo, najbolji izbor su farmerke koje se po najnovijim trendovima nose sa podvijenim nogavicama. Na viši nivo modnog stila odvešće vas farmerke najrazličitijih nijansi.

Tom Tailor je pripremio farmerke u:

· plavim,

· sivim i

· crnim nijansama.

Varijacije boja u kombinaciji sa različitim krojevima pružaju nebrojene mogućnosti kombinovanja. Muškarci koji odluče da nose farmerke Tom Tailor, nose ih sa ponosom!

Odgovornije doba modne industrije

Zbog povećanja svesti o uticaju mode na okolinu, Tom Tailor podstiče 4 ekološki usmerene inicijative koje prati prilikom oblikovanja modnih kolekcija.

Budi za… budućnost!

Da li ste znali da za proizvodnju jednog para farmerki potrebno 1500 litara vode? Tom Tailor prati inicijativu Budi za manje i primenjuje održivu alternativu od organskog pamuka, kod kog se troši 88 % manje vode i 62 % manje energije u poređenju sa proizvodnjom farmerki od običnog pamuka. Da bi se postigao izgled nošenih farmerki, tehnikom pranja ozonom ne upotrebljava se voda, zato je još prihvatljivija za okolinu.

*ALT

Prate još 3 inicijative:

· Budi za bolje: Podržavaju proizvodnju pamuka sa manje vode i štetnih hemikalija. Upotrebljavaju ekološku viskozu od vlakana celuloze i reciklirani poliester koji je proizveden od iskorišćenih plastičnih flaša i otpada.

· Budi za pošteno: Koncentrišu se na dobrobit ljudi koji proizvode odeću, uspešni su u naporima da pruže bezbedno, pošteno i ravnopravno radno okruženje i za zabranu materijala životinjskog porekla.

· Budi za više: Održivost je postala deo korporativne kulture koja se uzda u inovativne ideje u oblastima upotrebe materijala i postupaka.

Prolećna kolekcija

Na veb-stranici Tom Tailor proverite sveže modne kombinacije kolekcije za muškarce. Predstavljena je i nova ženska kolekcija koju obeležavaju prugasti dezeni. Najizražajnije su kada ih kombinujemo sa jednobojnim donjim delom ili farmerkama različitih krojeva i boja. Ženska kolekcija obogaćena je komadima sa sitnim cvetnim dezenima na bluzama i haljinama, kao i jednobojni gornji delovi – duže košulje, bluze, majice i muške dukserice, parka koja se lako kombinuje sa farmerkama, suknjama ili pantalonama.

U ponudi su i trikotaža, sportska odeća i trenerke, kao i jakne za prelazni period. Tašne i kaiševi samo dodatno naglašavaju prolećni stil.

Veb-novost: Dečja kolekcija Tom Tailor

U sledećim mesecima Tom Tailor će predstaviti dečju kolekciju. Kod kreiranja kolekcije razmišljali su o oblikovanju modnih komada kod kojih su u prvom planu kvalitet i održiva moda koja prati naredbe "casual" stila i uzima u obzir potrebe mladih modnih fanova.

Naglasak će biti na jednostavnim krojevima koji će pružati udobnost mladom telu, jer mu je potrebna sloboda kretanja.

U centru pažnje kolekcije biće funkcionalni komadi podesni za sve prilike i opremljeni posebnim detaljima. Izbor živahnih boja ponudiće mladim istraživačima neograničen broj mogućnosti izražavanja, koje su mladim avanturističkim umovima potrebne za razvoj.

Kupovinom odeće Tom Tailor za sve generacije učinićemo prvi korak u smeru lepše budućnosti održive mode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare