Kada spojiš evergrin modu i omiljeni slatkiš, dobijaš ludilo kombinaciju

Čini se da nikada nismo kao ovog preuranjenog proleća čekali neki lep događaj, okupljanje, koncert, izlazak ili slavlje.

Sreda, 16.03.2022.

15:44

Izvor: PR

Kada spojiš evergrin modu i omiljeni slatkiš, dobijaš ludilo kombinaciju
Foto: HighKey/Shutterstock

Podeli:

Previše vremena je prošlo otkako smo se poslednji put bezbrižno provodili, pa iznenadni entuzijazam i želja za dozom glamura, ne čudi. Sa druge strane, ne možemo, a da ne pomislimo “Šta obući?”, “Kako odabrati pravu kombinaciju posle toliko vremena?”. A odgovor je lakši nego ikad: evergreen je uvek pravi izbor.

Nijedna poznata stvar, odevni komad, aksesoar ili predmet nije toliko brzo stekao status kultnog i neprolaznog, kao što je to za kratko vreme uspela da postane mala crna haljina. Kombinovana sa crvenim lakom na noktima, mala crna haljina je simbol elegancije za sva vremena.

*ALT

Davne 1926. godine na crtežu čuvene modne dizajnerke, Koko Šanel, crna haljina je prvi put predstavljena. Urednici magazina Vogue su haljinu nazvali, po tada veoma popularnom Ford T modelu automobila, “Šanelov Ford”, a prva verzija imala je dugačke rukave i bila je od crne svile. Kako su naveli pored slike, ovakva haljina je svojevrsna uniforma za sve žene od ukusa. Iako crna u to vreme nije bila popularna boja odeće, Šanel je ostala pri čvrstom stavu da crna odeća postane svakodnevica. Tako je vremenom postala i sinonim za neprolaznu modu i eleganciju, pa danas mala crna haljina u najrazličitijim varijantama i krojevima predstavlja neizostavni deo garderobera svake žene.

Kada se odlučite za crnu haljinu, nećete imati mnogo muke u kombinovanju sa drugim odevnim predmetima, jer ona trpi baš sve. Vašu kombinaciju uvek možete upotpuniti crvenom bojom laka na noktima, a izlazak učinite slađim uz LOCO napolitanke vanvremenskog ukusa sa nugatom i komadićima lešnika između svežih i hrskavih vafl listova. Spakujte vašu “dozu ludila” u tašnu i spremni ste za još jednu sasvim novu priču i uživanje u omiljenom slatkišu, jer neke stvari odolevaju vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare