Stručnjaci kažu da ovi ugradni kuhinjski aparati štede energiju - moderni su i promovišu zdrav život

Koliko ćemo struje da potrošimo kuvajući omiljena jela? A šta ako nam dolaze gosti, a najavili su se u poslednjem trenutku? Da li ćemo da stignemo sve da pripremimo na vreme? Da li će kuća da miriše na pečeno meso, začine… Ove brige ima svaka domaćica…

Petak, 27.05.2022.

10:00

Izvor: B92

Stručnjaci kažu da ovi ugradni kuhinjski aparati štede energiju - moderni su i promovišu zdrav život
Foto: Beko

Podeli:

Ali postoje kuhinjski uređaji najnovije tehnologije koji sve ove probleme eliminišu, jer imaju performanse koja ne samo da štede struju, već i vreme. Zato su idealni za svaku porodicu.

Ploča za kuvanje više nije standardna – sada imate mogućnost spajanja zona, pa možete da pripremate jelo za više osoba, u velikoj posudi na jednoj zoni. Ako nešto iskipi – ne brinite, tu je opcija da prekinete kuvanje, obrišete ploču i nastavite kao da se ništa nije dogodilo, jer se željena temperatura zone za kuvanje vraća veoma brzo. Ako razmišljate da li će stan danima da vam miriše na jela koja spremate – ne brinite. Možete da nabavite aspirator koji je takvog dizajna i osobina da je potpuno neprimetan i nečujan, podseća na ogledalo i uklapa se u svaki dizajn kuhinje...

*ALT

Sve ove performanse pripadaju “Beko” ugradnim uređajima iz nove linije "Beyond" koja je stigla na naše tržište.

Kompanija "Beko Balkans" predstavila je svoju novu liniju kuhinjskih uređaja uz pomoć stručnjaka – master chefa Filpa Ćirića koji je u "Beko" ugradnoj rerni pripremio jagnjetinu u pikatnom sosu i baklave. Influenser Milan Vučićević - Nichim Izazvan, dobro je upoznat sa svim osobinama ugradnih "Beko2" uređaja nove linije "Beyond" i kako kaže zaista su iznad očekivanja.

"Jela se spremaju brzo i lako. Jagnjetina je onakva kakvu spremam i u profesionalnoj kuhinji u svom restoranu. Iz 'Beko' rerne je izašla mekana, a hrskava. Ova rerna najnovije tehnologije lako se koristi, komande su takve da se lako uče, svako može da ovlada njima vrlo brzo. Postoji mnogo opcija kuvanja, uključujuči i ono na pari, što znatno doprinosi da jela koja spremate budu, ne samo brzo gotova već i ukusna i zdravija", kaže master chef Filip Ćirić, jedan od naših najpoznatijih kuvara.

*ALT

Milan Vučićević, influenser i bloger koji se inače bavi promocijom zdravog načina života i održivosti, ali i brine o životonoj sredini, u "Beko" uređajima je našao savršenog "partnera".

"Beko uređaji zadovoljavaju kriterijume nove regulative izdate od strane EU, energetski su efikasni i omogućavaju manju potrošnju vode. Za nas krajnje korisnike to znači manji račun za struju, a pored toga manje karbon dioksida, manja emisija ugljendioksida u atmosferu. To je primer kako može da se brine o životnoj sredini, što i treba da bude misija svake društveno odgovorne firme koja gleda u budućnost. A izbarao sam 'Beko' uređaje jer sam kod ove kompanije prepoznao baš to – želju da svojim proizvodima, od načina proizvodnje do performansi koje imaju, da čuvaju planetu i životnu sredinu, ali i zdravlje potrošača. Na primer, posude za jaja u firižideru napravljene su od otpada od ljuske jajeta i bioplastike. Dve posude za jaja svakog frižidera, sadrže otpad od ljuske od 5 jaja. Zatim, poklopac ventilatora je 100% plastika na biološkoj bazi iz održivih resursa kao što su kukuruzni skrob ili šećerna trska… I još je mnogo primera".

*ALT

Iz kompanije "Beko Balkans" kažu da su veoma ponosni na svoju novu liniju iz mnogo razloga:

"Kompanija „Beko“ je vredno radila na pripremi nove linije proizvoda 'Beyond', a kako su naši potrošači uvek na prvom mestu, uradili smo detaljno istraživanje tržišta i kreirali nove aparate upravo prema potrebama potrošača. Temelj nove 'Beko' linije 'Beyond' za buduće korisnike je baziran na četiri stuba. Prvi je dugotrajnost i visoke performanse - jer, ne samo što je važno da zdrav način života svima bude dostupan, već je jednako bitno da proizvodi budu kvalitetni i dugotrajni. Drugi je moderan novi dizajn proizvoda - funkcionalan i jednostavan, svedenih linija, koji omogućava korisnicima da mogu da uživaju pri svakom korišćenju uz jednostavne i intuitivne komande. Treći stub su nove tehnologije i inovacije koji su su pasija i misija kompanije 'Beko', kako bismo olakšali svakodnevni život korisnika. Bitno nam je da naši potrošači svoje poverenje poklone upravo nama – našem novom brendu koji nas reflektuje kao kompaniju, brendu koji inovira i koji je socijalno odgovoran i usmeren na budućnost i održiv razvoj. Upravo zato 'Beko' uređajima želimo da ohrabrimo nove generacije da žive zdravije. Svako može da živi zdravim načinom života, svako može da živi 'LIKE A PRO'", kaže Mateja Nestor Radisavljević iz kompanije "Beko Balkans".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare