"Skvizzni" i saznaj koju zdravu užinu praktikuju super žene

Znamo da je užina obavezan deo svakodnevne ishrane. Preporuka je da se barem 2 puta dnevno, i to između doručka i ručka, odnosno ručka i večere, užina. Većina ljudi zbog ubrzanog tempa života i nedostatka vremena za pripremu užine, zanemaruju je kao bitan deo svakodnevne ishrane i često se prepuštaju grickanju raznih nezdravih namirnica kako bi utolili glad.

Ponedeljak, 06.06.2022.

13:22

Izvor: B92

Foto: Promo

Podeli:

Od izuzetnog značaja za funkcionisanje metabolizma jeste unos lagane i zdrave užine između glavnih obroka, ali postavlja se pitanje – šta se tačno kvalifikuje kao užina?

Verovatno želite da taj mali obrok bude niskokaloričan, hranljiv i da vam ne padne teško na želudac, jer užinom treba da dobijete energetski podsticaj u toku dana, a ne da zaspite. Zato su voće ili povrće vaš idealan izbor.

Najjednostavnije je oprati jabuku i poneti je sa sobom na posao ili u šetnju, gde god da pođete. Međutim, ako želite pravi bust za svoj organizam, jabuka vam neće biti dovoljna. Svakako je bolje da u torbu ubacite još neko voće, bilo da je u pitanju banana, malina, kivi, avokado... ali možda nije sezona željlenog voća, a i postoji opasnost da uprljate torbu. Banana se lako zgnječi, malina takođe, biće vam potrebne čiste ruke da očistite ovo voće, a gde ćete to da uradite?

*ALT

Nije loše da sami napravite voćnu užinu kod kuće, ali to opet zahteva vreme, blender, čišćenje radne površine...a ko to još želi ujutru, dok još uspavani ispijate prvu kafu i ubzano se spremate za obaveze koje vas čekaju. Zato su tu već gotove užine napravljene od strane stručnog tima tehnologa, koji svojim znanjem i maštom doprinose diverzitetu ukusa, balansu nutritivnih svojstava i sigurnosti krajnjeg proizvoda.

Zdrave Nutrino Lab užine napravljene su od 100% voća i povrća. Zdrave za vaš organizam, bez dodatog šećera, aditiva, veštačkih boja i glutena, Nutrino Lab užine stižu u raznim voćnim kombinacijama, ali i miksevima raznog voća sa šargarepom, đumbirom, spanaćem ili cveklom. Potrebno je samo da odaberete vašu omiljenu kombinaciju i provedete dan znajući da se pre svega hranite zdravo i da niste zanemarili užinu kao obavezan deo svakodnevne ishrane.

*ALT

A tek koliko su laka za otvaranje – odvrneš čep, skviZZneš i uživaš u užini zbog koje se ne kaješ. Zapamtite, ovo je užina za svakoga jer je od 100% voća i povrća, a i samo skviZZneš i uživaš!

I ne kaješ se…

Uh, prosto ne možemo da prestanemo da je hvalimo koliko je dobra, prosto samo da je skviZZneš!

Zaboravili smo da dodamo - pauč pakovanje u kome se nalazi ova zdrava voćna kombinacija, ne samo da sjajno izgleda, već čuva svežinu, miris i sve hranjive vrednosti voća i povrća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare