Kako da se što jednostavnije pripremite za more: Marija Ćalović, poznata influenserka, ima odgovor

Lako je zamisliti idiličnu sliku s letovanja: uživate na ležaljci, u ruci vam je ohlađeno piće, vaša koža je nahranjena kremom sa najvišim zaštitnim faktorom, a glava zaštićena trendy slamnatim šeširom. Da, lako je ovo zamisliti, ali u praksi to često ne bude baš kao u vašoj mašti, jer pre odmora sledi priprema za isti. I baš kupovina i pakovanje pred letnji odmor mogu biti ponekad i veoma naporni, posebno kada je potrebno pripremiti sve za svakoga iz porodice kako bi dolazak do željene destinacije protekao bez problema.

Četvrtak, 30.06.2022.

08:16

Izvor: PR

Kako da se što jednostavnije pripremite za more: Marija Ćalović, poznata influenserka, ima odgovor
Foto: Promo/DM

Podeli:

U želji da sa vama podelimo dragocene savete kako da se najjednostavnije pripremite i spakujete za letovanje i šta na isto da ponesete, pitali smo Mariju Ćalović, poznatu mamu influenserku, i ujedno diplomiranu farmaceutkinju koju sa Instagrama sigurno znate kao mamu Vukana i Višnje , gde i šta kupuje kada se sprema za odlazak na more, i bez čega na odabranu letnju destinaciju nikada ne kreće.

„Kada ste mama, prvo što naučite od mnogih važnih stvari, jeste koliko je bitno da pametno utrošite svaki trenutak i dobro isplanirate pripremu i kupovinu pred odlazak na more“, kaže nam odmah Marija. „Vrlo sam praktična, naprosto i moram biti, ali i temeljna pa zato uvek biram prodavnice gde najveći deo potrebnih stvari mogu kupiti na jednom mestu i gde neću potrošiti čitavo malo bogatstvo kako bih se pripremila za putovanje“.

Marijin izbor su zato dm drogerije koje nude širok asortiman sunčane kozmetike, kao i sve neophodne aksesoare za plažu. Predlažemo vam da pažljivo iščitate tekst, budete i vi dovoljno temeljni i pripremite papir i olovku, jer ove praktične savete jedne mame za dobro pripremljen odmor, i treba imati na dohvat ruke!

Zaštićena i negovana koža pre svega, zato Marija bira SUNDANCE!

Leto koje je pred nama znači i više provedenog vremena na suncu. Zato je uvek preporuka da izlaganje sunčevim zracima bude umereno. Pored odgovarajuće odeće koja štiti od sunca, važno je da kožu pripremimo i za sunčeve zrake. Zato, pred svako letovanje, Marija bira kreme sa odgovarajućim faktorom.

„Svakodnevna, kompletna i kvalitetna zaštita od sunca za celo telo je za mene nešto što se podrazumeva. Kreme koje imaju adekvatan zaštitni faktor su „must“, i nešto što se prvo nađe u mojoj korpi kada krenem u kupovinu pred letovanje“, jasna je Marija.

One kreme koje imaju visok faktor su njen najčešći izbor, zato ona bira SUNDANCE sprej za sunčanje koji ima SPF50. Ona kaže i da je ljubitelj sprejeva za samopotamnjivanje, pa isti pronalazi u dm drogerijama, opet iz linije SUNDANCE. Takođe, kako bi svoju kožu zaštitila od preteranog znojenja, uz sebe uvek ima BOROTALCO dezodorans koji je dermatološki testiran proizvod sa 0% alkohola.

Birajte proizvode sa aloe verom za negovanje kože nakon izlaganja sunčevim zracima!

Koliko je važno negovati kožu tokom izlaganja sunčevim zracima, podjednako je važno koži pružiti negu i nakon sunčanja. Hidratacija tokom leta jeste najvažnija, ali ne samo kroz unos tečnosti već i kroz hidratantnu negu kože. To će joj vratiti elastičnost i povećati moć regeneracije.

Marija preporučuje da to budu proizvodi koji sadrže aloe veru jer hlade i smiruju kožu nakon izlaganja suncu. Iz linje SUNDANCE preparata koji se mogu pronaći u dm drogerijama, ona preporučuje SUNDANCE After Sun losion sa aloe verom.

Sitnice koje negu znače: Napravite TO DO listu!

Dobar spisak koji sadrži i one najsitnije detalje kako bi nega tokom odmora bila što bolja, za Mariju je nešto što se podrazumeva. Kako uz pomoć supruga pakuje četvoročlanu pordicu, njena TO DO lista je nešto što joj pomaže da sve bude spremno.

„Putni neseser sa kozmetičkim proizvodima je stavka sa liste za pakovanje bez čega se ne kreće na letovanje“, kaže Marija. Ova poznata mama naglašava i da je posebno raduje to što u dm drogerijama može pronaći niz omiljenih proizvoda one veličine pogodne za put. U njenom neseseru uvek možete pronaći tufere od vate i kozmetičke štapiće za uši ebelin, zatim lak za kosu NIVEA care&hold mini koji je savršen za putovanja, alverde stik od žalfije i limete čiji visoko kvalitetni sastojci garantuju koži sigurnu zaštitu i koji ne sadrži aluminijum, dok je višenamenski Panthenol krem gel proizvod bez kojeg ona i njena porodica ne kreću na put.

I još sitnica koje more, sunce i plaža znače...

Marija nam priča da je boravak na moru za nju poseban, a njeni mališani se takođe izuzetno raduju letu, moru i plaži. Baš zato je maksimalno posvećena izboru aksesoara za plažu, a i njih pronalazi u dm-u. Peškiri sa ilustracijama omiljenih crtanih junaka za dečake i devojčice su neoizostavni deo kupovine, a tu su i kape da ih dodatno zaštite od sunčevih zraka.

A kako bi sve što joj je za plažu potrebno ponela sa sobom, obavezni aksesoar je i slamena torba, takoreći „sport billy torbica“. Marija obožava svoju torbu za plažu koju je kupila u dm-u, modernog oblika i raskošnih detalja, koja svim njenim letnjim kombinacijama daje dozu svežine i dašak glamura.

Marija za kraj, a i naša redakcija sa njom, savetuju još jednom da nikako ne zaboravite da brinete o svojoj koži i pametno uživate u sunčevim zracima koristeći samo najbolje proizvode sa visoko kvalitetnim sastojcima. Leto je sve bliže, a mi se nadamo da smo vam makar malo pomogli savetima i ponuđenim izborom za kvalitetnu sunčanu kozmetiku i neodoljive aksesoare!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare